Hvordan se FIFA verdensmesterskap ved hjelp av VPN-strømmetjenester og ALDRI gå glipp av en kamp

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

FIFA verdensmesterskap 2018 , sommerens største fotballturnering er her, og alle som ønsker å få med seg all action fra spillene vil kanskje prøve ut en VPN-strømmetjeneste.



Lurer du på hva en VPN-plattform er og hvorfor du trenger den? VPN-er er ganske enkelt virtuelle private nettverk som lar deg skjule IP-adressen din og få tilgang til nettinnhold ved å bruke forskjellige steder fra hvor som helst i verden - som beskytter posisjonsdetaljene dine og innholdet du kanskje bruker.



VPN-er er en populær måte å se favorittprogrammene dine og store sportsbegivenheter som verdensmesterskapet på, spesielt hvis du ønsker å få innhold fra utlandet, og det er derfor det er ideelt hvis du planlegger å følge turneringsspillene for favorittlaget ditt fra et ikke- UK kanal.



Raskeste FIFA-streaming til bare ,94 per måned

Annonsørinnhold fra PureVPN

Få den raskeste FIFA World Cup-streamingen med denne tidsbegrenset tilbud , eksklusivt for NEWSAM.co.uk-brukere.

Se FIFA Cup direkte fra hvor som helst i lynrask hastighet

Med 750+ servere på 180+ lokasjoner kan du ikke gå galt PureVPN . Brukere kan glede seg over å streame FIFA World Cup live fra hvor som helst i lynrask hastighet. I tillegg støttes alle Internett-aktiverte enheter.



Hvilken VPN-leverandør å gå for?

Det er flere leverandører der ute fra ExpressVPN og Ren VPN til TunnelBear og IPVanish (sjekk ut oversikten vår av de beste VPN-ene for 2018 ).

Hva du skal gå for avhenger egentlig av hvor mye du vil bruke og hva slags abonnement du vil ha.



Når det gjelder popularitet, ytelse og brukervennlighet, ExpressVPN kommer ut på topp gang på gang, men nedenfor har vår tekniske redaktør, Jeff Parsons, listet opp de beste VPN-ene for streaming av sport nedenfor:

  1. ExpressVPN - Enhver NEWSAM-leser som registrerer seg vil kunne få tre måneder gratis med en 12-måneders pakke, som senker normalprisen til ,67. Det er en 30-dagers pengene-tilbake-garanti prøveperiode, ubegrenset båndbredde slik at du ikke vil ha noen bufferproblemer, og den kan nås på en rekke enheter.
  2. Ren VPN - dette har en plugin for Kodi og støtter bitcoin. Vi har inngått en spesiell avtale for lesere - alle som Ved å registrere deg til PureVPNs treårsplan kan du spare 82 % rabatt , betaler ,94/måned (,95) i stedet for 4,2 - sparer 4,25. Alternativt få 62 % rabatt på PureVPN 1-års plan og betal ,15 per måned ( ,8 ) i stedet for 1,40 - sparer ,60.
  3. VyprVPN - det er en rask tilkobling, så det er bra for streaming av 4K-innhold - og verdensmesterskapet vil bli kringkastet i 4K. Koster fra £6,90 for månedlig for standardpakke eller £9,25 for premium. Klikk her for å kjøp World Cup-spesialen som gir 40 % rabatt på årsplaner .
  4. NordVPN - dette har en smart funksjon kalt Smart Play: 'en sikker proxy-tjeneste (en kryptert smart DNS) som NordVPN bruker for å omgå geografiske begrensninger for forskjellige mediestrømmenettsteder. Dette får nettsidene til å tro at brukeren er fysisk tilstede på det stedet, og gir tilgang.' Koster ,95 per måned for én måneds tilgang eller ,75 per måned for ett års plan.

Gå aldri glipp av et spill - aldri! (Bilde: Westend61)

Se verdensmesterskapet i 2018 på BBC eller ITV gratis

  1. Velg leverandør og last ned og installer VPN.
  2. Koble til en britisk serverplassering.
  3. Gå til tvplayer.com som er vert for alle britiske kabelkanaler som vil vise verdensmesterskapet, eller gå rett til BBC iPlayer og ITV Hub-kanalene.

    6 års garanti på elektriske varer
VM 2018

Se verdensmesterskapet i 2018 gratis på The World Spill gratis

En annen flott gratis nettside du kan bruke som et alternativ til tvplayer.com er theworldgame.sbs.com.au som vil vise 25 kamper fra verdenscupen inkludert alle Socceroos-kampene, åpningskampen, en daglig kamp, ​​to kvartfinaler, en semifinale og finalen.

  1. Velg leverandør og last ned og installer VPN.
  2. Koble til en australsk ExpressVPN-server.
  3. Gå til theworldgame.sbs.com.au å begynne å se.

Hvem vil løfte FIFA World Cup-trofeet 2018 som mester denne sommeren? (Bilde: Lars Baron - FIFA)

Slik streamer du verdensmesterskapet i Russland 2018 live

TSN og CTV er verdensmesterskapets kringkastere for Canada og tilbyr full dekning av alle kamper direkte, men for å få tilgang trenger du sannsynligvis et gyldig kabelabonnement.

  1. Velg leverandør og last ned og installer VPN.
  2. Koble til en kanadisk ExpressVPN-server.
  3. Gå til www.tsn.ca/fifa-verdenscup eller www.ctv.ca og begynne å se.

Se Også: