Kate Middleton overrasker pappa ved å underholde sønnen på toget mens han brukte toalettet

Kongelige

Horoskopet Ditt For I Morgen

En pappa som reiste med tog til Commonwealth Games i Birmingham har avslørt hvordan han gikk på do - og kom tilbake for å finne sønnen 'chatter lystig' til hertuginne av Cambridge.



Kate var med Prins William og deres mellombarn Prinsesse Charlotte på lekene i går, hvor de tok i idretter inkludert svømming, hockey og gymnastikk.



Og det ser ut til at Kate brukte offentlig transport for å komme til arrangementet som ble holdt i Midlands - og hun hadde et møte med faren og sønnen på toget.



Matthew Syed, en tidligere Commonwealth Gold-vinnende bordtennisspiller, hadde vært på toget til Birmingham sammen med sønnen Ted.

  Kate Middleton som besøkte Commonwealth Games i går
Kate Middleton som besøkte Commonwealth Games i går ( Bilde: Getty Images)

Mr Syed, som nå er journalist og spaltist i The Times, sier at han og sønnen hadde vært minutter fra deres stopp for lekene da han bestemte seg for å bruke badet - og ba Ted vente på ham utenfor.

I hans spalte i The Times i dag, forteller han mens han brukte fasilitetene, kunne han høre en dame utenfor spørre sønnen om han var alene på toget, før Ted svarte «Nei, pappa er der» – og pekte på toalettet.



  Journalist og tidligere Commonwealth-mester i bordtennisspiller Matthew Syed
Journalist og tidligere Commonwealth-mester i bordtennisspiller Matthew Syed ( Bilde: REX/Shutterstock)
  Mr Syed sa Kate
Mr Syed sa at Kate 'pratet lystig' med sønnen sin ( Bilde: Getty Images)

Elsker de kongelige? Registrer deg for NEWSAMs daglige nyhetsbrev for å få alle de siste nyhetene om dronningen, Charles, Kate, Wills, Meghan, Harry og resten av The Firm. Klikk her for å registrere deg .

wrestling begivenheter uk 2018

Han husker hvordan han mens han vasket hendene kunne høre sønnen og damen slå av en samtale med gutten som viste kvinnen farens gullmedalje før de forlot badet.



Han skriver: ''Kom igjen Ted,' sier jeg, 'vi må gå av!' «Å, og takk for at du holdt ham med selskap ...» sier jeg og snur meg til kvinnen som venter på tur når jeg blir stoppet i sporene mine. Brynene mine furer seg, ansiktet mitt fungerer. «Kate?», slår jeg ut. Det er ingen sikkerhetsvakter i vestibylen; ingen væpnede vakter. Men her er hertuginnen av Cambridge og prater lystig med sønnen min.'

  Kate med prins William og prinsesse Charlotte på svømmearrangementet Commonwealth Games i går
Kate med prins William og prinsesse Charlotte på svømmearrangementet Commonwealth Games i går ( Bilde: PA)

Da de endelig gikk av toget, sier den tidligere idrettsmannen at han spurte sønnen om han visste hvem han hadde pratet med, men han sier at Ted sa at han ikke ante selv om hun var 'veldig hyggelig'.

Og Mr Syed la til: 'Hertuginnen hadde ingen anelse om at hun pratet med sønnen til en journalist, så jeg tar dette for å gjenspeile hennes karakter og følelse av plikt. Monarkiet er i fullbyrdede hender.'

På lekene i går, Kate hadde på seg en elegant hvit Alexander McQueen-drakt og ble sett chatte med datteren hennes, syv år gamle Charlotte mens de så på sporten.

Familien besøkte også Team England Futures-programmet, et partnerskap mellom SportsAid, der hertuginnen er beskytter, Sport England og Commonwealth Games England.

Der møtte de Team Englands støttepersonell og Charlotte fikk oppdatere Team Englands viktige medaljevegg.

Senior kongelige har deltatt på lekene denne uken - som dronningen , som er 96 år gammel, fortsetter sin årlige sommerferie på Balmoral.

Se Også: