Er B&Q åpen i dag? Alle byggemarkeder som handler på Bank Holiday Friday

B&q Plc

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hjemmebase

Hjemmebase(Bilde: Trinity NEWSAM)



En rekke gjør -det -selv -kjeder vil være åpne i løpet av helligdagen, etter å ha redusert restriksjonene for 14 uker siden, midt i låsingen.



B&Q, Homebase, Wickes og mer vil være åpne for virksomheten, med tiltak som to meter gulvmarkører på plass for sosial distansering.



I henhold til statsministerens retningslinjer er disse kjedene viktige forhandlere & apos; som de tilbyr en tjeneste til publikum, for eksempel for nødforsyninger og konstruksjonsverktøy.

Og med tanke på dette har de fått lov til å holde åpent - med viktige sikkerhetstiltak, for eksempel køer på to meter, ansiktsmasker og kortbetalinger som gjelder.

Bare forlat hjemmet ditt hvis du trenger en vesentlig ting (Bilde: Tom Maddick / SWNS)



Imidlertid blir kundene fortsatt påminnet om å bare besøke for viktige reiser, med nettsteder som fortsatt er åpne for online bestillinger.

Forrige uke, Homebase åpnet alle butikkene i Storbritannia på nytt etter en vellykket prøveversjon på 70 butikker som den åpnet i midten av april.



Damian McGloughlin, administrerende direktør i Homebase, sa: 'Vi har tatt oss tid til å nøye gjennomgå og gjøre et stort antall endringer i driften vår som forberedelse til en sikker, faset gjenåpning, i tråd med regjeringens veiledning om sosial distansering.

'Det har krevd en enorm mengde hardt arbeid og engasjement fra teamene våre på tvers av alle deler av virksomheten for å sikre at vi er klare til å ønske kunder velkommen tilbake gjennom dørene våre.'

B&Q, som var en av de første som åpnet butikker igjen, er nå også åpent for virksomhet i 288 butikker i Storbritannia .

Den sa at den 'strengt begrenser antall kunder i butikken til enhver tid' og har plassert to meter markører utenfor butikkene sine for å hjelpe folk i kø sosial distanse.

Vil du ha flere oppdateringer rett i innboksen din? Registrer deg for alle de største pengehistoriene på NEWSAM.co.uk/email

Graham Bell, administrerende direktør i B&Q, sa: 'I denne tiden med selvisolasjon og sosial distansering lærer vi alle nye måter å leve og handle på. Vi har sett hvordan andre viktige forhandlere har støttet sosial distanse i butikkene sine og fulgt deres beste praksis med forsøk på 14 butikker.

'Etter at forsøkene var vellykkede, med kunder som fulgte våre sosiale distanseringstiltak, har vi nå åpnet over halvparten av butikkene våre.

'Vi er sikre på at våre strenge sosiale distanseringstiltak holder kunder og kolleger trygge mens de hjelper hjem og hager, så vel som folks velvære, med å opprettholdes.'

I mellomtiden har Wickes lansert en prøveversjon for å åpne seks butikker igjen med nye tiltak for sosial distansering.

Butikker i Pudsey, Cheltenham, Preston, Sevenoaks, Cricklewood og Hailsham vil åpne for publikum med kortere åpningstider mandag til lørdag, og åpner fra 07.00 til 18.00.

Nedenfor er en fullstendig oversikt over hvilke butikker som vil være åpne på helligdagsfredagen - se vår guide om åpningstider for mai -helligdager her.

  • B&Q: Fredag ​​8. mai - åpent fra 08.00 til 17.00

  • Wickes: Fredag ​​8. mai - åpent fra 07.00 til 18.00

  • Argos: Frittstående Argos -butikker forblir stengt på grunn av pandemien, men Argos -butikker i Sainsburys supermarkeder er fortsatt åpne.

  • Skruefiks: Fredag ​​8. mai - åpent fra 08.00 til 17.00

  • Halfords: Fredag ​​8. mai - åpent fra 9.00 til 18.00

Se Også: