HSS Hire kan kutte rundt 300 jobber ettersom det stenger mer enn 134 nettsteder

Jobbtap

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det stenger mer enn 100 nettsteder(Bilde: PA)



Verktøyutleiefirmaet HSS Hire planlegger å kutte rundt 300 jobber da det stenger mer enn 134 nettsteder over hele landet, sa det torsdag.



Virksomheten sa at Covid-19-pandemien hadde vist at den er klar til å fremskynde en strategi for å investere i teknologiske løsninger, noe som betyr at den trenger å drive færre fysiske nettsteder.



Under pandemien har HSS presset sine nye, online plattformer hardt - lansert en klikk -og -hent -tjeneste og lagt hjemmelekser inn for personalet.

HSS Hire sysselsetter mer enn 2000 mennesker over hele Storbritannia og driver et par hundre filialer.

Konsernsjef Steve Ashmore sa: 'Disse investeringene vil tillate oss å redusere vårt fysiske fotavtrykk, som, dessverre resulterer i tap av rundt 300 roller, lar oss bli en mer smidig, teknologidrevet virksomhet som er avgjørende i våre markeder, som i tillegg til å redusere kostnader og øke aksjonærverdien. '



Pandemien viste at selskapet fungerte bra med 145 filialer stengt (Bilde: LOUGHBOROUGH ECHO)

Og overgangen til fjernarbeid og digitale tjenester betyr at fysiske nettsteder - og noen av jobbene som følger med dem - ikke lenger er nødvendig.



Selskapet sa at til tross for at 145 filialer stengte, opererer det nå på bedre enn 90% av nivåene i fjor.

Gruppen sa at de samarbeider med rådgivere om eiendomsstruktur for å fullføre denne reduksjonen, mens 300 ansatte er blitt hørt.

Ashmore sa: «Selv om Covid-19 hadde en betydelig innvirkning på prestasjonene våre de første seks månedene, er jeg oppmuntret av motstandsdyktigheten til HSS i en svært utfordrende periode.

'Vår nylige investering i teknologi har vist seg å være avgjørende, noe som gjør at vi kan støtte kundene våre under lockdown, våre digitale kanaler og Click-and-Collect-tjenester som gir alternativer til lavkontakt til filialer.

'Som et resultat har vi nå sett inntekter gå tilbake til over 90% av 2019-nivåene med lønnsomhet tilbake til nivåene før Covid-19.'

Se Også: