Lær hvordan du fisker med Mr Crabtrees 7 trinn til fiske

Crabtree Fisker

Horoskopet Ditt For I Morgen

Den originale klassikeren - Mr Crabtree har delt ut fiskeråd i flere tiår(Bilde: )



Hvis du er ny på fiske, eller har mistet veien gjennom årene og tenker på å ta den stanga og snøret igjen, lurer du sannsynligvis på hvor du skal begynne.



Generasjoner av lesere lærte om fiske og hvordan man kan fiske gjennom Crabtree's ukentlige guider, tidligere tilbudt i avisen NEWSAM.



Som millioner av sportsfiskere før deg, hvorfor ikke la Mr Crabtree være din ledsager når du tar de første skrittene langs elvebredden?

Vi vil dele hans råd, tips og tanker her på NEWSAM Online i løpet av de neste ukene og månedene.

East End Park Bonfire 2019

Og med Strålende 16. rett rundt hjørnet - vi trodde vi skulle sette frem noen av våre helt egne Mr Crabtree -filosofier om fiske.



Crabtree har syv filosofier ...

1. Reiselys

The & apos; Crabtree Way & apos; handler om å nyte fisket og friluftslivet uten oppstyr. Du trenger ikke mye, bare det viktigste. Ta bare det du trenger, fisk intelligent, vær nyskapende og la ingen spor være igjen når du drar.

2. Lær vannscooteren din

Å være en skikkelig sportsfisker er å forstå vannet. Se etter fiskeaktivitet, lær om oppførselen til forskjellige fisk, vær oppmerksom på været, området rundt, til og med månefasene.



3. Respekter andre

Respekter alltid andre brukere av vannet - enten det er fisk, planteliv, dyr eller medmennesker. Dere er alle der for å eksistere i harmoni.

4. Gjør en forskjell

Hjelp til med å beskytte vannveiene våre - enten du blir med i en fiskeklubb og deltar i rengjøringsdager eller bare tar bort ditt eget søppel og en bit til som du spionerer.

denne morgenen holly willoughby

5. Vær stolt

Husk alltid at du er en del av en veldig lang tradisjon. Fiske har lenge vært deltakersport nummer 1 i Storbritannia - vær en del av å holde arven levende i positiv forstand.

6. Del lidenskapen din

Hvis du liker å fiske, kan du introdusere andre for sporten og dele kunnskapen din. Husk at du aldri vil slutte å lære.

7. Mester andre

Kanskje de takler butikkeiere som tar seg tid til å ønske nye sportsfiskere velkommen og forklarer nøyaktig hva de trenger, eller en klubb med en aktiv juniorseksjon, eller rett og slett en lidenskapelig sportsfisker som er et strålende forbilde.

Du kan fiske, men du fanger kanskje ikke alltid noe. Husk at det kalles & fiske & apos; av en grunn, og det er ikke en sportsfisker i live som aldri har tømt.

Bli med oss...

For å finne ut mer om Mr Crabtree, møt oss her eller på vår nettsted , eller bli med oss Twitter og Facebook og bli involvert.

Bli med på Crabtree Crusade og bli en del av en bevegelse som forkjemper det rene hjertet i denne flotte sporten.

Vi har noen fantastiske Crabtree -ambassadører som f.eks Gransnet støtte Crabtree Crusade.

Se Også: