Jeg lånte 45 pund av mamma og gjorde det til en festkjolevirksomhet på 25 millioner pund

Små Bedrifter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Alice Hall hadde problemer med å få endene til å møtes. Hun jobbet heltid som coverlærer på en videregående skole, så vel som i en bar om natten og salgsfremmende arbeid i helgene.



Fast bestemt på å gjøre en endring, så hun et gap i markedet for det hun kaller glam mote på nettet.



Sju år etter at virksomheten ble lansert, øker nå Pink Boutique -virksomheten hun startet med 25 millioner pund i året.



wolves vs man utd

Og det hele begynte på eBay - med bare 90 pund - hvorav halvparten lånte hun fra mamma.

Kommer av bakken

Alice slet med å få endene til å møtes

Les mer



Topp pengehistorier
Morrisons selger påskeegg for 25p Lønnsdag bekreftet KFC åpner 100-talls butikker igjen for levering Supermarked leveringsrettigheter forklart

Alice sier at mote -nettstedene rundt den gangen manglet merket, og viste modeller som så veldig naturlige ut med festkjoler.

Jeg er fra Newcastle upon Tyne, festbyen der jentene elsker brunfarge og sminke.



England fotball skjorte euro 2016

Hun hadde en idé om å gjøre ting annerledes, men Alice innrømmer at hun har hatt et par mislykkede starter som et resultat av prøver av dårlig kvalitet. Så hun begynte å jakte på en grossist hun kunne stole på som kunne levere lager av god kvalitet, og til slutt lokaliserte en i Storbritannia.

Jeg slet virkelig med penger, så jeg ba mamma om å låne meg 45 pund, så jeg hadde råd til en pakke på 90 pund med seks kjoler.

Da hun rekrutterte en venn fra baren som modell, la hun dem opp på eBay, og de solgte alle veldig raskt.

Da de solgte, reinvesterte vi og kjøpte to pakker, deretter fire pakker og så videre til Pink Boutique var født.

Beholder det i familien

Alice startet virksomheten i samarbeid med moren sin.

Alice startet virksomheten i samarbeid med moren sin

Alice hadde brukt lunsjpausene fra den vanlige jobben til å håndtere utsending av ordre, men før lenge var den pausen rett og slett ikke lang nok.

Så sammen med mamma Jackie gikk hun på heltid med virksomheten, og Alice håndterte den kreative siden ved kjøp, salg og markedsføring, mens Julie tok på seg administrasjonen og økonomien.

Starter fra bunnen av

Alice ble uteksaminert fra universitetet med journalistutdannelse, men hadde ingen forretningskunnskap på forhånd, så hun måtte lære alt om å drive en bedrift.

Hun sier: Jeg googlet mye, kjøpte markedsføringsbøker og så på opplæringsprogrammer på YouTube.

Timing hjalp også med å spre ordet, da hun opprettet en Facebook -side for virksomheten akkurat som funksjonen ble lansert på det sosiale mediesiden, og det bygde raskt opp interesse.

Royal ascot resultater 2013

Vi klarte å bli virale uten å bruke en krone! Strategien vår var å lage og dele engasjerende innhold, og vi bygde et massivt fellesskap av likesinnede kvinner.

Bristol zoo parkeringsvakt

Rakettsalg

Alice bygger nå en strategi for å selge PinkBoutique sine produkter i utlandet

PinkBoutique sin unapologetic kjærlighet til alt glam har hjulpet virksomheten til å ta fart på en eller annen måte. De første £ 90 -utgiftene førte til en omsetning på £ 500 000 innen utgangen av år ett.

Og nå er virksomheten på god vei til å få inn 25 millioner pund i salg, med 2000 plagg om dagen som blir sendt ut fra lageret i Newcastle.

Alice sier: Det er surrealistisk at en virksomhet jeg startet i stua min har gått så langt.

Hun står ikke stille heller, og firmaet bygger nå en strategi for eksport.

Å stifte familie

Alice har måttet balansere virksomheten med å stifte familie.

Alice har måttet balansere virksomheten med å stifte familie

PinkBoutique var en familieaffære helt fra begynnelsen, men Alice har også måttet slite med utfordringen med å drive en bedrift mens hun stifter familie.

Mens hun sier at hun slet med å få hodet rundt endringen som datteren førte til sin vanlige timeplan, har hun nå funnet en bedre balanse mellom jobb og liv.

Dessuten regner hun med at morskap faktisk har hjulpet virksomheten, ettersom det har gjort henne mer ensom på jobb, og fokusert på bare en eller to store ting PinkBoutique kan oppnå hvert år.

'Jeg tar helt av hatten for alle som har små barn og starter sin egen virksomhet! Heldigvis hadde vi skalert virksomheten vår til det punktet hvor jeg var i stand til å ta svangerskapspermisjon, men jeg vet at dette ikke alltid er mulig for mennesker med små bedrifter. '
'Å ha en online virksomhet som er åpen 24 timer er som å ha en baby som ikke sover. Jeg tuller med at virksomheten var min første baby, da den trengte så mye oppmerksomhet og pleie. Siden jeg ble mamma, har jeg blitt uendelig mer organisert, og det er det som får meg gjennom. '

hva betyr 911

Går i Alices fotspor

Det er klart at ikke alle nyetableringer vil glede seg over den enorme veksten Pink Boutique ser, men Alice tror det er leksjoner andre kan lære av sine erfaringer.

Hun sier: Prøv å lære så mye du kan i begynnelsen når du er liten, men ikke vær redd for å betale for erfarne ansatte når du kan. Virksomheten vår byttet virkelig gir da vi hentet inn et lederteam.

Se Også: