James 'Lockie' Lock filmer TOWIE med ny kjæreste, mens eks Danielle Armstrong holder ferie med kjæresten til fotballspilleren

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

James Locke og Yazmin Oukhellou ankommer Faces

James Locke og Yazmin Oukhellou ankommer Faces(Bilde: FameFlynet)



Ekskjæresten hans Danielle Armstrong har nettopp hatt en romantisk ferie i Dubai med den nye fotballspilleren kjæresten Daniel Spiller.



Og nå har James ‘Lockie’ Lock vist at han også har gått veldig godt, og gikk ut for å filme TOWIE på søndag med sin nye kjæreste, Yazmin Oukhellou.



Lockie ble avbildet ved ankomst til nattklubben Faces i Essex og holdt hender med Yazmin, som han har vært knyttet til siden januar.

Restauranteieren så slått ut av den vakre brunetten, og ga henne et beundrende blikk da de raste opp til filmscener for en episode av St Patrick's Day. (Derav de grønne klærne!)

James Locke og Yazmin Oukhellou sett ankommer Faces nattklubb i Essex

Lockie så slått ut av Yazmin (Bilde: FameFlynet)



James Locke og Yazmin Oukhellou sett ankommer Faces nattklubb i Essex

De kledde seg i grønt for å filme episoder av St. Patrick & apos; s Day (Bilde: FameFlynet)

James Locke og Yazmin Oukhellou sett ankommer Faces nattklubb i Essex

Yazmin sa at Lockie ødela henne på Valentinsdag (Bilde: FameFlynet)



Lockie, 30, bekreftet sin romantikk med Yazmin, 23, på Instagram, og delte et bilde av dem forrige uke på middag sammen.

Han ønsket henne også offentlig en glad Valentinsdag.

Yazmin berømmet i mellomtiden Lockie's Kitchen -eieren for å ha ødelagt henne absolutt på Valentinsdag, og dele bilder av gavene hans, inkludert en sjokolade- og jordbærdrenket kake, røde roser, hjerteformede ballonger og et kort adressert til den jeg elsker.

Instagram
Instagram

Lockies siste forhold var med TOWIE-medstjernen Danielle; de var sammen før de ble med i showet, og fansen så dem gå gjennom flere oppturer og nedturer på skjermen - inkludert engasjement og jukseklager - før de endelig avsluttet det.

På julespesialen kunngjorde Danielle at hun forlater TOWIE for å fortsette livet, ettersom det var for vanskelig å gjøre det mens hun hang rundt Lockie.

Lockie sa til henne: Jeg ønsker deg alt godt, jeg mener det. Jeg er sikker på at du kommer til å gå ut og ha den eventyrlige avslutningen du alltid har ønsket, og jeg ønsker det for deg.

James Lock og Danielle Armstrong på Summer Dreams by Georgia K lanseringsfest, London

Lockie med ekskjæresten Danielle (Bilde: Rex)

James Lock og Danielle Armstrong i The Only Way is Essex

Lockie med Danielle i en TOWIE -scene (Bilde: ITV)

I mellomtiden sa Danielle: Det siste jeg ønsket var at vi bare aldri skulle snakke igjen, men jeg har klart å ha en liten avslutning. Jeg tror han forstår det, og jeg vil ærlig talt at han skal fortsette å være Lockie som alle elsker og fortsette å få alle til å le og latter og alt annet.

'Jeg vil fortsatt tydeligvis ha kontakt med alle, men jeg føler at jeg i ettertid har sagt farvel. Jeg har hatt min nedleggelse, og jeg kan nå se frem til fremtiden min. '

Den fremtiden inkluderer nå Daniel, som spilte for klubber inkludert Millwall og Gillingham før han trakk seg fra fotball og gikk inn i næringslivet.

Danielle Armstrong

Danielle med den nye kjæresten Daniel og kompisen Casey Batchelor (Bilde: caseybatchelor1/Instagram)

Danielle Armstrong

Danielle har flyttet videre fra Lockie (Bilde: IF)

Danielle og Daniel har nettopp vært på ferie til Dubai, hvor de hadde en salig, elsket oppvisning på stranden, kysset og klemte mens de solte seg.

Etter et romantisk Valentinsdagsmåltid med Daniel, sa Danielle til fansen at hun elsket ham og smilet i ansiktet hennes sa alt.

Se Også: