Jacqueline Jossa og Dan Osborne feirer fjerde bryllupsdag med barn i søte snaps

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Jacqueline Jossa markerte henne og Dan Osbornes fjerde bryllupsdag med barna sine på torsdag.



28-åringen delte to søte bilder for å markere milepælsanledningen på sin Instagram Story.



TV -stjernen delte først et hjertevarmende øyeblikk av henne og Dan, 29, og spiste et familiemåltid med jentene, Ella og Mia, og sønnen Teddy fra et tidligere forhold.



Den tidligere EastEnders -stjernen la deretter ut en søt selfie med Dan, der hun tok på seg en monokrom mønstret skjorte og tilbehøret utseendet med store gullringe.

dj flume sexakt

Vinneren I'm A Celeb hadde et strålende skjønnhetsutseende og bearbeide sitt brunette hår til en slank hestehale.

Jacqueline Jossa og Dan Osborne

Jacqueline Jossa markerte henne og Dan Osbornes fjerde bryllupsdag med barna sine på torsdag



Den tidligere TOWIE-stjernen Dan viste frem sin vanlige lavmælte stil i en svart T-skjorte og matchende shorts da han smilte for skuddet, som Jac skrev til, gratulerer med dagen @danosborne.

Paret knyttet knuten på Cheshire Manor House, som tidligere var eid av Gary Barlow, i 2017 omgitt av familie og flere kjente ansikter etter et toårig forlovelse.



gigi hadid svart hår

Gjestelisten deres inkluderte EastEnders -stjernene Jake Wood, Adam Woodyatt, Scott Maslen, Lorna Fitzgerald, Aaron Sidwell, Tilly Keeper, Jasmine Armfield, Shaheen Jafargholi og Dean Gaffney.

Andre kjendisgjester inkluderte Ricky Norwood, TOWIEs James ‘Arg’ Argent og X Factor -finalist Che Chesterman, som sang i bryllupet.

Andre steder ba Jacqueline sine følgere om noen nyttige tips etter å ha slitt med fryktelige menstruasjonssmerter tidligere denne uken.

Den tidligere såpeskuespilleren tok til Instagram for å spørre sine 3,2 millioner følgere om sine løsninger når de led av smerter i løpet av måneden.

Moren til to avslørte at hun har lidd med 'uutholdelig' smerte de siste månedene, men ikke har gått til legen om problemet hennes, da hun ikke vil 'plage' det travle NHS-personalet.

Jacqueline sa også at hun ikke ønsker å gå tilbake på p -piller som er kjent for å lette kramper under sykluser, men avslørte at hun har brukt kobberspiralen siden hun fødte sin yngste datter Mia, 3.

Dan Osborne og Jacqueline Jossa

Den tidligere EastEnders -stjernen, 28, delte også en hjertevarm selfie med Dan

Tidligere I'm A Celebrity -mester tok til Instagram Stories til penn: Den fryktelige smerten jeg har hver måned med mensen nylig, er så ille.

Jeg vil ikke plage legene, ettersom jeg vet at det kommer til å være enten å gå tilbake på pillen (vil virkelig ikke gjøre det, kroppen min gjør det ikke bra med hormoner som pumper gjennom). Jeg har kobberspiralen inne, og den har vært der i tre år siden Mia virkelig.

De har vært så dårlige og blir verre nylig. Jeg trenger hjelp. Jeg vil ikke gå på pillen. Er det andre alternativer? Spurte Jacqueline.

Jacqueline Jossa

Tidligere denne uken tryglet Jac sine følgere om råd da hun åpnet om lidelse fra smertefulle perioder

Stjernen, som deler to døtre, Mia og Ella, med ektemannen Dan Osborne innrømmet at hun er redd for å droppe noen form for prevensjon og 'følge en app' fordi hennes uplanlagte liv er for hektisk.

Jacqueline innrømmet at hun ville være for 'redd' for å glemme å følge hennes naturlige syklus.

er Champions League-finale på tv

Hun la til: 'Jeg vil ikke ha noe og måtte følge en app. Dette er for skummelt for mitt uplanlagte liv, lol. Jeg snakker vanligvis ikke om dette, men jeg har så vondt, og det ødelegger meg ærlig talt i noen dager. Ærlig talt, det er så ille. '

Se Også: