iPhone 12-kunder raser fordi bestillinger er forsinket på lanseringsdagen på grunn av 'lagerproblemer'

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Etter måneder med forventning, Apples iPhone 12 og iPhone 12 Pro har endelig kommet for salg i dag.



Mens mange Apple-fans er ivrige etter å få tak i de nye smarttelefonene, har flere blitt skuffet på grunn av forsinkelser i siste liten.



Til tross for forhåndsbestilling av iPhone forrige uke, har flere kunder blitt fortalt at deres iPhone 12 eller iPhone 12 Pro nå ikke vil være med dem før i november.



Problemet ser ut til å være med operatører inkludert Vodafone, Sky Mobile og EE, snarere enn med Apple selv.

Flere frustrerte kunder har tatt til Twitter for å diskutere forsinkelsene.

En bruker sa: VodafoneUK er helt avsky for tjenesten din! Forhåndsbestilte den nyeste iPhone 12 pro for en uke siden for å få en tekstmelding i morges, på ankomstdagen for å bli fortalt at den er forsinket! Dette er ikke akseptabelt. Ikke selg de nyeste telefonene der du ikke klarer å få dem ut i tide!



Har du blitt påvirket av iPhone 12 og iPhone 12 Pro forsinkelser? Send oss ​​en e-post på shivali.best@reachplc.com

En annen skrev: Forhåndsbestilte iphone 12 pro forrige uke for at den skal leveres i dag på utgivelsesdatoen. Etter å ha bestilt fridagen får jeg en tekstmelding om at det blir utsatt til 2. november! Det blir vel førstemann til mølla?! Røkende virkelig SkyUK.



Og en ventilert: EE kan du fortelle meg hvorfor bestillingene mine på iPhone 12 ble forsinket i siste liten da jeg bestilte den ved utgivelsen og fikk en e-post om at jeg forventer det i morgen?

iPhone 12

I mellomtiden, i en snakk med S Online, forklarte en kunde som bestilte gjennom EE at bestillinger blir sendt i en tilfeldig rekkefølge.

Han sa: 'Jeg har kontaktet EE omtrent 12 ganger nå i løpet av uken. Hver enkelt person fortalte meg at jeg ville ha bestillingen min i dag uten feil. Bestillingen min viser fortsatt den samme ordrebekreftede meldingen som den var da forhåndsbestillingene ble publisert sist fredag.

«Jeg har hatt diskusjoner med andre kunder på Twitter, som til og med bestilte enhetene sine dager etter mine og har deres som ankommer i dag! Det ser ut til at det er tilfeldig og ikke førstemann til mølla. Jeg trenger ikke gidde å forhåndsbestille i det hele tatt!'

Som svar på en frustrert kunde sa Vodafone at den hadde «aksjeproblemer».

Den sa: Vi beklager at leveringen av din iPhone 12 har blitt forsinket. Dette er et aksjeproblem som vi jobber utrolig hardt med Apple for å løse. Dette påvirker ikke bare oss, men også våre konkurrenter.

Vodafone tilbyr også kunder som er berørt av forsinkelsene en Power Bank verdt £30.

(Bilde: Apple)

S Online har kontaktet Vodafone, Sky Mobile og EE for ytterligere informasjon.

De to iPhone-ene som selges i dag er iPhone 12 og iPhone 12 Pro, som begge har 5G.

£799 iPhone 12 har en 6,1-tommers skjerm, et dobbeltkamerasystem og er tilgjengelig i fem farger - blå, grønn, svart, hvit og rød.

Video laster innVideo utilgjengeligKlikk for å spille Trykk for å spille Videoen spilles av automatisk snart8AvbrytLeke nå
iPhone 12 lanseringsarrangement

I mellomtiden har iPhone 12 Pro på £999 også en 6,1-tommers skjerm, men har et større trippelkamerasystem, og er tilgjengelig i fire farger - grafitt, gull, sølv eller stillehavsblått.

Apple har også to andre smarttelefoner på vei – iPhone 12 Mini og iPhone 12 Pro Max.

Disse smarttelefonene vil være tilgjengelige fra 6. november, med tilgjengelighet fra 13. november.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: