iPhone -brukere hevder at telefonene deres overopphetes etter iOS 14 -oppdateringen

Iphone

Horoskopet Ditt For I Morgen

iPhone -brukere hevder at telefonene deres overopphetes etter iOS 14 -oppdateringen(Bilde: Apple)



Apples siste iOS 14 -oppdatering har forårsaket at noen telefoner overopphetes i en uventet bivirkning, ifølge mange brukere.



x-faktor-temamelodi

Fra nydesignede widgets til festede samtaler, er Apples siste iOS 14 -oppdatering fullpakket med spennende nye funksjoner.



Men mange brukere som har oppdatert iPhone til iOS 14 har rapportert overoppheting av smarttelefonen.

Etter lanseringen av iOS 14 i forrige uke, har flere brukere tatt til Twitter med påstander om at iPhone -ene deres overopphetes.

En bruker skrev: Noen andres iPhone kjører SUPER hot etter iOS 14?



En annen la til: Ferdig oppgradering av iPhone 6s til iOS 14 for omtrent to timer siden. Nå lades batteriet ekstremt sakte, og telefonen er konstant varm å ta på. Hva gir?!

Og en sa: Alle andres iPhone blir veldig varm og får alvorlig batteridrift etter oppgradering til iOS 14 ?? Jeg har aldri gått tom for juice så fort på min 11 Pro Max.



Som svar på en klage forsikret Apples supportteam om at det er normalt at iPhone blir varme etter en oppdatering.

Den forklarte: Det er normalt at iPhone blir varm etter en oppdatering som denne. Ta kontakt med oss ​​hvis du fortsetter å ha disse problemene etter 48 timer.

NEWSAM Online har kontaktet Apple for ytterligere kommentar.

Apple har introdusert en ny måte å organisere startskjermen på i iOS 14 -oppdateringen, med helt nye widgets (Bilde: AppleApple)

Les mer

Ryktene på iPhone 12
Apples iPhone 12 -prislekkasjer iPhone 12 & apos; lekkasje & apos; foreslår fire modeller iPhone 12 kan endelig droppe hakk iPhone 12 kan ha firdobbelt kamera

Apple ga ut iOS 14 -oppdateringen i forrige uke, etter å ha gitt fansen et glimt av operativsystemet tilbake i juni.

aldi stengetid søndag

Craig Federighi, Apples senior vice president for Software Engineering, sa: Sammen med iPhone er iOS sentral for hvordan vi navigerer i våre liv og holder kontakten, og vi gjør det enda kraftigere og enklere å bruke i iOS 14, med den største oppdateringen noen gang til startskjermen.

Vi er begeistret over å se de utrolige måtene utviklere utnytter widgets og appklipp til å skape nye opplevelser som vi tror kundene kommer til å like.

Se Også: