Hundrevis av landsdekkende kunder dobbelt belastet på kredittkortregninger ved en feil

På Landsbasis

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: PA)



Landsomfattende kunder blir oppfordret til å sjekke kontoutskriftene sine på grunn av en faktureringsfeil som har sett at noen har belastet to ganger på sine månedlige kredittkortregninger.



Mens mange lider under en seks ukers ventetid på lønningsdag, har långiveren advart om at en faktureringsfeil har resultert i at noen mennesker blir overbelastet.



blackpool kommer til oldham 2014

Forbrukernettsted Penger SparerEkspert avdekket feilen etter at en familie fortalte tittelen at de hadde blitt belastet £ 2500 ved en feiltakelse.

Nettstedet sa at hundrevis av mennesker ble belastet to ganger for betalinger de foretok mot saldoen på deres landsdekkende kredittkort 4. januar, med noen presset utover kassekredittene som et resultat.

Men hvis du har pådratt deg kostnader på grunn av overbetalingen, kan du bli skyldt penger fra Nationwide.



Trevor Pole, 67, fra Nottingham, fortalte MoneySavingExpert at han ble belastet to ganger for en betaling på 1800 pund fra sin landsdekkende kontokonto til sitt Nationwide kredittkort, som han foretok ved hjelp av den automatiserte telefontjenesten.

Trevor innså at betalingen hans var blitt tatt to ganger da han ble sendt meldinger om at kontoen hans var overtrukket utover den avtalte grensen, og at han ikke hadde nok midler til å betale ut planlagte direktebelastninger.



Betalingene ble tatt feil (Bilde: Getty)

Likevel sier Trevor at landsdekkende kundeservice ikke var i stand til å returnere duplikatbetalingen da han først kontaktet saken, og tvang ham til å overføre penger fra sparekontoen for å dekke tapet.

åpningstider nyttårsdag

'Andre kunder som er berørt av dette har kanskje ikke vært i stand til å dekke tapet slik jeg var. Jeg forstår at feil kan oppstå, men reaksjonen fra et kundeserviceperspektiv har vært fryktelig, forklarte han.

Landsdekkende sier at alle dublettbetalinger nå har blitt refundert, og at de nykrediterte betalingene nå skal vises hos kunder & apos; kontoer.

Hvis du er en landsdekkende bankkontoinnehaver og gikk inn i kassekreditten din eller over grensen din på grunn av problemene, burde eventuelle gebyrer eller gebyrer også ha blitt refundert automatisk.

Men hvis du påløper gebyrer og gebyrer fra en tredjepart som følge av feilen, må du ta kontakt med Nationwide direkte for å få pengene tilbake.

sarah greene helikopterkrasj

Landsdekkende sa at kundene ikke skulle se kredittpoengene deres påvirket som et resultat - men sier at alle som ser en feil, bør ta kontakt for å få det rettet.

En talsperson sa: 'Vi beklager overfor kundene våre som dessverre fikk betalingen til kredittkortet tatt to ganger. Bare et lite antall kunder ble påvirket av dette, og alle dupliserte betalinger er nå refundert. '

Se Også: