Hvordan jeg tok 10 ferier på ett år for bare 1700 pund - og til og med fløy business class

Helligdager

Horoskopet Ditt For I Morgen

Liker tanken på å reise mer, men tror du ikke har råd - tenk igjen.



Reiseentusiast, Chelsea Dickenson, fra Harringay, Nord -London, satte seg som en utfordring å gå på 10 turer på ett år for et budsjett på bare 1700 pund - og lyktes.



Dette er halve beløpet gjennomsnittlig brit bruker på ferier i året - et tall på 3.418 pund, ifølge Trainline, togbillettforhandleren. Dette tallet ble publisert i en studie i slutten av desember 2016.



Totalt sett klarte 28-åringen, hvis dagjobb innebærer å lage radiodokumentarer, å bruke 1 704,45 pund på 10 helligdager i fjor.

Hun klarte også å holde seg til en rekke regler som hun satte for seg selv som gjorde ting enda tøffere:

  • Minst 10 helligdager
  • Turer må være to eller flere netter, og to må være fem netter eller mer
  • Bruk bare 28 dagers årlig permisjon
  • Minst tre kontinenter
  • Minst én flytur må være business class

Alle prisene nedenfor er oppgitt per person, etter at cashback -avtaler hun har tatt med, blir tatt i betraktning.



Det var her hun dro og reisehemmelighetene hennes:

1. januar 2017 - Tre netters opphold i Valencia, Spania - kostnad: £ 169,72

Min første tur i år var en vintersolpause - en langhelg i Valencia med kjæresten min, James Robinson, sa Chelsea.



Jeg handlet rundt for flyreiser og fikk gode tilbud på Easyjet -flyreiser for bare £ 62. Jeg betalte deretter 32,72 pund for overnatting på Bloc Hotel Gatwick som jeg bestilte via hotellprissammenligningsside, Amoma og 75 pund for oppholdet mitt på Hotel Balandret som jeg booket via Hotels.com.

Jeg prøver alltid å bestille overnatting - så vel som andre reisekostnader - via cashback -siden Topp cashback , da dette betyr at jeg kan tjene cashback mens jeg bruker. I dette tilfellet var jeg i stand til å tjene £ 5,95 cashback på mitt opphold på Bloc Hotel Gatwick, og £ 8,15 på mitt opphold på Hotel Balandret. Jeg fikk også oppgradert hotellrommet mitt, noe som var en skikkelig bonus.

  • Chelsea beste tips - Hvis du vil bli oppgradert, kan du sende en e -post til hotellet før du forteller dem hvor mye du gleder deg til turen din, og at det er en 'spesiell anledning' - og at du vil overraske partneren din. Dette er sant, som om du er på ferie, så er det en spesiell anledning. Du kan bli overrasket over resultatet.

2. februar 2017 - Fire netters opphold i Dubai, UAE - kostnad: 463,83 pund

Andre tur, andre kontinent (Bilde: howmanyholidays /Instagram)

Min andre tur i år var et fire netters opphold i Dubai for en venns bursdag. Jeg handlet rundt for flyreiser på Skyscanner og fikk en avtale på et Emirates -fly via BudgetAir for bare 279,83 pund. Jeg fant da en rimelig leilighet via Booking.com som kostet meg £ 184.

  • Chelsea beste tips - Den beste måten å få et godt tilbud på flyreiser er ved å bruke et nettsted for sammenligning av flyreiser, for eksempel Skyscanner eller Momondo . Men sjekk alltid firmaet Trustpilot først - bare for å sikre at det er legitimt.

3. mars 2017 - To netters opphold i Aarhus, Danmark - kostnad: £ 43,33

Denne turen var et skikkelig kupp, ettersom jeg var i stand til å hente Ryanair -flyreiser for bare 43,33 pund - og trengte ikke å betale en krone for overnatting, da jeg bodde hos en venn.

  • Chelsea beste tips - Tenk alltid på at hvis det er venner, kan du få gratis overnatting for en natt eller to. Hvis du liker å sove på en sofa, kan du virkelig holde kostnadene nede, noe som betyr at du har mye mer penger å bruke på aktiviteter mens du er der.

4. mai 2017 - To netters opphold i Dublin, Irland - kostnad: £ 79

Vel, det ville være frekt å ikke gjøre det (Bilde: howmanyholidays /Instagram)

Jeg tok denne turen til Dublin med mamma, og mens vi var i ferd med å bestille den, kunngjorde Stena Line, fergeselskapet, et flash -salg på St Patrick's Day.

'Da jeg hadde alle detaljene våre klare til å gå, var jeg i stand til å slå til med en gang og snappe opp tilbudet. Det kostet meg bare £ 4 å komme til Dublin med ferge, og deretter rundt £ 10 i bensin, da mamma tok bilen hennes.

'Jeg betalte bare £ 65 for overnatting på Mec Hostel som jeg bestilte via Hostelworld , og fikk også £ 6,34 cashback.

  • Chelsea beste tips - Flash -salg kan gi stor verdi, men kan ofte være borte når du sjekker inn med personen du planlegger å reise med. Hvis du ønsker å feriere i løpet av de neste månedene, er nøkkelen å ha alle detaljene dine for hånden - og vite hvilke datoer som vil fungere for deg og din gruppe, slik at du kan ta et tilbud når du ser det. Det krever planlegging å være spontan.

5. juni 2017 - Tre netters opphold i Benidorm, Spania - kostnad: £ 288

Denne turen skiller seg ut for meg, da det var den jeg fløy Business Class. Ikke mange er klar over dette, men med British Airways kan du fly Business Class til Benidorm for bare 216 pund.

'Siden dette betyr at du får tilgang til BA-loungen på flyplassen-og gratis alkohol-sammen med prioritert ombordstigning og et fire-retters måltid på flyet, er det vel verdt prisen. Det var også en skikkelig godbit. Boligen min på Pierre & Vacances Benidorm kostet meg £ 72 via Booking.com - pluss at jeg fikk £ 5.54 cashback.

  • Chelsea beste tips - Gjør litt research på flyreiser i Business Class, ettersom de ikke alltid koster jorden - og faktisk kan fungere ganske bra når du tar med alle «freebies» du får som en del av pakken.

Les mer

Hemmeligheter for reisegeniene som slo systemet
Familien reiser verden rundt gratis Reis uten å gå tom for penger Mannen som fikk en flytur på 40 000 pund for 200 pund Jeg har vært i 125 land på £ 10 per dag

6. juli 2017 - To netters opphold i Margate, Storbritannia - kostnad: £ 38,30

Min sjette tur i år så meg på ferie litt nærmere hjemmet, i Margate - denne gangen med James igjen. Jeg handlet rundt på nettet og hentet en billig togbillett for bare 13,30 pund, men med denne turen sparte vi den største besparelsen på overnattingsstedet ved å la det stå til det var veldig sent å bestille over AirBnb.

Rett før helgen tok vi kontakt med eieren av en liten leilighet i Margate for å se om vi kunne forhandle om en avtale. Eieren var glad for å ha eiendommen okkupert, så la oss få stedet til en stor rabatt på bare £ 25 for helgen.

  • Chelsea beste tips - Hvis du er forberedt på å være åpen og spontan, så forlat din AirBnb bestilling til siste minutt, og se om noen eiere er forberedt på å tilby deg et kupp.

7. august 2017 - Fjorten overnattinger i Paris, Frankrike - kostnad: £ 50

Parisisk kaffe er ikke billig (Bilde: howmanyholidays /Instagram)

Dette var en av mine billigste turer i året, ettersom overnattingsstedet vårt var helt gratis da James og jeg meldte meg på for å gjøre en kattesitt via et sittende nettsted som heter Nomador.com .

'I motsetning til andre nettsteder, med Nomador, trenger du ikke å betale noen medlemsavgift. Vi var helt heldige og havnet i et fantastisk tre-sengs hus i utkanten av Paris, rundt 10 minutter fra sentrum-og passet på en nydelig katt som heter Biscotte.

'Vi hadde snakket med eieren flere ganger via e -post og WhatsApp før vi dro til Frankrike, men var fortsatt litt nervøse for hva vi kunne forvente da vi møtte. Men vi trenger ikke bekymre oss, ettersom katten var lett å passe på - og vi hadde en strålende fjorten dager i et nydelig parisisk hjem.

'Vi utnyttet også en Eurostar -avtale kalt' Eurostar Snap ', der du bare velger dagen du vil reise, og får tildelt en billig avtale. Togturen min kostet bare £ 50.

  • Chelsea beste tips - Ta en titt på hus- og kattesteder, ettersom du kan få gratis overnatting rundt om i verden, så lenge du er glad for å passe på det eller de rare dyrene.

8. oktober 2017 - To netters opphold i Gdansk, Polen - kostnad: £ 49

Å reise på tur med en venn er en av livets store gleder (Bilde: howmanyholidays /Instagram)

Denne to netters turen til Gdansk med en venn av meg var årets favoritttur. Vennen min bor i Manchester, men vi fant ut at det var billigere å møte i Polen enn det var i Storbritannia, ettersom du kan fly dit så billig.

'Ved å shoppe online og finne flyreiser til Gdasnk for bare 16 £ med Ryanair, og overnatting på Prestige Apartments via Booking.com for bare £ 33 per person - inkludert £ 1,63 cashback - jeg var i stand til å gjøre denne turen for mindre enn £ 50.

william og harry søster

'Vi bodde i en vakker leilighet, og kunne spise og drikke på noen fantastiske steder veldig billig - du kan få prosecco for bare 2 pund.

  • Chelsea beste tips -Hvis du møter en venn som bor i en annen del av Storbritannia, kan du se om det er billigere å fly til utlandet til et rimelig kjellersted som Gdansk, i stedet for å betale for dyre tog her hjemme.

Les mer

Finn et reisekupp
Cruisetilbud Gangbare byer Skiferie Byferie tilbud

9. desember 2017 - To netters opphold i Timisoara, Romania - kostnad: £ 55

Årets nest siste tur til Timisoara med James var en fantastisk tur - og kostet oss nesten ingenting.

'Jeg hadde lest en rapport basert på funn fra Post Office Travel Money om at Riga i Latvia var det billigste reisemålet for en to netters julemarkedstur.

'Undersøkelsen sa at kostnaden ville være £ 504 for to voksne med B & B-overnatting, flyreiser eller Eurostar, flyplasstransport, et treretters måltid, kaffe, gløgg og kake-det vil si 252 pund per person.

'Men jeg klarte alt dette i Timisoara for bare 184,20 pund per person. Dette inkluderte £ 20 for flyreiser med Ryanair og £ 35 for overnatting på NH Timisoara som jeg bestilte via Expedia - med 9,97 £ cashback via Topp cashback . I Timisoara kan du få en halvliter gløgg for bare £ 1.

  • Chelsea beste tips - Sjekk de ‘billigste stedene’ å fly til Skyscanner og du kan finne ut at du kan gjøre en tur til Europa for nesten ingenting.

10. desember 2017 - Åtte netters opphold i New York og Miami - kostnad: £ 581

Nok en ferie, et annet kontinent - og New York! (Bilde: howmanyholidays /Instagram)

Årets siste tur var en fantastisk tur til USA. James og jeg fløy ut til New York 16. desember, og tilbake til Storbritannia 1. juledag, noe som betyr at vi fikk en god del på flyreiser - men kunne fortsatt komme til foreldrenes hus ved middagstid 1. juledag.

'Flyet mitt med Carlton Leisure kostet bare 358 pund, og jeg betalte deretter ytterligere 32 pund for en tur / retur -flyvning med Frontier fra New York til Miami. Vi var virkelig heldige på overnatting i New York da vi endte med å bo to netter i en Emmy-prisvinners leilighet på 1,7 millioner dollar for bare 22,50 pund per natt.

'Vi arrangerte dette via LoveHomeSwap, men trengte faktisk ikke å ha noen som bodde hjemme hos oss i London. Det var vanvittig - stedet var bare nydelig.

'I Miami inkluderte overnattingskostnader £ 40 for en overnatting i tre netter og £ 40 for et AirBnb -sted for to netter - og den siste natten forlot vi ting til siste minutt, og fikk en natt på et fantastisk hotell for bare £ 66 via HotelTonight. Vi brukte tiden vår i Miami på å bare slappe av i solskinnet - det var fantastisk.

  • Chelsea beste tips - Sjekk ut nettsteder som f.eks LoveHomeSwap for sjansen til å få overnatting på noen utrolige steder for bare noen få pund per natt.

For mer informasjon, sjekk ut Chelseas YouTube -kanal , Instagram og reiseside

Se Også: