Jesse Lingard tåler marerittdebut som Nottingham Forest øyen rekordstor overføring

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Jesse Lingard tålte en debut for å glemme som Nottingham Forest ble komfortabelt slått 2-0 av en selvsikker Newcastle United-laget på St James' Park lørdag.



29-åringen ble med de røde på en gratis overgang etter avreise Manchester United på slutten av forrige sesong og debuterte for sin nye klubb i åpningshelgens tap. Det viste seg å være en frustrerende dag på kontoret for Lingard, da han ikke klarte å imponere i Nordøsten.



Mål fra Fabian Schar og Callum Wilson tjente Magpies alle tre poengene da Forest tapte sin første kamp tilbake i toppklassen etter en 23-årig eksodus. Steve Cooper nevnte en rekke nye ansikter i sin start XI, inkludert Harry Toffolo, Lewis O'Brien, Neco Williams og Dean Henderson.



Men det var Lingards prestasjon som fanget overskriftene etter kampen da han slet med å påvirke. Lingard vant ingen av sine syv dueller, fullførte ikke en vellykket dribling og klarte ikke å vinne en takling. Han hadde også bare ett skudd på mål, som senere ble blokkert av Schar.

Selv om dette bare var Lingards andre kamp for de røde etter å ha dukket opp bare én gang i pre-season, ble oppvisningen hans fortsatt kritisert på sosiale medier til tross for at han fikk litt støtte fra Forest-fansen. sa Lingard videre Instagram : 'Glad for å få min @officialnffc-debut, gleder meg til å se dere alle på City Ground neste helg, takk for støtten.'

Forest ser også etter å legge til en annen offensiv midtbanespiller til sine rekker, med de røde interessert i Morgan Gibbs-White. ulver har allerede slått tilbake tre bud på spilleren, og de avholder et tilbud i området £40 millioner (£30m pluss £10m tillegg), som kan aksepteres.



Blir Morgan Gibbs-White hos Wolves denne sommeren? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor!

  Morgan Gibbs-White i aksjon for Wolves mot Leeds United på lørdag
Morgan Gibbs-White i aksjon for Wolves mot Leeds United på lørdag ( Bilde: Getty Images)

Cooper er opptatt av å gjenforenes med Gibbs-White, som han jobbet med i England Under 17s, og spilleren imponerte også mot Forest i semifinalen i Championship play-off forrige sesong mens han var på lån hos Sheffield United. Gibbs-White antas å være opptatt av en overgang til Forest til tross for at han startet for Wolves på åpningsdagen mot Leeds United. Han skal også ha nektet å diskutere en ny kontrakt med hans nåværende avtale som skal utløpe i 2024.



Skogen har vært de travleste Premier League side i overgangsvinduet så langt. Det tok imidlertid The Reds til slutten av juni å kunngjøre sin første sommersignering, da Taiwo Awoniyi ble med på en rekordhøy avtale på £18,5 millioner fra Union Berlin, etter å ha scoret 25 mål i alle konkurranser forrige sesong. Det var den første av en rekke raske tillegg da Cooper begynte å gjenoppbygge troppen sin med et nytt utseende.

Henderson kom på en sesonglang låneavtale fra Manchester United , mens Giulian Biancone, Omar Mangala Moussa Niakhaté, Omar Richards og Williams alle har byttet til Forest for til sammen £56 millioner. Wayne Hennessey ble med fra Burnley på en gratis overføring for å gi back-up for Henderson, før Forest fullførte dobbeltslaget av O'Brien og Toffolo fra Huddersfield .

Se Også: