Kirk Douglas overlater hele 61 millioner pund til veldedighet - og sønnen Michael Douglas får ikke en krone

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kirk Douglas døde den 5. februar i en alder av 103 år.



Hollywood -legenden var alltid kjent som en ekstremt veldedig mann, og det ser ut til at han har videreført arven, selv etter at han gikk bort.



Kirk har delt sin formue på 61 millioner dollar ved å gi bort 50 millioner dollar som skal distribueres gjennom Douglas Foundation, som har som mål å 'hjelpe de som ikke kan hjelpe seg selv'.



Noen av mottakerne inkluderer St Lawrence University, hvor de finansierer et stipend for minoriteter og vanskeligstilte studenter; Westwoods Sinai -tempel, som huser Kirk og Anne Douglas Childhood Center; Culver Citys Kirk Douglas Theatre, en falleferdig kino restaurert som et spillested, og Children's Hospital Los Angeles.

Hollywood -legenden var alltid kjent som en ekstremt veldedig mann, og det ser ut til at han har videreført den arven, selv etter at han gikk bort (Bilde: Getty Images)

hvor har susanna reid blitt av

Stjernen har imidlertid ikke overlatt noe til sin elskede sønn Michael Douglas, som kunngjorde nyheten om at Kirk hadde gått bort tidligere denne måneden.



Fra 2020 anslås Michael nettoverdi til omtrent $ 300 millioner dollar, så han trenger ikke akkurat pengene.

Kirkens helse hadde vært i tilbakegang siden 1996 da han fikk et slag, men han fortsatte av og til å spille hovedrollen i prosjekter som TV -serien Touched By An Angel og filmen It Runs In The Family fra 2003.



Hollywood -stjernene stilte opp for å vise respekt for det siste medlemmet av filmindustriens gullalder.

er blå peter fortsatt på

Familien hans, inkludert skuespillersønnen Michael, bekreftet nyheten i en uttalelse og sa: 'Det er med stor sorg at mine brødre og jeg kunngjør at Kirk Douglas forlot oss i dag i en alder av 103 år.

Stjernen har imidlertid ikke overlatt noe til sin elskede sønn Michael (Bilde: Getty Images)

'For verden var han en legende, en skuespiller fra filmens gullalder som levde langt inn i sine gylne år, en humanitær hvis engasjement for rettferdighet og årsakene han trodde på satte en standard for oss alle å strebe etter.

Skuespilleren fortsatte: 'Men for meg og mine brødre Joel og Peter var han rett og slett pappa, for Catherine, en fantastisk svigerfar, for barnebarna og oldebarnet deres kjærlige bestefar, og for kona Anne, en fantastisk ektemann.

'Kirks liv var godt levd, og han etterlater en arv i film som vil vare i generasjoner framover, og en historie som en kjent filantrop som jobbet for å hjelpe publikum og bringe fred på planeten.

'La meg avslutte med ordene jeg fortalte ham på hans siste bursdag, og som alltid vil forbli sanne. Pappa - jeg elsker deg så høyt, og jeg er så stolt over å være sønnen din. '

hvor gammel er petula clark 85

Stjernen nådde den fantastiske alderen på 103 år (Bilde: Getty Images)

Catherine Zeta Jones la ut en hyllest til ektemannen Michael bare dager etter at han kunngjorde nyheten om at hans eldre far var død.

betydningen av nummer 16

Den prisbelønte skuespilleren tok seg til Instagram og stormet over sin kjærlige ektemann og skrev at 'livet er bedre' sammen med vakkeren hennes, som er 25 år eldre enn henne.

Ekteparet ble avbildet i koordinerte antrekk-med Catherine som helrosa todelt og Michael iført en lilla skjorte og matchende lilla smarte bukser.

'Elsker denne mannen, et bilde av oss i India. Livet er bare bedre på grunn av deg. '

Catherine Zeta Jones la ut en rørende hyllest til sin svigerfar etter hans død (Bilde: catherinezetajones/Instagram)

Skuespilleren var & nære & apos; med ektemennens legendariske pappa (Bilde: UGC)

Michaels far Kirk overlever sin andre kone, Anne, som han giftet seg med i 1954 etter å ha møtt i Paris mens han filmet Lust For Life, og tre av sønnene hans.

Betraktet som det siste medlemmet i Hollywoods gullalder, stod han foran en berømt karriere som strakte seg over syv tiår.

åndelig betydning av 511

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Født 9. desember 1916, da Issur Danielovitch, skuespilleren, produsenten, regissøren og forfatteren bygde et fantastisk liv for seg selv etter å ha opplevd en fattig barndom med innvandrerforeldre og seks søstre.

Født i Amsterdam, New York, av Bryna Bertha og Herschel Harry Danielovitch, var foreldrene hans jødiske immigranter fra Chavusy i det russiske imperiet - nå dagens Hviterussland - og familien snakket jiddisch hjemme.

Se Også: