Leslie Ash gjør TV -comeback med This Morning -serien om ødelagt kosmetisk kirurgi

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Leslie Ash

TV -comeback: Leslie Ash(Bilde: Getty / PA)



Leslie Ash har landet et TV -comeback - som programleder på ITV -showet This Morning.



Den tidligere stjernen Men Behaving Badly vil vise en miniserie om ødelagte kosmetiske ops.



Leslie satt igjen med en permanent ørretpute etter å ha fått en allergisk reaksjon på en injeksjon med leppefyller for 12 år siden.

Hennes skjerm tilbake tirsdag kommer tre år etter at hun fortalte Sunday NEWSAM hvordan hun fryktet at hun aldri ville jobbe med boksen igjen.

55-åringen sa: Det jeg trodde var bare et normalt fyllstoff, viste seg å være industriell silikon og kroppen min brøt det ikke ned, så jeg hadde store problemer.



'Jeg burde ha gjort leksene mine ... det var et uregulert fyllstoff og jeg betalte prisen.

Martin Clunes som Gary, Neil Morrissey som Tony, Caroline Quentin som Dorothy og Leslie Ash som Deborah i Men Behaving Badly

Da: Leslie med Martin Clunes, Neil Morrissey og Caroline Quentin i Men Behaving Badly (Bilde: BBC)



På showet Leslie-sist på skjermene våre i Holby City i 2010-møter en kvinne som ikke kan lukke øynene etter at for mye hud ble fjernet under en øyeløft, og en annen forlot nær døden etter en magesmerteinfeksjon.

Leslie døde nesten selv etter å ha fanget et superbug på sykehuset i 2004.

Miniserien hennes begynner på This Morning fra tirsdag, og hun sa: Jeg ønsket å undersøke denne bransjen og finne ut om folk i Storbritannia fortsatt har problemer med kosmetisk kirurgi, og svaret er enkelt - de er

Fra mine egne erfaringer og fra menneskene jeg har møtt, vil mitt råd være å slutte, tenke 'er dette virkelig det du vil gjøre?' Før du går videre med noen form for operasjon.

Se Også: