Lærere foretrekker vinglass-emojien mens advokater foretrekker auberginen – hva sier emoji-vanene dine om deg?

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Emoji er verdens raskest voksende språk , med millioner av mennesker som nå bruker de bittesmå bildene til å uttrykke seg i tekstform, sammen med ord.



Over seks milliarder emojier sendes rundt i verden hver dag på meldingsapper alene, ifølge Swyft Media , men hva sier emoji-vanene dine om deg?



Mobiles.co.uk bestemte seg for å finne ut av det, og ba 2000 briter om å avsløre alder, kjønn og yrke, og velg deretter de fem beste emojiene fra en liste med 40.



Mobiltelefonforhandleren begynte så å se etter klare mønstre i respondentenes emoji vaner – og resultatene var svært avslørende.

Et bilde viser emoji-karakterer også kjent som uttrykksikoner på skjermene til to mobiltelefoner

(Bilde: Getty)

På tvers av alder, kjønn og plassering varierte de fem beste emojiene veldig lite (glad ansikt, leende ansikt, tommel opp, kyssende ansikt og fornøyd ansikt), men når man så på data delt etter yrke, var det synlige skiller.



Artister avslørte seg for å være en uttrykksfull eller 'emoji-nal' gjeng, med det maskerte ansiktet, ansiktshåndflaten og det knuste hjertet som alle ble mest brukt – langt utover noe annet yrke.

Derimot fremhevet leger deres behov for søvn ved overdreven bruk av emojiene for slitne og søvnige ansikter – selv om lærerne ikke var langt bak.



Advokater avslørte en forkjærlighet for elegante grønnsaker, med deres bruk av aubergine- og avokado-emoji øverst på tabellen, (selv om vi alle vet sann betydning av aubergine-emojien ).

Underholdende nok favoriserte advokater også den smilende poo-emojien fremfor alle andre yrker.

Rørleggere, elektrikere og byggherrer siterte deres kjærlighet til emojiene med bøyende arm, øl, banan og pengeansikt - i skarp kontrast til folk som jobber med markedsføring, som valgte kysseansiktet, leende ansiktet og cocktailen.

Forvekslet du grimase-emojien med et glis? Her er 6 andre emoji du sannsynligvis bruker feil

Til slutt ble lærere, selv om de tydelig var søvnige, avslørt for å være generelt optimistiske med det blunkende ansiktet og tommelen opp øverst på listen over mest brukte, etterfulgt av et glass vin.

'Emojis har blitt en stor del av hvordan vi kommuniserer med hverandre på daglig basis, med de små ikonene som lyser opp selv de kjedeligste samtalene,' sa Andrew Cartledge fra Mobiles.co.uk.

«For å hjelpe til med å oversette hverdagsutvekslinger, kan én emoji male tusen ord, og bidra til å legge til ekstra kontekst eller personlighet til meldingen du skriver.»

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: