Hvordan foreldre kan spare 20% rabatt på Family & Friends Railcard med denne koden - akkurat i tide for oktober halv periode

Deltermin

Horoskopet Ditt For I Morgen

En mor har følt seg forpliktet til å forklare hvorfor hun lurte datteren til å tro at hun hadde besøkt London(Bilde: Getty)



Med halve oktoberperioden i horisonten, vil mange foreldre lure på hvordan de skal underholde de minste mens de holder kostnadene nede.



Å gi en hjelpende hånd Railcard.com tilbyr en god pengebesparende avtale på Family & Friends Railcard. Alle som registrerer seg online for jernbanekortet før midnatt 24. oktober, vil spare 20 prosent rabatt ved å bruke denne koden i kassen: OKTFFSPESIAL 1 .



Det praktiske jernbanekortet kan spare familier for opptil en tredjedel utenom togreise i et helt år, og det kan brukes av opptil fire voksne og fire barn i alderen fem til 15 år, noe som letter den økonomiske byrden ved oppholdsturer og dager utover Storbritannia. I teorien kan man i gjennomsnitt spare en familie på fire rundt 137 pund årlig.

monstre inc store lepper

Det er også et ekstra søtningsmiddel, ettersom National Rail har slått seg sammen med Merlin for å tilby 2 for 1 inngangstilbud til en rekke attraksjoner når familier reiser med tog. Tilbudet betyr at familier kan redusere opptil £ 46 rabatt på adgang til over 350 attraksjoner over hele Storbritannia.

Planlegg det perfekte oppholdet eller en dag ute for en halv periode, og reise med tog for å spare (Bilde: Caiaimage)



Jyoti Bird, direktør ved National Rail, sa: Det er for tiden over 4 millioner nasjonale jernbanekort i omløp, noe som sparer våre kunder for over 600 millioner pund i året på togreiser. Vi er glade for å kunne bygge videre på besparelsene folk gjør når de reiser med tog, med introduksjonen av dette nye 'Fun-Tastic' familietilbudet.



Noelle Hegarty, Senior Partnership Manager i Merlin Entertainments plc la til, Vi er veldig glade for å samarbeide med National Rail for å tilby flere mennesker rabatt på adgang til våre populære attraksjoner i London.

2016 £2 mynt britannia

Nedenfor er en oversikt over noen sparekortinnehavere som kan fås i noen av Londons største familieattraksjoner.

  • The Coca-Cola London Eye
    Opprinnelig pris: £ 91,80
    Med tilbud: £ 49,99 - sparing: £ 41,81

  • Madame Tussauds London
    Opprinnelig pris: £ 106
    Med tilbud: £ 59,99 - sparing: £ 46,01

    sauer på et jorde
  • The London Dungeon
    Opprinnelig pris: £ 75,60
    Med tilbud: £ 45,99 - sparer £ 29,61

Få 2 for 1 oppføring hvis du er på vei til en av Londons attraksjoner (Bilde: Getty Images Europe)

Les mer

Ideer for halv dag på februar
Billige halvtidsdager ute 30 ting å gjøre denne halvperioden Billige dager ute i London Billig ferie for en halv periode

Family & Friends Railcard - det du trenger å vite

Et Family & Friends Railcard gir reisende en tredje jernbanereise hele året, og alle kan få en.

Banekortet er gyldig for opptil fire voksne og fire barn i alderen fem til 15 år. To voksne må navngis som kortinnehavere. Du trenger ikke reise sammen, men må ha minst ett barn som reiser for å få rabatt.

Family & Friends Railcard kan brukes på både førsteklasses og standardpriser og er gyldig fra ett til tre år om gangen, med priser fra £ 30.

engel nummer 918 betydning

Barn under fem år reiser gratis, og hver voksen har lov til opptil to under femmer å reise med dem. Hvis et barn fyller 16 år i løpet av jernbanekortets gyldighet, kan de fortsatt reise til rabatterte priser.

Nå er det også muligheten til å få digitale jernbanekort som lar reisende umiddelbart kjøpe og laste ned et direkte til Railcard -appen (viaeller iTunes ) på en smarttelefon. Når den er lastet ned, kan den brukes umiddelbart.

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, noe som betyr at vi kan motta provisjon for salg av produkter eller tjenester vi skriver om. Denne artikkelen ble skrevet helt uavhengig, se flere detaljer her.

Se Også: