iPhone X Plus: Utgivelsesdato, pris, nyheter og rykter om Apples 2018 -smarttelefon

Iphone X Plus

Horoskopet Ditt For I Morgen

De tre ryktet iPhones for 2018(Bilde: DetroitBORG/YouTube)



Apple forbereder seg på å lansere sin neste serie med smarttelefoner, og fansen vil gjerne høre at vi kan se så mange som tre nye telefoner.



Som vanlig avslører firmaet sitt nye telefonsortiment i september, og i oppbyggingen har det gått flere rykter om hva som er i vente.



Ved siden av en iPhone XR kan vi se en iPhone XS, så vel som en iPhone X S Max- den største Apple-telefonen til nå.

Her er det vi vet så langt om Apples planer for 2018.

pier morgan caroline flack

De tre iPhone -modellene vi kunne se senere i år (Bilde: Ben Geskin / Twitter)



Utgivelsesdato

Apple lanserer nesten alltid sine nye iPhones tirsdag eller onsdag i de to første ukene i september - og dette året er ikke annerledes.

Datoen denne gangen er onsdag 12. september - med en invitasjon til 'Samle runde'.



Men hvis du planlegger å kjøpe iPhone X Plus, må du vente litt lenger - det er vanligvis omtrent en og en halv uke mellom lanseringsarrangementet og de nye iPhones som selges.

(Bilde: REUTERS)

Pris

IPhone X var Apples dyreste iPhone ennå, med en prislapp på 999 pund for 64 GB -versjonen, opp til 1 149 pund for 256 GB -modellen.

IPhone X Plus forventes å være Apples største telefon hittil, og flaggskipet for 2018.

x factor rugbyspillere

Dette antyder at iPhone X Plus kan bli enda dyrere enn iPhone X - bedre å begynne å spare!

Funksjoner og spesifikasjoner

Ifølge rykter vil iPhone X Plus ha en ny type prosessor kalt A12 som kommer med en superkraftig GPU.

Denne grafiske kraften kan gjøre telefonen i stand til å gjenkjenne verden rundt den fra de bakre kameraene samtidig som den er oppmerksom på ansiktsresponsene dine ved å bruke kameraene foran.

I mellomtiden tyder rykter på at alle tre modellene vil være utstyrt med iPhone Xs TrueDepth -kamerasystem som iPhone X, noe som muliggjør funksjoner som Face ID og Animojis.

Dette kan potensielt tillate Apple å gjøre fullstendig av med Touch ID -fingeravtrykksleseren, men det ville være et kontroversielt trekk, gitt den blandede mottakelsen Face ID har mottatt så langt.

De nye telefonene er også sannsynligvis vanntette og har forbedret trådløs ladeteknologi, som vil fungere over lengre avstander - selv om Apple bestemmer seg for å tilby en metallmodell, er dette sannsynligvis ikke kompatibelt med trådløs lading.

Kodegravere som ser på iOS 12 -betaen har funnet referanser til Apple ved hjelp av iPad -landskapslayoutet på iPhone X Plus.

Dette kan bety flere detaljer om apper som Kontakter, Mail, Kalender og Aksjer, som finnes på iPhone 8 Plus, men ikke på hakkskjermen på den større iPhone X, ennå.

Tekniske veivisere har gravd inn i koden for den nyeste iOS 12 beta 5 og funnet referanser til en ny iPhone -funksjon.

I henhold til koden kan vi forvente en ny iPhone som kommer med dual SIM -støtte, i første omgang for Apple.

Android -telefoner har kommet med flere SIM -støtte en gang.

Ryktet refererer spesifikt til to SIM -skuffer, noe som tyder på at den nye iPhone kommer med to fysiske SIM -er i motsetning til ett fysisk SIM og et eSIM.

Ord fra kilder til Taiwans Economic Daily News antyder at Apple vil lansere de nye iPhone -modellene med en pekepenn. Dette vil trolig fortsatt være i form av Apple Pencil, bare nå bør det også fungere på OLED iPhone X Plus og iPhone 11, i motsetning til med iPads alene som nå er tilfellet.

En YouTube -vlogger har lekket opptak av tre dummy -telefoner, som han hevder er iPhone 9, iPhone X Plus og iPhone 11

Oppnådd av tech ryktesiden Sonny Dickson og anmeldt av DetroitBORG via en YouTube -video gir de lekkede enhetene oss en ganske god ide om hva vi kan forvente av Apple ved den kommende iPhone -lanseringen i september.

Sonny Dickson har god erfaring med å avsløre bilder, videoer og spesifikasjoner for Apples kommende iPhones før lansering, så vi er ganske sikre på at dummy -modellene er nær den virkelige tingen.

Selv om videoanmeldelsen ikke spilder noen nye spesifikasjoner enn vi allerede visste om de tre ryktet telefonene, gir det oss en ganske god titt på hvordan de kan være i kjøttet.

Videoen antyder at iPhone X Plus viser en massiv 6,5-tommers skjerm og et større batteri i gull, hvitt og svart fargevalg.

når døde marilyn monroe

Dickinson sier at dette ekstra høyteknologiske funksjonssettet vil bety at enheten vil selge for en ganske latterlig pris på mellom $ 1150-$ 1200 (£ 900-940).

Farger

Det er foreløpig uklart hvilke farger iPhone X Plus vil være tilgjengelig i.

Imidlertid tyder rapporter på at iPhone 9 kan komme i opptil seks farger - inkludert hvit, svart, blitsgul, elektrisk blå, lys oransje og taupe.

molly mae elsker øya bursdag

IPhone 9 kan komme i opptil seks farger (Bilde: 9to5Mac)

Design

KGI Securities-analytiker Ming-Chi Kuo, som har en oversikt over å lekke nøyaktig informasjon om Apple-produkter, forventer å se tre nye iPhone-modeller i fullskjerm i 2018.

Den ene vil beholde utformingen av iPhone X, med en 5,8-tommers OLED-skjerm; en vil ha en 6,5-tommers OLED-skjerm, noe som i hovedsak gjør den til en versjon av iPhone X i størrelse. den tredje vil ha en 6,1-tommers LCD-skjerm, noe som gjør den mer som en fullskjermversjon av iPhone 8 Plus.

I sitt siste forskningsnotat, innhentet av MacRumors, sa Kuo at de to OLED-modellene vil målrette mot high-end-markedet, mens LCD-modellen vil målrette mot low-end og mellomstore markeder.

'Vi tror at den store maskinvareforskjellen i de to nye OLED-modellene er størrelsen, for å tilfredsstille ulike behov i high-end-markedet,' sa han.

iPhone 9 lekket bilde (Bilde: Slash Leaks)

'Den nye TFT-LCD-modellen vil avvike vesentlig fra OLED-modellene når det gjelder maskinvare og designspesifikasjoner (for eksempel vil PPI være lavere).

'De viktigste salgsargumentene for TFT-LCD-modellen kan være den innovative brukeropplevelsen av en integrert fullskjermsdesign og 3D-sensing med en lavere prislapp.

Hva skal smarttelefonene hete?

Det ryktes at Apple skal lage tre nye iPhones i år.

Disse telefonene vil alle ha et lignende design som iPhone X - som ble lansert i fjor - men kommer i forskjellige størrelser og, avgjørende med forskjellige typer skjermteknologi.

Men ingen av dem vil ha en hjemmeknapp - noe som betyr at hvis du vil bruke en iPhone fra nå av, må du stole på FaceID.

nintendo switch boxing day salg

De tre forskjellige størrelsene som den nye iPhone kommer i er 5,8 tommer, 6,1 tommer og 6,5 tommer.

Det minste håndsettet blir sannsynligvis basismodellen og vil ha en LCD -skjerm (i stedet for OLED -panelet som for øyeblikket er i iPhone X) og kan bli merket iPhone XR.

(Bilde: KGI Securities/MacRumours)

Den neste opp vil muligens bli kalt iPhone XS og vil være den naturlige oppgraderingen fra den nåværende iPhone X.

I mellomtiden ryktes 6,5-tommers versjon for å bli kalt iPhone XS Max og vil være den største smarttelefonen Apple noensinne har laget.

Ovennevnte gjengivelser ble delt på Twitter av konseptdesigner Ben Geskin som laget dem basert på tidligere lekkede fotografier av frontpanelene til de nye telefonene.

Siste nytt

Apple har utilsiktet avslørt navnene på de nye iPhone -ene før lanseringen senere i dag.

Skjult nettstedskode har avslørt at navnene vil være iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR.

Funnet ble gjort fordi en oppdatering av Apples nettbutikk inneholdt noen kode som ble oppdaget av teknisk nettsted ATH .

Informasjonen er en del av Apples nettstedskart for butikken og ville ikke vært åpenbart for de fleste som besøker nettstedet.

Se Også: