Jennifer Aniston unngikk tradisjonen for brudekjole i boho -stil da hun giftet seg med Justin Theroux i seremonien i hagen

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Da Jennifer Aniston giftet seg med Brad Pitt, hadde hun på seg en brudekjole på 50 000 dollar, men ifølge rapporter avviste 46-åringen en tradisjonell kjole til bryllupet til Justin Theroux og gikk i stedet for en boho-inspirert, flytende sommerkjole.



Paret, som forlovet seg i 2012, giftet seg til slutt under en overraskelsesseremoni i parets Bel Air-herskapshus onsdag, og ifølge innsidere var det en avslappet og avslappet affære som gjenspeiles i Jenes valg av kjole. Selv om det var hvitt, fortalte kilder TMZ bruden unngikk den vanlige overdådige designerkjolen i bytte mot et sommerlig nummer, som var lett å danse i.



Jennifer, avbildet her i hvitt, unngikk den tradisjonelle celeb -brudekjolen

Jennifer, avbildet her i hvitt, unngikk den tradisjonelle celeb -brudekjolen (Bilde: Getty Images)



Hun holdt seg imidlertid til en tradisjon, mens BFF og Friends-medstjernen Courteney Cox angivelig fungerte som hushjelp. Selv om ingen detaljer om et utdrikningslag har lekket, menes Justin å ha vinket farvel til sine enslige dager med en fest på chat -programlederen Jimmy Kimmels herskapshus to natt før den store dagen.

Courteney Cox fungerte angivelig som hushjelp under seremonien

Courteney Cox fungerte angivelig som hushjelp under seremonien

Kimmel, en nær venn av paret, er forstått å være en av få mennesker de fortalte om det topphemmelige bryllupet.



Bronson giftet seg med tatovering ved første øyekast
Justin og Jen klarte å beholde bryllupet

Justin og Jen klarte å beholde bryllupet (Bilde: Getty)

1117 engel nummer kjærlighet

Jen og Justin klarte å holde den store dagen under-wraps med nyheter som bare lekker ordet etter at den fant sted. Paret fortalte tilsynelatende gjestene sine like etter at alle hadde kommet til at i stedet for Justin 44 -årsdag var det faktisk deres store dag og unnskyldte seg for å ha holdt dem i mørket.



Seremonien fant sted i parets Bel Air -herskapshus

Seremonien fant sted i parets Bel Air -herskapshus (Bilde: Splash)

Rouse hadde fungert så bra noen gjester, som trodde de skulle grille, tilsynelatende dukket opp i jeans. Selv om det kan ha vært en uformell affære, klarte ikke paret seg på den stjernespekket serien.

Bora Bora -øya der Jennifer Aniston og Justin Theroux antas å bo på bryllupsreisen

Bora Bora -øya der Jennifer Aniston og Justin Theroux antas å bo på bryllupsreisen (Bilde: Coleman-Rayner)

Shock jock Howard Stern og Robert Downey Jr lagde angivelig skål under mottaket, mens Sia opptrådte og til og med sang gratulerer med dagen til Justin, som fyller 44 år mandag. Samantha Ronson var DJ. Hennes andre Friends-medstjerne Lisa Kudrow og Emily Blunt ble sagt å være blant de rundt 70 gjestene som feiret parets store dag, med innsidere som påsto at festen fortsatte til rundt klokken fire.

Til tross for sen kveld ble Jen og Justin oppdaget da de tok et privat jetfly ut av LA torsdag morgen på vei til Bora Bora for bryllupsreisen.

Jennifer Aniston GIFT Se galleri

Se Også: