Hvem blir neste James Bond? Siste odds når Skyfall faller på Netflix

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

James Bond-fanatikere vil få ut popcornet med Skyfall som ble lagt til Netflix i slutten av juli.



adam johnson setningsdato

Og akkurat som debatten om hvem den største Bond gjennom tidene er raser blant fansen, så raser også argumentet om hvem som bør erstatte Daniel Craig som 007.



For noen var Sean Connery - som døde i 2020 - originalen og den beste skuespilleren å spille James Bond av de syv som har uttalt den berømte 'shaken, not stirred'-frasen.



Seerne vil kunne vurdere prestasjonen hans på nytt når ITV spille på nytt Aldri si aldri igjen lørdag (6. august) kl. 20.00.

Filmen fra 1983 blir sett på som 'uoffisiell' gitt at den ikke er en del av Eon Productions-kanonen, etter et nedfall om rettighetene til Thunderball-historien.

Det ser Connery gjenta rollen som Bond til tross Roger Moore offisielt å ha overtatt som den godt skreddersydde engelske spionen i serien.



Hvem er favorittene til å bli den neste James Bond?

 Rege Jean Page
Bridgertons Rege-Jean Page er en av favorittene til å bli den neste James Bond ( Bilde: Dave Benett/Getty Images for Hug)

De bookmakere kaster et bredt nett på hvem som kan ta over den svært ettertraktede James Bond-rollen.

fa cup finale tv

Daniel Craig kunngjorde i forkant av utgivelsen av fjorårets No Time To Die-film at det ville bli hans siste i franchisen, etter å ha gjentatt rollen fem ganger.



Mens de to beste til å lykkes Craig har vært ganske avgjort, med Rege Jean Page og Henry Cavill kjemper om favorittplassen i flere måneder, listen er i sving ettersom rykter antyder at en kunngjøring kan bli gjort i år.

Langvarige navn ser ut til å fortsatt være med i løpet, inkludert Idris Elba og Tom Hardy, sammen med noen få overraskende ansikter.

I mellomtiden, Daniel Kaluuya , stjernen i den kommende filmen Nope, Get Out og Judas And The Black Messiah-stjernen, hadde vært en frontløper i lang tid, men de siste oddsene har sett ham falle ut av topp 10 favoritter.

Neste James Bond-odds

 Tom Hardy
Tom Hardy har lenge vært utpekt som et potensial for å erstatte Daniel Craig som 007 ( Bilde: Getty Images)

De siste oddsene fra Ladbrokes viser at løpet for å bli den neste 007 er langt fra over:

  • 7-2 Idris Elba

  • 4-1 Rege-Jean Page
  • 4-1 Henry Cavill
  • 7-1 Tom Hardy
  • 12-1 James Norton
  • 20-1 Richard Madden

Rege-Jean Pages stjernestatus skjøt i været da han dukket opp som den flotte hertugen av Hastings i Netflix sitt dampende periodedrama, Bridgerton .

Imidlertid har Ladbrokes nå Luther-stjernen Idris Elba som den nye favoritten.

Nesten alle store britiske navn i Hollywood blir hyllet for rollen, inkludert Superman-skuespilleren Henry Cavill og James Norton, aggressoren i BBC serien Happy Valley, og nylig Netflix-hit Rogue Agent.

fury klitschko omkampsbilletter

Tom Hopper, som dukket opp i den episke serien Game of Thrones, og Outlander-stjernen Sam Heughan, er blant outsiderne for konserten.

Se Også: