Er Mobdro den NYE Kodi? Streaming -appen gir gratis tilgang til filmer, sport og annet innhold

Opphavsrett

Horoskopet Ditt For I Morgen

Streamingsprogramvaren Kodi har vært gjenstand for høyt profilert juridisk press i flere måneder nå.



I likhet med Premiere League, Sky TV og forskjellige Hollywood-filmstudioer prøver å blokkere strømmer til tjenesten, har mange add-ins med store navn stengt butikken.



Men en annen strømmetjeneste, så langt uberørt av opphavsrettshåndhevere, ser ut til å plukke opp noe av det svake.



Mobdro er et strømningsprogram som er i stand til å plukke opp live kanaler og innhold på forespørsel som inkluderer populære TV-programmer, live sport og dokumentarer. Appen er ikke oppført i appbutikken, men APK (Andriod-programpakken) er fritt tilgjengelig online og kan installeres på hvilken som helst enhet med litt kunnskap.

Mobdro -appen samler strømmer fra hele internett

Dessuten kan den også lastes ned på TV -streaming -enheter som Googles Chromecast eller Amazonas Fire TV Stick og spilles gjennom en vanlig TV.



Mobdro tilbyr både en gratis og en betalt premiumversjon, men premiumversjonen er ikke nødvendig for å få tilgang til liveinnhold. Du trenger den bare hvis du vil sette den på en Chromecast.

'Fikk det i dag, ganske søtt så langt. Har alle sportskanalene som vil vise seg å være nyttige, 'skrev en imponert bruker på Reddit.



'Noen gjør strømmen tilgjengelig online, Mobdro finner den og serverer den i et hyggelig brukergrensesnitt for deg. Sannsynligvis utgitt et annet sted først, 'skrev en annen.

Men som med Kodi, ser myndighetene svakt på enhver tjeneste som muliggjør ulovlig visning.

Brukere av den populære streamingprogramvaren har klaget over at de ikke kan se favorittprogrammene sine

hvordan se ufc 249

Etter hvert som teknologien utvikler seg og utvikler seg, gjør også de kriminelle. Dessverre har vi sett en rekke uoffisielle apper og tilleggsprogrammer som tillater ulovlig tilgang til opphavsrettsbeskyttet innhold som live sport, filmer og premium pay-to view TV, sier Kieron Sharp, administrerende direktør i FACT (Federation against copyright tyveri) )

I de siste månedene har det vært noen betydelige skritt fremover i kampen mot ulovlig streaming inkludert Storbritannias blokkeringsordre mot ulovlige fotballstrømmer, sier han til NEWSAM Tech.

'Vi vil fortsette vårt arbeid med industrien og politiet for å slå ned på de kriminelle opportunistene bak disse krenkende appene og tilleggene.

Før du kan installere Mobdro, er du tvunget til å godta appens vilkår og betingelser, som sier at den er designet for å 'gjennomsøke nettet for gratis strømmer' og fange dem for at brukerne kan se.

(Bilde: Kodi)

Den sier videre: 'Mobdro har ingen som helst kontroll, og kan heller ikke holdes ansvarlig for innholdet eller plasseringen av bekkene, som er alene ansvaret for sidene de er vert for.'

'Skulle innehaveren av en opphavsrett vurdere at hans/hans rett [er] brutt, må hun/han henvende seg til kilden for å be om at den blir trukket tilbake.'

Mobdro har så langt ikke svart på en forespørsel om kommentar.

Kodi har i mellomtiden gjentatt at det ikke bryr seg om sjørøveridebatten.

XBMC Foundation, som fører tilsyn med Kodi -programvaren, ser ut til å være fullstendig lei av situasjonen og uttaler at den ikke er interessert i å høre brukere & apos; klager, og merking av dem som selger disse fullastede Kodi-boksene som 'kriminelle'.

'Hvis du legger ut i våre fora eller sosiale kanaler om at et pirattillegg eller en strømmetjeneste ikke fungerer, kan du forvente NULL sympati eller støtte,' heter det i en blogg innlegg .

'Vi bryr oss ikke. Vi bryr oss mindre enn ikke å bry oss. Vi bryr oss ikke stort.

'Og for å motvirke en populær kommentar; hvis Kodi -brukerbasen faller en enorm prosentandel fordi pirattjenester flykter eller dør, har vi det bra med det. Kodi har eksistert siden 2002, og vi kommer ikke til å implodere eller forsvinne (i motsetning til piratene).

'Livet blir litt roligere, men mindre tid brukt på selvberettigede whiny mennesker betyr mer tid på å skrive god kode og ha det gøy. Det er vi også ok med. '

Se Også: