iPhone 12 kommer ikke med lader eller hodetelefoner i esken, bekrefter Apple

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det er nyhetene som mange Apple-fans gruet seg til, og nå er det bekreftet at iPhone 12 ikke kommer med lader eller hodetelefoner i esken.



Apples hvite veggplugg har kommet med sine iPhones siden 2007, men vil nå selges separat, det samme vil de kablede hodetelefonene.



I en tale under arrangementet sa Apples Lisa Jackson: «Noen ganger er det ikke det vi lager, men det vi ikke lager som teller.



«Vi vet at kunder har akkumulert USB-strømadaptere, og at det å produsere millioner av unødvendige adaptere bruker ressurser og øker karbonavtrykket vårt.

Så i år fjerner vi USB-strømadapteren fra Apple Watch.

(Bilde: Getty)



Ikke overraskende er mange Apple-fans rasende på nyhetene.

En bruker sa: Apple sier oss den miljømessige verdien av å ikke inkludere en lader eller hodetelefoner – med en iPhone på $1200. Jeg ser hva du gjorde der Apple!



En annen skrev: Uff, enda en iPhone, mindre i esken. Pluggen kan jeg leve uten, men disse telefonene er dyre nok, hodetelefonene skal være med.

Og en spøkte: Vi elsker miljøet, så vi fjerner strømadapteren og hodetelefonene fra iPhone-boksen. Vi kommer ikke til å senke prisen på iPhone for å reflektere nedgangen i materialer eller fraktkostnader med de mindre boksene, fordi vi elsker miljøet SÅ MYE.

iPhone 12 lanseringsarrangement

Tapet av laderen og hodetelefonene ble ryktet av MacRumors forrige måned, etter å ha sett hint i iOS 14.2-programvarekoden.

MacRykter forklart: I iOS 14 og tidligere versjoner av iOS nevnes det å redusere eksponering for RF-energi ved å bruke 'medfølgende hodetelefoner', som er den samme formuleringen som Apple har brukt i mange år nå.

I iOS 14.2 har denne ordlyden blitt tilpasset til å si bare 'hodetelefoner', og fjerner den 'medfølgende' delen av denne erklæringen.

Alle tidligere omtaler av hodetelefoner har inkludert 'medfølger', og den bevisste elimineringen av ordet i den nye koden antyder sterkt at Apple ikke har noen planer om å 'levere' hodetelefoner med de kommende iPhone 12-modellene.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: