Khloe Kardashians dramatiske fødsel etter at Tristans juks sendte henne til fødsel

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Khloe Kardashian feirer datteren True sin andre bursdag i dag.



Det er to år siden stjernen Keeping Up With The Kardashians ønsket sitt første barn velkommen til verden.



Men det var en traumatisk tid for Khloe, som gikk i arbeidskraft etter å ha funnet ut at hennes daværende kjæreste Tristan Thompson veldig hadde lurt henne offentlig.



Mens Khloe, 35, var høygravid med barnet sitt, ble 29 år gamle Tristan tatt på kamera og kysset en kvinne på et nattklubb.

Khloe ble ødelagt og hennes kjente familiemedlemmer ble rasende.

Khloe tillot Tristan å være der når datteren deres ble født, og sa den gangen at hun følte at uansett hva han hadde, hadde han rett til å være der, og hun ville ikke ta en permanent beslutning om en midlertidig følelse.



Khloe og True (Bilde: Khloe Kardashian/Instagram)

Hun forklarte beslutningen sin og twitret: 'Uansett hva Tristan gjorde mot meg, kom jeg aldri til å ta det øyeblikket fra True eller Tristan.



'Hun skal ikke straffes for handlingene hans. Han er hennes far, og de fortjener begge å elske hverandre så dypt de kan. '

Søstrene hennes følte imidlertid ikke det samme. I scener fanget opp i realityprogrammet deres, ble Kim sett trekke ansikter mot Tristan hver gang han snudde ryggen og til og med mimte å skjære halsen.

Midt i det veldig offentlige juksedramaet, forble Khloe taus og fokuserte på babyen hennes.

Men da det kom til scenene som ble sendt på showet måneder senere, tok hun endelig tak i den vanskelige tiden.

Hun skrev på Twitter: 'Kveldens episode er en ubehagelig og super følelsesmessig episode for meg, men da vi meldte oss på dette programmet for over et tiår siden, meldte vi oss på et realityprogram, noe som betydde å vise dere i livet vårt, det gode , det onde og det stygge.

Det var en dramatisk fødsel for Khloe (Bilde: Khloe Kardashian/Instagram)

Tristan ble fanget i en jukseskandale (Bilde: Tristan Thompson/Instagram)

'Å gjenoppleve disse øyeblikkene igjen er utrolig vanskelig følelsesmessig, men jeg håper også at for hver sti, trengsel og kurvekule liv kaster oss, at vi ALLE får lære av våre reiser.

'Midt i de tøffe tider har jeg blitt velsignet med den ultimate gaven, min søte baby True som har forandret livet mitt på måter jeg aldri kunne ha forestilt meg.'

Hun la til: 'Husk at du aldri er alene om smerten din, og at alt er midlertidig. Smerte, glede, oppstemthet, panikk, angst, alt er midlertidig. Vær takknemlig for opplevelsene som fortsetter å bygge karakter, og gjør deg til den du er. '

hvor lenge er amazon prime gratis prøveversjon

Hun innrømmet følelsene sine etter at en fan twitret henne for å si at de følte seg forferdelig at hun måtte spille dramaet foran kameraene.

Fanen skrev: 'Jeg føler meg så dårlig for @khloekardashian måtte gå gjennom det Tristan gjorde mens han filmet #KUWTK. Hvis jeg ikke tar feil, blir neste episode gal. Du er så sterk til å sette det personlige problemet som en del av showet og vite at millioner av mennesker vil se det. Jeg ville ikke klart det. '

Tristan er fortsatt en stor del av datterens liv (Bilde: realtristan13/Instagram)

Og Khloe svarte: 'Dessverre vil det gjøre det. Jeg meldte meg på for å vise på det gode og det dårlige, ikke sant? Det onde er veldig vanskelig å gjenoppleve, men det er liv. '

Khloe tilgav Tristan, men de splittet seg etter en annen jukseskandale, som så ham kysse søsteren Kylie Jenner sin daværende BFF Jordyn Woods.

Siden den gang har Tristan tigget Khloe om å komme tilbake med ham, men hun er fortsatt sterk.

Hun er dedikert til samforeldre True med Tristan, og lar ham besøke når han vil.

Nylig har Kim gjort opp med Tristan og forårsaket litt ubehag når hun inviterte ham til å spise sammen med familien under et av hans besøk.

Khloe tok henne til siden og sa til henne at hun skulle respektere at det er hennes avgjørelse når Tristan er i nærheten.

Og hun sa at hun ikke har noen interesse av å date noen akkurat nå.

Se Også: