Halloween -kostymer i siste liten - DIY raske og enkle hjemmelagde fancy -antrekk for barn

Halloween

Horoskopet Ditt For I Morgen

Få barna til å se skremmende ut - gratis med disse DIY -hackene



Halloween har kommet, og det ser ut til å bli større og større (og mer krevende) for hvert år.



For ikke å snakke om kostbar, men hvis du eller barna dine trenger en Halloween -drakt, er det mulig å tigge, låne eller til og med lage en gratis.



Fra å hugge gamle klær til å sykle opp en paraply (ja, det er virkelig en ting), vi har samlet noen kunnskapsrike måter å lage et uhyggelig godt kostyme laget av alt søppelet du har liggende hjemme.

Morrisons Black Friday 2018

Så ikke dra i butikkene før du har sjekket innholdet i gjenvinningskassen ...

Halloween kostymeideer for barn, babyer og tenåringer



Se galleri

Finn et ferdig kostyme gratis

Spør venner, familie eller naboer for å se om noen har en passende drakt som du kan låne til festligheter. Prøv å legge ut en melding på Facebook .

Hvis du er medlem av din lokale Freecycle eller Freegle gruppe, legg deretter ut en 'Wanted' forespørsel for å se om noen har et kostyme gjemt i skapene sine som de gjerne vil gi eller låne ut.



Hakk gamle klær

Gjør og reparer

(Bilde: Gjør og reparer)

hund snappet av måke

For barn, gamle t-skjorter gjør superenkle kapper -de kan være superhelter eller hekser og trollmenn, avhengig av hvor skummelt de vil være.

Og det er det en flott Harry Potter-kappe laget av en gammel t-skjorte her .

hva er robiner et tegn på

Gamle t-skjorter kan også brukes til å lage enkle skjelettkostymer, som demonstrert av den amerikanske håndverket Queen Martha Stewart .

Hvis du føler deg mer eventyrlystne, du kan lage en edderkoppwebversjon som denne . Opplæringen krever et stykke filt, men jeg tror dette ville fungere med et gammelt skjørt eller en t-skjorte også.

Sugar Bee håndverk

(Bilde: Sugar Bee crafts)

Du kan lage en superenkel hekse- eller Dracula -kappe av et gammelt skjørt ved ganske enkelt å klippe en linje helt fra falden til og gjennom linningen . Sy deretter et enkelt foringsrør og tre gjennom et bånd slik at det kan bindes løst rundt halsen.

Et steg opp fra den tradisjonelle Halloween -kostymen om å bruke et gammelt ark til å lage et spøkelsesdrakt, viser dette innlegget her hvordan lage en søt versjon for barn, ved hjelp av et putetrekk .

Les mer

Halloween 2019
Hva er Halloween? Halloween dekorasjonsideer Beste skrekkfilmer Halloween fakta og trivia

Upcycle en paraply

Ondsk vitenskapsmann

(Bilde: Evil mad scientist)

Lag en flaggermusdrakt av en gammel paraply ! Dette er genialt, og nesten verdt å ofre en ubrutt paraply for.

hvilken kanal ligger wales v irland på

Du kan også bruke en paraply som grunnlag for en manetdrakt .

Vi tester et nytt nettsted: Dette innholdet kommer snart

Bli kreativ med hodeutstyret

Hver god heks trenger en lue, så her hvordan lage din egen papir mache -versjon. Det ser kanskje ikke ut som en butikk som er kjøpt perfekt, men det er et poeng, og det vil holde barna opptatt i løpet av et halvt tidsrom mens de er opptatt med å lage det.

Hvis du ikke vil gå hele grisen, kan du raide barnets håndverksboks og gjøre 'subtil Halloween' med denne edderkopphåren .

Jen Gale er en pengerbesparende blogger. Hun skrev om året hvor hun ikke kjøpte noe nytt My Make Do and Mend Year og fortsetter å blogge kl Gjør gjør og reparer .

Se Også: