Jennifer Aniston avslører hvorfor hun aldri hadde barn i en mektig stilling

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Jennifer Aniston sier at hun ikke er bekymret for å fylle 50 år(Bilde: Fameflynet / WENN)



Jennifer Aniston avslørte årsaken til at hun aldri fikk barn som en del av et kraftig svar på de konstante spekulasjonene om kroppen hennes.



Den tidligere Friends -stjernen, nå 50, skrev et meningsinnslag tilbake i 2016 og ba om at undersøkelsen skulle stoppe etter endeløse historier, meldinger og sosiale medier som spurte om hun var gravid.



degale eubank live stream

'Den enorme mengden ressurser som blir brukt akkurat nå ved å trykke på å prøve å avdekke om jeg er gravid eller ikke (for bajillionde gangen ... men hvem som teller) peker på at denne oppfatningen om at kvinner på en eller annen måte er ufullstendig, mislykkes, peker på , eller ulykkelig hvis de ikke er gift med barn, 'skrev hun for Huffington Post .

Jennifer sa at hun var lei av å være en del av fortellingen som sier at kvinner må ha barn og en partner for å være komplette (Bilde: FilmMagic)

Alle, fortsatte hun, er komplette med eller uten kompis, og med eller uten barn.



storebror 14 deltakere

'Vi får selv bestemme hva som er vakkert når det gjelder kroppene våre. Den beslutningen er vår og vår alene. La oss ta den beslutningen for oss selv og for de unge kvinnene i denne verden som ser på oss som eksempler. '

Jennifer fortsatte: 'Vi trenger ikke å være gift eller mødre for å være komplette. Vi får bestemme vårt eget & apos; lykkelig etterpå & apos; for oss selv. '



Deretter avslørte hun hvorfor hun aldri hadde fått barn, og la til at hun hadde blitt 'sliten' av å være en del av fortellingen.

Jennifer og Brad fikk aldri barn under ekteskapet - og nå er han far til seks barn med Angelina Jolie (Bilde: REUTERS)

'Ja, jeg kan bli mor en dag, og siden jeg legger alt der ute, hvis jeg noen gang gjør det, vil jeg være den første til å gi deg beskjed. Men jeg jakter ikke på morskap fordi jeg føler meg ufullstendig på en eller annen måte, ettersom vår kjendisnyhetskultur ville få oss alle til å tro.

'Jeg angrer på at jeg får meg til å føle meg mindre enn & apos; fordi kroppen min endrer seg og/eller jeg spiste en burger til lunsj og ble fotografert fra en merkelig vinkel og derfor anså en av to ting: & apos; gravid & apos; eller & apos; fett & apos ;. For ikke å snakke om den smertefulle besværligheten som følger med å bli gratulert av venner, kolleger og fremmede med ens fiktive graviditet (ofte et dusin ganger på en enkelt dag). '

TV-kokk døde 2014

Jen sa en gang at hun 'visste' at hun skulle få barn en dag - men 10 år senere sa ideen at den var 'skremmende' (Bilde: REUTERS)

jayne fra storebror

Det var en endring fra det Jennifer tidligere hadde sagt om å få barn, kort tid etter at hun skilte seg fra Brad Pitt - og fant ut at han hadde en affære med Angelina Jolie på settet til Mr & Mrs Smith - fortalte hun Vogue hun ville ha en familie.

'Jeg har sagt det så mange ganger: Jeg kommer til å få barn. Jeg bare vet det, sa hun i desember 2008.

Mer nylig, i desember 2018, sa Jennifer at hun hadde sluppet ideen og innrømmet at hun fant konseptet med morskap 'ganske ærlig, litt skremmende'.

'Noen mennesker er bare bygd for å være koner og få babyer,' la hun til. 'Jeg vet ikke hvor naturlig det kommer til meg.'

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Se Også: