Lenovo Mirage Star Wars: Jedi Challenges anmeldelse - gjør barndomsdrømmene dine til virkelighet

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

På et eller annet stadium har vi alle utgitt oss for å være en Jedi; står på soverommene våre, svinger et tenkt lyssabel og lager 'vroo-vroo'-lyder.

Og nå kan vi realisere drømmene våre og kjempe sammen med Obi-Wan Kenobi, spille noen runder med Holochess som Chewbacca og ta på oss noen av de skumleste Sithene i galaksen.

I fjor, teknologigiganten Lenovo slått seg sammen med Disney å lage og gi ut Star Wars: Jedi Challenges, en utvidet virkelighet (AR) spill som vil få ditt indre barn til å skrike av spenning.



Gjør deg klar til å kjempe om den lette siden



chris kort linda barker



Jeg vet at vi er litt sent ute til festen med denne, men mens jeg deltok på PC Gamer Weekender på Londons Olympia, tok jeg på meg Jedi-kappene mine (kan hende eller ikke har skjedd) og snublet rundt med Mirage AR-headsettet for å fornøye deg.



Må kraften være med deg

Mitt første inntrykk av spilloppsettet var at det er ganske enkelt å komme i gang.

Selve Mirage-headsettet bruker en smarttelefon som Star Wars: Jedi Challenges-spillet kjører utelukkende på en mobilapp – men fungerer på både Android og IOS.

Kjemp mot noen av de skumleste Sithene i galaksen



Dette holder ting lett og gir rikelig med ventilasjon slik at det føles mindre klaustrofobisk enn tradisjonelle VR-sett .

Når det gjelder hodesett, er det ganske tykt med det harde plastskallet, men det er ment å være det. Den er laget for å bæres komfortabelt og for å overleve støt og riper.

Den virtuelle tryllestaven, som kommer i form av Lukes lyssabel, er perfekt laget og ligner mange av de dyre replikaene.



Lenovo Mirage føles mindre klaustrofobisk enn tradisjonelle VR-sett



Det tar en stund å pare hver enhet, inkludert bevegelsesfangstnoden som du dumper på gulvet - noe som er en skikkelig smerte når du prøver å hoppe rett inn i handlingen.

Ikke desto mindre, etter min mening, er Lenovo Mirage Star Wars: Jedi Challenges den beste implementeringen av augmented reality-spill jeg har sett så langt.

Måten den skaper et AR-bilde med blandet virkelighet, å kombinere det virkelige miljøet rundt deg med bilder laget av telefonen din er bare så forbannet smart at jeg ikke kan la være å fosse.



Video laster innVideo utilgjengeligKlikk for å spille Trykk for å spille Videoen spilles av automatisk snart8AvbrytLeke nå



Det er ikke tegneserieaktig Pokemon Go men projiserer i stedet et bilde som om det var et hologram fra Star Wars-universet.

Nivået jeg prøvde ut var en sparringskamp med selveste Phantom Menace, Darth Maul.

Grunnleggende kontroller er relativt enkle, med meldinger på skjermen som hjelper deg med å stille deg opp der du trenger å blokkere innkommende slag og fremheve muligheter for å slå.

Ditt indre barn vil skrike av spenning



Du kan også bruke lyssverdet ditt til å avlede kuleild og bruke The Force til å kaste fiender rundt på den virtuelle slagmarken.

Likevel, den største skuffelsen når det kommer til Star Wars: Jedi Challenges er prisen.

Mens de midlertidig har redusert prisen til £150, selges den vanligvis for hundre pund mer, noe som ikke gjør det billig å være en Jedi.

Du kan spille noen runder med Holochess som Chewbacca



Totalt sett er det hele veldig morsomt, men hvis du ikke er seriøs med AR, kan det diskuteres om settet til og med er verdt prislappen.

Dessuten er Star Wars: Jedi Challenges det eneste spillet som for øyeblikket er tilgjengelig på Lenovo Mirage-headsettet, så du vil enten være en stor fan av franchisen eller ha ekstremt håp om at flere titler vil følge.

Star Wars: Jedi Challenges er tilgjengelig på Spill

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: