iPhone -brukere blir stadig logget av Outlook - her er hva som skjer

Iphone

Horoskopet Ditt For I Morgen

Flere iPhone -brukere har rapportert at smarttelefonen fortsetter å logge dem ut av Outlook -appen sin, etter den siste iOS -oppdateringen(Bilde: Getty Images)



De er noen av de mest populære smarttelefonene rundt om i verden, men hvis du bruker en iPhone, kan du ha opplevd problemer denne uken.



Flere iPhone -brukere har rapportert at smarttelefonen fortsetter å logge dem ut av Outlook -appen sin, etter den siste iOS -oppdateringen.



På Twitter sa en bruker: Helt siden jeg oppdaterte iOS på min iPhone. Outlook/hotmail får meg til å slutte på telefonen min.

En annen sa: Microsoft har du et pågående problem med Hotmail -kontoer? For hver dag denne uken har jeg blitt bedt om å sette inn passordet mitt på kontoen på iPhone for at den skal fungere. Frustrerende er definitivt det mest passende ordet for hvordan jeg har det akkurat nå.

Og en skrev: Hvorfor har hver eneste av Hotmail- eller Outlook -kontoene mine stadig spurt om passordet på min iPhone de siste dagene ... og nå lar jeg meg ikke angi passordene og sier at det ikke er tilgang til kontoen min. ??!



NEWSAM Online har også opplevd problemet denne uken.

Problemet ser ut til å være med Outlook selv, snarere enn med Apple.



I går twitret Microsoft: Vi undersøker et problem der brukere kan få feil når de prøver å få tilgang til http://Outlook.com.

Microsoft Outlook (Bilde: Microsoft)

Microsoft hevder at problemet nå er løst, selv om årsaken til problemet fortsatt er uklar.

Det sa: Siden vår siste oppdatering fortsetter vår overvåking å vise at tjenesten er stabil, med de fleste brukere som har tilgang til Outlook.com. Ettersom vi fortsatt har et lite antall brukere som fortsatt rapporterer om problemer og vår undersøkelse av årsaken pågår, vil vi holde denne varslingen aktiv.

NEWSAM Online har kontaktet Apple for kommentar.

Se Også: