Kate Wrights forbløffende skift fra frekk TOWIE 'Barbie' til hengiven stemor for Rio Ferdinand

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Da Kate Wright gikk ned midtgangen for å gifte seg med Rio Ferdinand på fredag, var kvinnen flankert av hans tre tilbedende barn en verden borte fra det rasende selvstilte & apos; Barbie & apos; av TOWIE hun hadde vært da de møttes første gang.



Den bikinikledde blondinen viste seg å være like TOWIE som de kommer da hun gjorde en minneverdig oppføring i Marbella-spesialen 2015-å ha bust-ups med sine medstjerner og nyte dramatiske gjenforeninger med on-off kjæresten Dan Edgar.



I et elendig oppgjør så hun at hun på en vill måte kalte medstjernen Megan McKenna for en & apos; hund & apos; før det ble kranglet var det bare dritt.



Kate Wright begynte i TOWIE i 2015 (Bilde: Beretta/Sims/REX/Shutterstock)

Hun spøkte unapologetisk med at Megan McKenna var en & apos; hund & apos; (Bilde: NEWSAM.co.uk)

Hendelsen utspilte seg da James & apos; Arg & apos; Argent spurte rollebesetningen om å navngi Pete Wicks & apos; hund på en quizkveld - som Kate, den gang 23, brutalt svarte, & quot; Megan McKenna & apos ;.



Og hun nektet å trekke seg tilbake da Megan konfronterte henne på gaten og beskyldte Megan for å ha truet med å 'rive hodet av meg' som gjengjeldelse.

'Jeg vet at du tenner på kommentaren jeg kom med på pubquizen, men jeg tullet bare,' insisterte hun.



På bildet debuterer hun i Marbella (Bilde: Francis Hawkins/REX/Shutterstock)

Kate hadde en på-av-romantikk med Dan (Bilde: ITV)

'Jeg syntes det var ganske morsomt. Alle i rommet lo. Det var en dritkveld ... det var ikke noe personlig om deg. '

Ikke en å være bagatellmessig med, Kate kom også på en skandale med Chloe Lewis for & flirting & apos; med Dan, og reduserte sin tidligere venn til tårer da hun stemplet henne som en & apos; slange & apos ;.

'Jeg har sett deg med Dan flørte. Jeg tror du er virkelig slangete, snipet hun etter å ha lært at paret hadde kysset år før hun var på scenen.

Og da Chloe begynte å hulke, snipet Kate, 'du spiller alltid gråtkortet!'

VET

Kate ble kalt TOWIEs Barbie (Bilde: FameFlynet)

er Champions League-finale på tv

Hun hadde det ute med Chloe Lewis

'Jeg stoler ikke på henne. Jeg vil ikke at noen i vennegruppen min skal spille kort, 'bestemte hun seg senere.

Når det gjelder Dan, har de vært sammen siden de møttes på ferie på Ibiza i 2010.

Men han dumpet henne i 2014 etter å ha landet et sted på TOWIE, og da hun ble med i showet et år senere måtte hun se ham romantikken Lauren Pope og Jess Wright.

De ble til slutt igjen sammen, men delte seg i serie 18 da hun avslørte Dan's bestie, Jon Clarke, hadde forlatt beruset telefonsvarer på telefonen.

Hun og Dan møttes første gang på ferie på Ibiza i 2010 (Bilde: Instagram)

Og da Dan konfronterte Jon, hevdet sistnevnte at Kate også hadde jukset med en av vennene hans.

'Hun har ligget med kameraten min,' sa Jon. 'Jeg ville fortelle deg.'

Men turneringen med TOWIE tonsil-tennis stoppet brått da Kate stille begynte å date tidligere fotballspiller Rio Ferdinand i januar 2017.

Rio - hvis kone Rebecca hadde dødd tragisk av brystkreft to år tidligere - var på ferie i Dubai da han møtte Kate på en venns BBQ, og spurte barna hans Lorenz, 13, Tate, 11 og åtte år gamle datteren Tia om han kunne spørre henne på en date.

Rio 's første kone Rebecca døde tragisk i 2015 (Bilde: Internett ukjent)

mann by rasistisk fan

Han møtte Kate på en grillfest i Dubai to år senere (Bilde: Instagram)

& apos; Jeg var ikke åpen for å få noen til å være stemor til barna mine ... Å møte Kate forandret alt, og noen ganger er det bare skjebne, sa han til OK!

Den mars ble han oppdaget når han forlot hjemmet hennes i Brentwood, Essex, men Kate innrømmet senere at hun ikke ante at frieriet deres ville føre til ekteskap.

'Rio og jeg klikket bare. Jeg visste om barna og hva som hadde skjedd, men først tenkte jeg ikke så mye over det, sa hun til Daily Mail & apos; s YOU -bladet.

'Når du møter noen, nyter du bare øyeblikket og tenker ikke på hvor alvorlige ting kan bli.'

Paret ble sett på å spasere hånd i hånd med Tia i juli 2017, samme måned som Rio dessverre mistet sin mor Janice St Fort i brystkreft.

Kate deltok søtt i Cancer Research UKs Race For Life med Rios søster Sian, og i august ble Kate og Rio endelig offentlige og delte yndige bilder fra en familieferie til Portugal.

Kate ble med familien på ferie til Portugal

Kate var imidlertid opptatt av å holde Rio og barna borte fra reality -søkelyset, og forbød enhver omtale av dem fra TOWIE før hun sluttet helt for å passe barna sine.

'Jeg hadde to valg. Jeg er i denne verden med mye drama, og så møtte jeg Rio og barna, og jeg tenkte at jeg er med disse barna, som har mistet moren sin, de trenger ikke en kvinne som er ute av alt tid, & apos; ' forklarte hun.

'De trenger noen hjemme hos dem. En veldig stor del av forholdet vårt og det som fungerer for barna er at vi har inkludert dem i alt vi har gjort.

'Så fra første date spurte han meg om å være kjæresten hans, vi flyttet inn - alt - barna var en del av det. Så det var ikke jeg som tok faren deres fra dem, det var mer vi ble en familieenhet. '

20 måltider i uken

Rios barn var der for forslaget på taket (Bilde: Instagram)

Hun slo også bånd med mange merker og agenten hennes Terry Mills, som ønsket henne lykke til i sin nye rolle som stemor.

Jeg er glad for at Kate har funnet kjærligheten, og vi respekterer beslutningen hennes fullt ut i å vente på å ta et skritt ut av offentligheten, sier han. 'Vi ønsker henne lykke til i fremtiden.

Og mens Kate innrømmet at det å vinne barnas tillit ikke var uten utfordringer, avslørte Rio at de elsket henne.

- Forholdet mitt til Kate har hjulpet ved at de har fått en kvinne i huset nå, sier han til The Times.

'De løper forbi meg noen ganger for å gå til henne. Jeg har måttet gå gjennom en periode med å være veldig, veldig åpen, og menn liker normalt ikke det naturlig.

'Så å ha den ekstra personen i huset som er en kvinne, som har det mykere preget, tror jeg er avgjørende for barna.'

Kate er ekstremt nær alle tre barna (Bilde: rioferdy5/Instagram)

Les mer

Bryllupet mellom Kate og Rio
Kate's kjole avslører Rios familietragedie Kate sin utrolige makeover Gave som fikk Kate til å gråte

De tre ungdommene spilte en stor rolle i Rio 's Abu Dhabi -forslag i november i fjor, og mens Lorenz og Tate gikk Kate ned midtgangen på hotellet D Maris Bay i Tyrkia, var det Tia som tjente som hennes hushjelp.

Og Rio innrømmet at han brøt sammen da han så foursomen sammen.

'Det var bare ingen vei tilbake på følelsene, det var derfor jeg måtte beholde mine nyanser!' han fortalte OK!

'Å se Tate og Lorenz gå Kate ned midtgangen var spesielt gripende, og vi ville ikke ha gjort det på noen annen måte.

'De var så stolte, og de kunne ikke vente med å gjøre det, de følte seg viktige.'

Se Også: