Kylie Jenner imponerer fans i LBD for en familieaften i London med Travis og Stormi

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kylie Jenner valgte en ultraglamm look da hun gikk ut med kjæresten på og av Travis Scott og deres datter Stormi Webster for en familieaften i London i går.



Reality-TV-stjernen (24) og familien hennes har vært det tilbringe tid i Storbritannia foran kjæresten Travis (31) som headliner spillejobber på O2 Arena i hovedstaden i helgen.



Trioen nøt en 'date night' på kjendis-hotspot Nobu Hotel i går, med Kylie som viste frem figuren sin i en stroppeløs svart minikjole som hadde en kjæreste-utringning.



Leppekit-mogulen er utstyrt med sølvøredobber og en svart veske og matchende stiletter, og satt på en trykkende skjerm med smokey-eye-sminke og naken leppestift for å fullføre utseendet hennes.

vinner av cbb 2014
  Kylie Jenner ble sett iført en liten svart kjole under en kveld ute i London i går kveld
Kylie Jenner ble sett iført en liten svart kjole under en kveld ute i London i går kveld ( Bilde: GC-bilder)
  Hun var på en'date night' with partner Travis Scott
Hun var på en 'date night' med partneren Travis Scott ( Bilde: GC-bilder)

Kardashians alun og kjæresten hennes - hvis egentlige navn er Jacques Webster II - ble sett holde hender med datteren Stormi på fire, mens de var utenfor restauranten.

som er mo farahs kone

Travis - som Kylie også deler en seks måneder gammel sønn med - hadde valgt en casual look, og rocket et par distressed jeans, en grafisk t-skjorte og et par joggesko.



  De fikk selskap av datteren Stormi Webster
De fikk selskap av datteren Stormi Webster ( Bilde: GC-bilder)
  Familien ble sett ute i hovedstaden i går kveld
Familien ble sett ute i hovedstaden i går kveld ( Bilde: GC-bilder)

Musikeren hadde på seg en svart jakke over utseendet, som han hadde pyntet med et stort anheng og øredobber til familieutflukten i London i går kveld.

Kylie viste frem utseendet hennes i en ny video om henne TikTok konto over natten, der hun delte opptak av seg selv som ble glammisert – og fortalte fansen at det var for «date night».



  Kylie viste frem figuren sin i sitt svarte ensemble
Kylie viste frem figuren sin i sitt svarte ensemble ( Bilde: GC-bilder)
  Hun viste frem utseendet i en TikTok-video
Hun viste frem utseendet i en TikTok-video ( Bilde: TikTok)

Videoen, som har mer enn 2 millioner visninger, fikk ros fra fansen, med en som svarte: 'Den kjolen er alt på deg.' En annen skrev: 'The black dressss omg.'

'Omg den kjolen ser så bra ut på henne,' sa en tredje i kommentarfeltet, mens en annen sa: 'Ansiktet ditt, håret, kjolen, alt er så perfekt.' En annen sa: 'Elsker utseendet.'

  Det så henne gjøre seg klar til'date night
Det så henne gjøre seg klar for 'date night' ( Bilde: TikTok)
  Fansen ga komplimenter over den nylige videoen
Fansen ga komplimenter over den nylige videoen ( Bilde: TikTok)

En annen kommenterte: 'Herregud denne kvinnen er ren skjønnhet.' En syvende person svarte på videoen: 'Nydelig dronning på vei til date night. Glam og passformen ser bra ut.'

død i paradis ny detektiv

«Tenk deg å være så pen», sto det i et svar. En annen sa: 'Du er helt fantastisk.' Andre beskrev Kylie som «feilfri», «vakker», en «dronning» og en annen sa: «Drep».

Kylie har mer enn 45 millioner følgere på den sosiale medieplattformen og deler ofte oppdateringer fra livet hennes – inkludert noen få innlegg fra besøket i London allerede denne uken.

Har du en historie å selge? Ta kontakt med oss ​​på webcelebs@NEWSAM.co.uk eller ring oss direkte på 0207 29 33033.

hvem spiller jesse lingard for

Se Også: