Jake Paul sender sinte melding til broren Logan og rivalen KSI etter overraskende gjensyn

Boksing

Horoskopet Ditt For I Morgen

Jake Paul insisterer på at verken KSI eller broren Logan vil kjempe mot ham etter å ha sett parets gjenforening på Logans podcast.



Duoen var opphetede rivaler i to år hvor de kjempet to ganger i 2018 og 2019, og trakk den første før briten ble bedre i omkampen med en seier med to avgjørelser.



Og mens fansen var glad for å se paret se vennlige ut mens de filmet i Storbritannia, var Logans yngre bror Jake imponert over showet.



Etter at Logan la ut et bilde som viste ham og KSI le på settet med podcasten & apos; Impaulsive & apos; etter en og en og en halv time on-air chat, tok Jake seg til Instagram for å fornærme duoen.

'Et bilde av to menn som ikke vil kjempe mot meg,' sa Paul i et Instagram -innlegg ved siden av bildet av broren hans med KSI som hadde bildeteksten 'se hvor langt vi har kommet'.

Og Logan svarte med å si at han 'for f *** ing course' ikke vil kjempe mot sin egen bror, men sa at han ville hvis han måtte før han kalte Jake en 'p ****'.



'Det eneste du kjemper mot er bakrus på Ibiza,' sa Jake som svar på brorens innlegg.

Jake og Logan Paul gikk frem og tilbake på sosiale medier

Jake og Logan Paul gikk frem og tilbake på sosiale medier (Bilde: Getty Images)



'Hamsteren din' løp ikke bort & apos; På ungdomsskolen, som jeg fortalte deg, returnerte jeg den til dyrebutikken, for det luktet skittent.

'Hva skal du gjøre? Gråt over det? Gjør en impulsiv? Forutsigbar.'

Imidlertid ser det ut til at frem og tilbake bare er vennlig dritt, med den yngre Paul-broren som spøkefullt sa at moren deres Pam Stepnick hadde spurt om hun kunne satse på at han skulle slå hans eldre søsken.

I en serie tydelig forfalskede tekster fra 'Definitely My Mom', sa hun visstnok 'Neida, du burde virkelig slå f *** outta ham.

'F *** det stykke s *** jeg ville ikke engang ha ham ... Dette er ikke gøy dette er *** personlig, slå den blodig podcaster og slå noen f *** ing sans inn i hans hjerneløse kropp.'

Og Logan svarte med en vits og gråt & apos; talemelding som spurte om det var en legitim tekst fra moren deres.

Paret er to av de største stjernene i sosiale medier, og har vært i stand til å overføre sine fanbaser til boksingens verden, med den yngre broren den mer etablerte fighteren, mens den eldste er den største pengemakeren.

Logan møtte nylig Floyd Mayweather i en utstillingskamp på Hard Rock Stadium i Miami, som bare var hans tredje utflukt i en boksing i enhver konkurranseevne.

Han gikk den åtte runde distansen med Mayweather, og på grunn av utstillingsreglene ble det ikke gitt noe resultat til tross for at Mayweather klart den bedre jagerflyet.

Det kom etter at han hadde kjempet med YouTuber KSI i to boksekamper over 2018 og 2019, som endte uavgjort først på amatørnivå og tap i den profesjonelt sanksjonerte omkampen.

I mellomtiden har Jake ennå ikke tapt en boksekamp på noe nivå, og vant sin eneste amatørkamp før han gikk 3-0 i de betalte rekkene.

Han beseiret YouTubere Deji Olatunji og AnEsonGib i sine første kamper i amatører og proffer, før han tok imot Nate Robinson i sin andre kamp i 2020.

Paul slo brutalt ut eks-NBA-stjernen Robinson på underkortet til Mike Tyson mot Roy Jones Jr i november i fjor, og møtte deretter den tidligere UFC-fighteren Ben Askren i april.

Han stoppet Askren i første runde, og står nå overfor Tyron Woodley i sin fjerde kamp, ​​og hans tøffeste test til nå.

Se Også: