Viktige detaljer da Ole Gunnar Solskjær godtar ny Man Utd -kontrakt på 30 millioner pund

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Ole Gunnar Solskjær får en ny avtale på 30 millioner pund av Manchester United - selv om han ikke klarer å vinne et trofé denne sesongen.



tracy beger cast nå

United er i kvartfinalen i Europa League og favoritter til å vinne den, men fremtiden til Solskjær er ikke avhengig av å løfte pokalen.



Old Trafford-hierarkiet, ledet av konserndirektør Ed Woodward, er overbevist om at United fortsatt er på rett vei under Solskjær.



Solskjær, 48, som har ett år igjen av sin nåværende avtale, får en ny treårskontrakt, sannsynligvis to år pluss muligheten til en ekstra.

Ole Gunnar Solskjær har inngått en ny kontrakt til en verdi av 30 millioner pund

I henhold til vilkårene i den nye avtalen, vil Solskjær sannsynligvis se lønningen stige fra 7,5 millioner pund til 10 millioner pund i året, for å gjenspeile fremdriften han har gjort siden han ble satt i permanent ansvar for nesten to år siden i dag.



United vil ikke at distraksjonen til Solskjær kommer inn i det siste året av kontrakten med fremtiden hans er uløst, så den nye avtalen vil trolig bli bekreftet på slutten av denne sesongen.

Selv om Solskjær kan avslutte sin andre hele sesong med ansvar uten å vinne noe, er United for tiden 12 poeng bedre enn de var på dette stadiet forrige sesong og på vei til å bli nummer to.



Det er en tro på klubben om at fremgangen fra Solskjær, siden han overtok fra Jose Mourinho i 2018, har fortsatt denne perioden, og klubben forventer å gjøre en troverdig tittelutfordring neste sesong.

lotteriresultater i millioner euro

Registrer deg for vårt boksenyhetsbrev!

Hver mandag avgjør vi vår dom i helgens kamper og, enda viktigere, hva som er neste for vinnerne og taperne.

Det er enkelt å registrere deg. Bare klikk på denne lenken, skriv inn e -postadressen din og velg & apos; Boksing & apos; fra listen.

United forbereder seg på en stor sommer i overføringsmarkedet for å gjøre denne tittelutfordringen til et realistisk prospekt, med en midtstopper, midtstopper og høyre kantspiller som hovedprioriteter når vinduet åpnes.

Selv om United har manglet konsekvens for å gjøre en vedvarende tittelutfordring denne sesongen, er det en tro på klubben om at med noen strategiske signeringer i sommer kan Solskjær presse på for en første Premier League -krone siden 2013, da Sir Alex Ferguson gikk av.

Se Også: