'Jeg var ikke storbeinet eller hyggelig lubben, jeg var grådig': Pauline Quirke forteller om sitt fantastiske vekttap

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det tok Pauline Quirke bare 12 måneder å miste ÅTT stein og forvandle seg fra feit skuespillerinne til svelte stjerne.



Nå, i en utrolig ærlig og typisk selvreduserende selvbiografi, Where Have I Gone ?, avslører Pauline, 52, hva som førte til hennes livsforandrende vekttap ... og oppturer og nedturer i kampen mot bulen ...



Jeg VAR IKKE låst i et skap med litt gammelt brød som barn, og jeg var heller ikke underernært. Men jeg ble oppdratt i en epoke da du blomstrer godt og spiste det som ble lagt foran deg.



Moren min, Hetty, reiste oss med en svært begrenset inntekt i Stoke Newington, East London. Jeg følte meg ikke fattig eller berøvet, men folk hadde ikke mye penger og hadde ikke råd til å kaste bort mat.

Hvis du ikke spiste det som ble lagt foran deg til lunsj eller middag, ble du sulten.

Jeg blir utslitt av all psykologien rundt maten ... men det har kanskje lurt i tankene mine i alle disse årene. Spis alt! Spis mye! Fullfør hver siste bit på tallerkenen din, Pauline!



Jeg var et tynt barn, en slank tenåring, en svingete kvinne ... og så en stor kvinne.

Og i juni 2010, ifølge mine badevekter, var jeg en veldig stor kvinne. Jeg var en kone, mor og skuespillerinne i begynnelsen av 50 -årene og ble tykkere for dagen. Jeg hadde nådd et punkt i livet mitt da noe måtte endres - raskt.



Jeg var blodig elendig.

Den gamle meg: Jeg var nesten 20 stein nesten vekten av en sumobryter! Og i smerte med min brutte arm

Jeg var lei av å ikke finne klær som passet, sliten av å sole meg på hotellbalkongen på ferie fordi jeg var for selvbevisst til å sitte ved bassenget.

Fordi jeg var overvektig, var jeg usunn. Jeg hadde fjernet en plate i 1991, jeg hadde diabetes i 1994 da jeg var gravid med sønnen min Charlie og måtte ha hofteerstatning i 2009.

Så falt jeg og brakk en ankel som ikke ville gro ordentlig. Og alt fordi damen elsker Milk Tray!

paw patrulje adventskalender

Men det var mens jeg var på vei til Mallorca med mannen min Steve at sannheten kom tumlende ut for å slå meg i gresset.

På flyet trakk jeg bilbeltet over kroppen min og kjente metallspennen som skar seg inn. Diskret som jeg kunne, kalte jeg den forferdelig slanke flyvertinnen. ‘Kan jeg få et forlengelsesbelte, vær så snill?’ Mumlet jeg.

Hun tok veien mot meg og svingte høyt. Jeg så medlidenhet i øynene hennes. Og jeg ville dø. I sannhet visste ingen andre hva som foregikk. Ingen brydde seg.

Men jeg visste, og det var nok. Det var på tide jeg ordnet meg.

Jeg begynte å føre dagbok ...

JUNI, 2010 Jeg er lei av å være feit.

Jeg er ikke storbein eller behagelig lubben, jeg er bare feit! Og jeg fikk dette fettet helt alene, fordi jeg er grådig. Jeg spiser og drikker for mye og trener for lite.

Jeg kommer til å unne meg en personlig trener. Prea. Jeg skal også begynne å filme på Emmerdale, som kommer til å bli en veldig travel timeplan.

Hvis jeg kan gå ned i vekt i løpet av en hektisk uke og motstå mylderet av serveringspølsene på settet, vil jeg føle at jeg har oppnådd noe.

Jeg går inn i det ukjente - personlig og profesjonelt. Jeg har aldri jobbet på en tv -såpe før, og jeg har absolutt aldri tapt åttende. Så, her går det!

29. JUNI 2010 Jeg har funnet en fantastisk leilighet fem minutter fra studioet. Ulempen er at den ligger over en av de fineste karri -restaurantene i Leeds, Mumtaz. Den har også en butikk med et stort dessertutvalg. Kostholdet mitt begynner ikke før i morgen. Kan like godt gå ut med et smell. Så jeg har kjøpt en stor jordbærost. Det kan være en av mine fem om dagen!

tom daley nakenbilder

30. JUNI 2010 Min første dag i Emmerdale, og den første av kostholdet mitt. Jeg blir hentet og kjørt til landsbyen Emmerdale.

Det er helt nydelig. Jeg feller en tåre når jeg ser Woolpack fordi Emmerdale var et av mammas favorittprogrammer. Hun hadde vært så stolt over å se meg i det. Jeg har bestemt meg for å ikke fortelle noen på jobben om kostholdet mitt. Hvis jeg har en slip-up (som en flyktende pasty som hopper av buffébordet inn i kakehullet mitt), vet jeg bare det!

15. JULI 2010 Vært på en treningsøkt med Prea. Hun fikk meg til å gå opp syv trapper. Nesten drepte meg.

Jeg føler meg flau når vi går ut. Jeg tror folk synes synd på at jeg er feit og på henne som trener ... at de mumler: 'Lykke til med den, kjærligheten'.

19. JULI 2010 Jeg vil ikke trene ute fordi jeg føler meg selvbevisst. Så jeg har blitt loony i boligblokken min og trener i resepsjonsområdet.

megan barton hanson før plastisk kirurgi

Jeg føler meg død etter fem minutter. Når folk gleder seg over hvor mye de liker treningsstudioet, tenker jeg bare… ‘Du er rar!’ Jeg savner virkelig Steve og barna.

Likevel gjør det slankingen enklere. Hvis jeg føler behov for å begynne å snakke, legger jeg meg. Selvfølgelig er det alltid en mulighet for at jeg kan gå ned til indianeren og våkne for å finne at jeg har bestilt måltidet for en!

1. AUGUST 2010 Litt av en nedtur diettmessig. Tok min datter, Emily til Whitby, og vi fant en fin restaurant. Jeg hadde ikke kjørt to timer bare for å plukke på en flaminsalat, så jeg sparket i gang med en rekekocktail og dukket deretter rett inn i hyse og chips. Nydelig.

Finner ikke tid eller energi til å se Prea for trening. Jeg har sluttet å være god. Pølse og spekeskinke om morgenen, ostekasser etter middag - jeg har lagt på meg enda mer.

Vel, det er det siste av dagbokutdragene mine.

Den nye meg: Står på egne bein med en tallerken full av grønnsaker

Moren min og meg: Pauline med mor Hetty (Bilde: DailyNEWSAM)

Da julen nærmet seg, slo katastrofen til. Jeg hadde spist et herlig måltid med Emmerdale -rollebesetningen og mannskapet. Det hadde vært mye snø og is, og da jeg kom ut av en drosje, falt jeg og førte alle 20st ned på venstre arm.

Jeg var i smerte. Jeg traff bunnen. All kampen hadde gått ut av meg. Alt jeg hadde planlagt krasjet inn i en flammende stor kløft - dietten, dagboken, treningen, målet mitt om å bli bedre og planene for et nytt jeg.

Så så jeg et TV -program om en sumobryter som veide 20. Så jeg var bare noen få kilo lettere enn en sumobryter. Nå er det et bilde som ikke får deg til å føle deg veldig attraktiv.

Jeg trengte drastisk handling.

dør rana i corrie

Så henvendte et selskap som heter LighterLife meg om planen for vekttap. De ville gi alt jeg trengte, pluss en rådgiver som ville føre journal med regelmessige innveiinger.

Min side av handelen ville være å miste en betydelig vekt og demonstrere suksessen med planen. Jeg ville også delta i ukentlige gruppemøter.

LighterLife er et program for erstatning av mat der vanlige måltider erstattes med kalorier med lavt kaloriinnhold som du blander med varmt eller kaldt vann.

På sett: Medvirkende rollebesetning av Emmerdale (Bilde: ITV)

Jeg dro til legen min for en fullstendig overgang for å sikre at kroppen min kunne takle en så radikal og forhåpentligvis rask endring.

Og etter den første legen insisterer LighterLife på et månedlig blodtrykk og pulsmåling på et apotek.

For meg var det ingen idé: hvordan kan det å gå ned i vekt være farligere enn å holde meg så feit som jeg hadde blitt? Jeg bestemte meg for å si ja, og dykket rett inn 3. januar.

Jeg vil ikke late som om jeg ikke var livredd, men det har vært mange ganger i livet mitt da jeg har blitt forstenet av ting, og jeg har alltid kommet meg gjennom dem.

Alt virket hunky-dory den første uken. Tennene og håret mitt var der fortsatt!

Jeg gledet meg til innveiingen min. Jeg ble fortalt å forvente et godt resultat, og da jeg oppdaget at jeg hadde mistet 10 kg, visste jeg at jeg hadde gjort det riktige ved å registrere meg.

Det ville ikke være like dramatisk hver uke, og det er ikke for alle. Men dette var den beste måten for meg.

Boken: Pauline Quirke's Where Have I Gone?

* Hentet fra Hvor har jeg gått? av Pauline Quirke, utgitt av Bantam Press for £ 16,99. Copyright © Pauline Quirke, 2012.

Gå ned i vekt online med Weight Watchers, klikk her for å lære mer og registrere deg

Se Også: