HP avduker superlett Elite Dragonfly x360 bærbar PC med 24-timers batterilevetid

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

HP har avslørt en av verdens letteste bærbare datamaskiner , Elite Dragonfly x360, som tipper vekten på i underkant av 1 kg.



Med en vekt på 997 g for å være nøyaktig, er 13-tommers enheten kanskje ikke den letteste bærbare datamaskinen som noen gang er laget, men den er definitivt der oppe. Og kanskje en av de kraftigste på denne vekten.



Når den lanseres i november senere i år, vil Elite Dragonfly x360 ta på seg slike som LGs bærbare Gram 13, som er litt lettere enn HPs på 965g, og Acers Swift 7 (890g).



Det som imidlertid gjør det mer imponerende er hva det er i stand til å oppnå i en så lett pakke.

Den veier bare 997g (Bilde: HP)

Til tross for sin relative vekt, er HP Dragonfly x360 kraftigere enn de fleste av sine lettvektere ettersom den er rettet mot seriøse forretningsbrukere.



når døde heath ledger

For sammenligningens skyld er Acer Swift 7 kanskje den letteste bærbare datamaskinen på markedet, og veier 100 g mindre enn HPs nyeste enhet på 890 gram.

Swift 7 har imidlertid fått kritikk for sin skuffende ytelse til tross for sin imponerende kompakte formfaktor.



I mellomtiden kan HPs siste tilbud forvandles til fire forskjellige moduser - inkludert et nettbrett - på grunn av dets 360-graders hengsel. Den har en Intel 8. generasjons Core i7-prosessor, 16 GB RAM og en massiv 2 TB harddisk.

Den bærbare datamaskinen kan forvandles til fire forskjellige moduser - inkludert et nettbrett - på grunn av dens 360-graders hengsel (Bilde: HP)

På en eller annen måte har HP også klart å presse inn en rekke tilkoblingsporter i full størrelse. Det er to Thunderbolt 3- og en USB 3.1-port samt en lydkontakt for hodetelefoner og en HDMI-port for en ekstern skjerm.

romelu lukaku til manchester united

Batterilevetiden lider heller ikke som følge av Elite Dragonfly x360s kompakte størrelse og lette vekt. HP hevder at den vil kjøre i utrolige 24,5 timer.

Så hvordan klarte de å gjøre Slite Dragonfly x360 så lett til tross for alle funksjonene? For det første er den laget av et spesielt legert chassis.

angelina jolie og billy bob thornton

Vi pleide å bruke aluminium, men det er tungt, sa HPs designsjef i Personal Systems, Stacey Wolff, på et lanseringsarrangement i New York.

Video laster innVideo utilgjengeligKlikk for å spille Trykk for å spille Videoen spilles av automatisk snart8AvbrytLeke nå
Siste teknologinyheter

Men nå er det magnesium, og ikke rett magnesium - det er en legering. Vi C&C alle overflater, som er kuttet så nøyaktig at det er flere nivåer av koding.

Og mens chassiset utgjør en stor forskjell for den totale vekten, er en annen nøkkeldel tastaturet, som HP ikke bare har gjort dobbelt så stille ved å redusere støy ved tastetrykk, men klart å gjøre 26 prosent lettere, samt klikket pad, som er 36 prosent lett enn på tidligere modeller.

All denne kraften i en mer bærbar form kommer imidlertid ikke billig.

Elite dragonfly x360 vil selges til en startpris på £1318 når den blir tilgjengelig i november i år, med prisene som stiger betydelig avhengig av de valgte ytelsesalternativene.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: