Kyle Walkers eks-partner bekjemper Man City-stjernens svik etter barn med en annen kvinne

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kyle Walker & rsquo; s tidligere partner har smurt England og Manchester City -stjernen etter at han fikk et barn med en annen kvinne.



I et sjeldent og følelsesladet intervju har Annie Kilner åpnet for smerter og sinne etter at Walker i år fikk et barn med påvirkeren Lauryn Goodman.



Lauryn fødte fotballspillerens baby i april, en situasjon som har rystet Annies verden og etterlatt henne følelsen 'skadet' og 'død inni'.



Walker har blitt anklaget for år med løgner og svik, og fotballspilleren skal angivelig ha gått bak Annies rygg for å glede seg over realitystjernen Ex On The Beach Laura Brown i fjor.

ble ted bundy uskyldig

Modell Annie hevder også at hans utroskap ble 'akseptabel' i deres turbulente 11-årige forhold.

Annie Kilner har slått ut mot Kyle Walker over sitt hemmelige kjærlighetsbarn



Men The Three Lions & apos; forsvarerens eks-partner, som er mor til hans tre barn, sier hun vurderer å gi ham en ny sjanse.

Hun fortalte Solen : Det han har gjort mot meg og barna våre er uanstendig. Jeg kan ikke begynne å sette ord på det.



511 engel nummer kjærlighet

I slutten av mars i fjor var han utro med en reality -tv -stjerne. Jeg fant det ut en måned senere og ble ødelagt av det. Han ba meg om å ta ham tilbake, men i juli var han i gang igjen.

Ikke engang tre måneder senere og noen var gravid. Min yngste var en. Hvem gjør det? Jeg vet ikke lenger hva mine tanker eller følelser er. Jeg føler meg død inni meg. Hver dag er fylt med smerte.

Jeg tror ikke jeg kommer til å bli den samme igjen på grunn av det han har gjort. Det gjør meg veldig trist at jeg har blitt så alvorlig skadet når jeg ikke har gjort noe for å fortjene det.

Walker i aksjon for Manchester City (Bilde: REUTERS)

Jeg elsker Kyle høyt, og jeg vil alltid elske ham, men å gjøre dette mot meg. . . etter tre barn? Jeg har prøvd å hate ham, men hvordan kan jeg hate mannen barna mine elsker så mye? Før utroskapen var han min beste venn, min sjelevenn. Jeg kunne stole på ham for alt.

xbox one black friday 2019 uk

Men ingenting av det jeg trodde vi hadde, føles ekte fordi han stakk meg i ryggen.

Annie fortsatte med å diskutere hjertesorg ved at Walker fikk barn med en annen kvinne, etter å ha gitt ham et ultimatum da hun oppdaget slyngen hans med Laura Brown.

Hun la til: 'Jeg hadde tilgitt ham tidligere. Jeg visste at jeg ikke kunne stoppe ham fra å gjøre det igjen etter Laura Brown.

Det er som å la en tyv gå fra butikken etter at de blir tatt for å stjele, de kommer bare tilbake og prøver igjen.

Lauryn Goodman fødte Walker sin baby i år (Bilde: Instagram)

Les mer

NEWSAM Football's topphistorier
Registrer deg på daglig NEWSAM Football -e -post Overfør nyheter LIVE: Siste sladder Mourinho tar sikte på 'heldige' Man Utd Messi kommenterer å forlate Barcelona

Jeg lot ham slippe unna med det så lenge. Kanskje jeg ikke burde ha det. Jeg ble oppdratt av en kjærlig familie med god, solid moral.

Jeg har tre barn å passe på, og jeg bodde ikke, jeg fortsatte bare med fremtiden. Av hensyn til barna var jeg forberedt på å gi ham en siste sjanse. Jeg visste at det alltid var en mulighet Kyle ville gjøre det igjen, men å bli gravid var mitt verste mareritt.

milena rihanoff-cohen

For at hun skal få barnet sitt, etablerer det en permanent forbindelse. Jeg må leve med det hver dag. Jeg er ødelagt av alt. Jeg tror aldri jeg kommer til å være den samme personen. '

Walker forbereder seg i mellomtiden på retur av Premier League etter at koronaviruset brakte sesongen midlertidig.

Manchester City -laget hans møter et knallstøt med Arsenal onsdag kveld.

Registrer deg på NEWSAM Football -e -posten her for de siste nyhetene og overfør sladder.

Se Også: