'Hvordan jeg vant £ 20 000 ved å delta i gratis konkurranser' - ekspert 'comper' avslører enkle måter å tjene tusenvis på nettet

Tjene Penger

Horoskopet Ditt For I Morgen

Gratis konkurranser har vunnet meg tusenvis - slik gjorde jeg



Alle trenger en hobby, men min er ikke ditt typiske tidsfordriv. I stedet for å spille golf, samle frimerker eller dra på en og annen fisketur, melder jeg meg på konkurranser. Mange konkurranser.



I løpet av de siste årene har jeg vunnet billetter til verdenspremiere, shoppingkuponger, ferier, klær og mange mindre premier. Oh, og en premie på hele £ 10.000 i kalde harde kontanter!



Hvordan jeg ble en profesjonell tømmermann

Før han kjøper noe, sjekker Ricky om han kan få (eller vinne) det gratis, først (Bilde: Getty)

Jeg søkte på forum på nettet og kom over et helt fellesskap av kompilatorer. Etter å ha brukt litt tid på å lese om hvordan fru Smith fra Cornwall vant en ferie til Dubai og Mr Jones vant en helt ny Mini bare ved å delta i konkurranser, var min første tanke at jeg ville ha en bit av det.

Det som begynte som å delta i den rare konkurransen her og der ble snart en besettelse der jeg gikk inn på 100 -tallet om dagen. Jeg fikk feilen, og jeg ville stå opp klokken 5 hver morgen for å begynne å skrive inn dem før familien våknet. Jeg begynte å vinne ganske mye også.



hva er et vevband

Finne konkurransene

Jeg pleide å tro at de eneste konkurransene var de bak i bladene du finner i venterom, eller på TV på dagtid hvor du måtte bruke £ 1 i minuttet på å ringe inn med svaret ditt. Det kan ikke være lenger fra sannheten.

Det er bokstavelig talt tusenvis av konkurranser du kan delta til enhver tid, og hvis du er seriøs om å vinne, må du vite hvor du skal finne dem. Det er fora som Snakkesalig og Prizefinderen som er dedikert utelukkende til comping, og så har du konkurransetidstavle over på MSE -forumet.



Du kan også finne konkurranser på varer i supermarkedet, i din lokale avis og på hele Twitter, Instagram og Facebook. Hvis du er seriøs med å vinne, må du hele tiden beholde tankene dine.

meningsmåling

Har du noen gang vunnet noe fra en gratis konkurranse?

12000+ STEMMER SÅ LANGT

JAIKKE

Hva er involvert?

Rundt 95% av konkurransene jeg deltar er bare et tilfelle av å fylle ut detaljer som e -post, telefonnummer og adresse. Det er en slitsom oppgave, men det lønner seg.

De andre 5% er konkurransene som tar litt mer tid og krefter, men gir større belønning. For eksempel vil en konkurranse kanskje at du skal komme med et fengende slagord, filme en video ( ved å gjøre dette vant oss 200 pund ) eller ta et bilde av noe.

Den typen konkurranser som er mer involvert er definitivt verdt å gå for, ettersom de fleste ikke vil bry seg om dem, noe som betyr at du har større sjanse til å vinne.

saoirse ronan timothy chalamet

Tar det mye tid?

Ikke bekymre deg, det kommer ikke til å ta opp hele livet ditt (Bilde: Getty Images)

Det enkle svaret er ja, ja det gjør det. Da jeg deltok i konkurranser for noen år tilbake, brukte jeg lett tre eller fire timer hver dag på å lete og delta i alle konkurranser jeg kunne finne.

Hver bit av fritiden jeg hadde, ville være dedikert til å komponere. Tankegangen min var at jo mer jeg kom inn, jo større sjanse hadde jeg for å vinne - jeg hadde rett.

holyoaks danser på isen

Etter hvert som jeg ble litt mer erfaren begynte jeg å bruke verktøy som f.eks Roboform som automatisk legger inn detaljene dine i skjemaer (dette fremskyndet virkelig prosessen) og LastPass som lagrer passord for noen av nettstedene du må logge på.

Hva har jeg vunnet?

Han har til og med hentet billetter til Brit Awards (Bilde: Getty Images Europe)

Selv om målet mitt var å vinne de store tingene som ferier og pengepremier; det er de små gevinstene som holdt meg i gang. Jeg husker alltid at jeg vant en pose med blyanter fra en konkurranse på Twitter; selv om prisen ikke var mye, holdt det faktum at jeg hadde vunnet meg inn flere.

Noen av de større premiene jeg har vunnet inkluderer VIP -billetter til Brit Awards, billetter til premieren på The Worlds End, mange mindre pengepremier, forskjellige konsertbilletter, leker verdt 500 pund fra Argos, kjøleskap, familieferie til Pontins og £ 10.000 kontanter fra Savoo .

Selv om dette høres fantastisk ut, har det ikke vært lett. For hver premie jeg har vunnet har det vært 1000 som jeg har tapt. Det handler virkelig om utholdenhet.

Øk vinnersjansene dine

I 99% av tilfellene kommer vinnende konkurranser til ren flaks - men du kan øke sjansene dine.

Se etter lokale konkurranser der det vil være mye færre påmeldinger, meld deg på konkurranser som krever at du gjør mer enn å sende inn detaljer og gå inn i en konsekvent rutine for å delta i dem hver dag.

Sosiale medier er også et arnested for konkurranser, spesielt på Twitter. For å øke sjansene dine her, gjør spesifikke søk etter hashtags som #konkurranse, #win eller #comp og følg kontoer som regelmessig gir gaver.

meningsmåling

Hva vil du helst vinne?

16000+ STEMMER SÅ LANGT

PengerEn ferieEn bilEn VIP -opplevelseEt års forsyning med baconHvitevarerAll te

Er det verdt tid og krefter?

Da jeg deltok i konkurranser i stor skala var det fordi jeg hadde mye fritid. Jeg jobbet turnus, så jeg hadde alltid noen timer om morgenen eller kvelden for meg selv. Når jeg ser tilbake, har jeg vært ekstremt glad i å vinne noen fantastiske premier, men ta dem bort, og det kan være mye innsats for en liten belønning.

kovalev vs yarde uk tid

Du kan også se på det på en annen måte. Hvis du liker å slå deg ned foran TV -en i løpet av kvelden, tar det ikke mye krefter å ha en bærbar datamaskin foran deg som deltar i konkurranser samtidig. Og hvis du begynner å vinne den merkelige premien, blir det som jul hele året.

Slik vinner du konkurranser - Rickys eksperttips

  1. Sett opp en egen e -postkonto, da får du mye post. Yahoo eller Gmail tilbyr gratis e -postkontoer, og de er enkle å sette opp.
  2. Sjekk alltid reglene. Det er ikke bra å delta og vinne en konkurranse om en ferie på Bahamas hvis du ikke kan ta barna dine!
  3. Følg med på gevinstene dine. Hvis du begynner å vinne noen få konkurranser, noterer du hva du vant og når. Hvis du går gjennom en karrig periode med ikke å vinne, kan du se tilbake på dette for å holde deg motivert.
  4. Forvent å vinne. Jeg tror positivitet brødbringer positivitet. Hvis du våkner hver morgen og forteller deg selv at det kommer til å bli en søppeldag, så vil det sannsynligvis være det. Samme med comping. Hvis du ikke tror at du noen gang vil vinne, vil du sannsynligvis ikke gjøre det.
  5. Følg proffene. Jeg er på ingen måte en konkurranseekspert, men de eksisterer. For inspirasjon og flere tips, sjekk Di Coke på Superluck.me - denne damen har vunnet alt og mer.

Ricky Willis er en prisbelønt blogger - han driver Skint Dad -blogg .

Se Også: