Inne i Dan Osbornes skitne juksehistorie mens han innrømmer å være utro mot Jac Jossa

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Dan Osborne har endelig innrømmet å ha jukset Jacqueline Jossa etter å ha benektet at han var utro.



Dan innrømmet å ha lurt på Jac og sa: 'Jeg har gjort ting jeg ikke burde ha gjort', men hevder Jac har tilgitt ham. '



I & apos; m A Celebrity-vinneren skilte seg kort fra den tidligere TOWIE-stjernen etter spenninger som brygget mellom on-off-paret under lockdown, men de ble raskt sammen igjen.



Jacqueline, som deler døtrene Ella og Mia med Dan, skal ha gått tilbake til foreldrenes hus for å få litt tid til seg selv og jobbe med ekteskapet.

Paret hadde lovet å få ekteskapet tilbake på sporet etter at seieren i jungelen ble plettet av påstander Dan hadde vært utro med den tidligere Love Island -stjernen Gabby Allen.

Jac har angivelig delt seg fra den tidligere Towie -stjernen, 28 (Bilde: Instagram)



Selv om Dan innrømmet å være utro, bekreftet han ikke hvilke av de juks ryktene som er sanne.

Dan, 29, fortalte Solen : 'Jeg har gjort feil, ja. Jeg har gjort ting jeg ikke burde gjort. Jeg og Jac har snakket om det, og hun har tilgitt meg.



'Jeg vet at jeg tidligere har benektet ting når de ikke er sanne, så når noe har vært sant, holdt jeg sannsynligvis munnen min. Jeg var en annen person. '

Jac har tidligere adressert ektemannens jukseklager på ITVs Lorraine etter at hun forlot jungelen, sa Jacqueline: 'Jeg vil trykke på en omstartsknapp. Det har vært to år siden jeg i utgangspunktet ga ham helvete, og det er ikke som om han har sluppet lett unna i det hele tatt.

'Han vet at han har gjort feil.'

(Bilde: TeddyEdwardes / Twitter)

Men det er ikke første gang Dan står overfor anklager om å ha borte i løpet av sitt syv år lange forhold til den tidligere EastEnders-stjernen.

I 2015 utløste Dan raseri da det ryktes at han hadde avviket fra Jacqueline med en kjent modell.

Reality TV -hunken nektet å ha deltatt i en naken FaceTime -chat med Teddy Edwardes etter at nakne bilder dukket opp på nettet.

Bildene som deles av Twitter -brukeren & apos; Celebrity Busted & apos; viste hode, skuldre, bryst og penis til en mann med lignende tatoveringer som Dan.

Imidlertid nektet en talsperson for TOWIE -stjernen at han var mannen på bildene, og uttalte: Det er en fullstendig falsk, noen har lagt den tatoveringen over.

Selv modellen Teddy tok til sosiale medier for å dele sin vrede og insisterte på at noen var ute etter å hente henne.

Det er angivelig at Jac og Dan tar seg tid & apos; etter at ekteskapet deres ble & uposable & apos; (Bilde: Jacqueline Jossa / Instagram)

'Aner ikke hvem som står bak dette & amp; buset & apos; profil, men i flere måneder nå har de brukt navnet mitt og prøvd å få meg til å se dårlig ut. 100 prosent ikke meg. Weirdos, sa hun på Twitter.

Til tross for at de bodde sammen, skal dramaet og spekulasjonene ha forårsaket en splittelse mellom Dan og Jacqueline, som hadde født datteren Ella bare ni måneder tidligere.

Likevel fortsatte de og levde et tilsynelatende lykkelig liv.

Det var til noen få måneder senere da en jente som Dan hadde møtt en kveld ute, påsto at han hadde spurt henne tilbake til hotellrommet.

Sharn Alford

Sharn Alford og hennes venn hevdet at Dan hadde spurt dem tilbake til hotellrommet hans (Bilde: Facebook / Sunday People)

Ektemor Sharon Alford og hennes venn Candace Evans hevdet at de fanget Dans øye i en nattklubb i Kent og ble bedt om å dra til et VIP-område for å bli med ham.

Vennene la senere ut fotografier på nettet og hevdet at Dan ba dem gå til hotellet hans.

Sharn sa til Sunday People: 'Vi dro sammen og gikk ut til hovedgaten. Han holdt hendene våre. Han ba oss gå tilbake til hotellrommet sitt.

Han sa det bare til meg og min kompis - det var ikke som om vi ble invitert tilbake til en stor fest. Vi visste at han hadde en kjæreste, vi sa det til ham, men han virket ikke plaget.

Kjærlighetshistorien til Jac og Dan strekker seg over syv år, og paret har to barn sammen (Bilde: danosborneofficial/Instagram)

Paret går gjennom en tøff tid i lockdown (Bilde: jacjossa/Instagram)

Dan - som hadde forlovet seg med Jac bare fire måneder tidligere - innrømmet å ha møtt jentene, men nektet å invitere dem tilbake til et hotell.

En talsperson for realitystjernen den gang insisterte: 'Dan har sagt at det ikke er noen sannhet i dette.

'Dessuten overnattet han ikke på et hotell, og han kom hjem etter å ha forlatt klubben.'

Jacqueline tok senere opp ryktene som innrømmet at hun var lei av skandaler og insisterte på at hun skulle ønske at folk skulle tro hvor lykkelige paret er sammen.

Fuskpåstander rammet Dan og Jaqueline nok en gang i 2018 da TOWIE -stjernen ryktes å ha kommet nær Love Island -stjernen Gabby Allen (Bilde: DIGITAL/EROTEME.CO.UK)

Dan og Gabby ble nære mens de var i CBB -huset (Bilde: C5)

Etter et par lykkelige år sammen traff juksede påstander Dan og Jaqueline nok en gang i 2018 da TOWIE -stjernen ryktes å ha kommet nær Love Island -stjernen Gabby Allen.

Marcel Somerville, som var Gabby's kjæreste på den tiden, påla saken, tvitret: 'Dessverre ble påstandene om at Gabby jukset meg med Dan Osbourne gjort oppmerksom på meg av en veldig pålitelig kilde.'

Dan og Jacqueline splittet kort tid etter at Dan ble sett med den tidligere øyboeren som suget sola på en yacht.

Men både han og Gabby har alltid nektet for at det skjedde noe romantisk mellom dem, og hevdet at de bare var venner på ferie med en gruppe kamerater.

Gabby Allen dukket opp på sesongen 2017 av Love Island

Så tilbrakte Dan og Gabby tiden i Celebrity Big Brother -huset sammen.

Jacqueline innrømmet at det var vanskelig å se dem sammen på showet, og sa den gangen: 'Jeg vet at de bare er venner, men det var ikke hyggelig for meg å se på fordi jeg visste hva alle ville si om forholdet deres'.

Spol frem ett år senere og Love Islanders eks Myles Stephenson fortalte Jacqueline at han trodde ryktene var sanne mens paret var i jungelen sammen.

Etter å ha hørt påstandene, ble det rapportert at EastEnders -stjernen Jacqueline ønsket å forlate konkurransen etter at spekulasjonene ble tatt opp igjen i en ikke -kringkastet scene.

Jacqueline hadde en & tøff tid & apos; i jungelen etter å ha hørt ryktene (Bilde: REX)

Dan skyndte seg til Australia for å sette rekorden (Bilde: Instagram)

Jac og Dan ekteskap ble også rystet av påstander om at Dan låste leppene med 2018 Love Island -deltakeren Alexandra Cane, 27.

Han ble anklaget for å ha snokket til den sexy stjernen midt i nattklubben Manchester's Neighborhood.

Øye-vitner hevdet at Dan satte trekkene på Alex da de traff dansegulvet den store kvelden.

En festgjeng sa til The Sun: 'Dan var over Alexandra. På et tidspunkt grep han henne og kysset henne. '

Øye-vitner hevdet at Dan satte trekkene på Alex da de traff dansegulvet den store kvelden (Bilde: Instagram)

'Han er en gift mann, så det var ganske sjokkerende. Hun syntes ikke det var noe i det, men hun lo av det. '

Rapporter fra innsidere hevdet at paret dro sammen i en taxi med andre venner da festen var over.

Men Dan og Alexs representanter skjøt tilbake på rapportene.

engelnummer som betyr 777

I en felles uttalelse sa de til NEWSAM Online: 'Absolutt ingenting skjedde med Alex - Dan har vært venner en stund med henne etter å ha jobbet sammen. De møtte alle venner og likte en flott kveld ute som venner gjør.

Alex dukket opp på sesongen 2018 av Love Island (Bilde: Instagram)

Paret har hatt et steinete syvårig forhold (Bilde: Instagram)

Mens hun var i jungelen, ble enda en juksepåstand fremmet til Jacqueline.

Modell Chloe Ayling fortalte solen at hun hadde en trekant med Dan og den amerikanske realitystjernen Natalie Nunn på et hotellrom etter en natt med mye drikke.

Hun hevdet Dan hadde full sex med Natalie foran meg på badet, og deretter kysset og utførte en sexhandling på meg.

Modellen kommenterte at hun synes så synd på Jacqueline. Hun fortjener å vite hva Dan er. Han gjør narr av henne.

Modell og kjendis Big Brother -stjernen Chloe Ayling kom med sjokkkrav om Dan Osborne (Bilde: Kanal 5/PA)

Hun fortsatte: 'Jeg husker tydelig at Dan sa at han måtte gå fordi han tilbrakte dagen sammen med Jacqueline og barna fordi det føltes så rystende med det som nettopp hadde skjedd.

Jeg har angret på det siden.

Til tross for påstandene, tilgav Jacqueline Dan, og kort tid etter ga han en offentlig unnskyldning og lovte å gi forholdet et nytt forsøk.

Se Også: