Hvordan få tak i alle ting minion foran Despicable Me 3 -utgivelsen, inkludert minion pyjamas, kaker og leker fra slike som Asda, Argos og Toys R Us

Råd Om Shopping

Horoskopet Ditt For I Morgen

Med de nye Despicable Me 3 underholdende barna over hele landet, har verden igjen blitt gal for håndlangere.



Fra pyjamas, til dynetrekk til myke enhjørningstøyer, her er det aller beste av High Street minions galskap fra slike som Asda, Tesco og Argus - og prisene starter på bare 1,99 pund hos Argos, som selger bestselgende Illumi-Mate nattlys til halve prisen av konkurrentene.



Finn noen andre utrolige minions -tilbud? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.



Minions Despicable Me Soft Illumi-Mate Light, £ 1,99

En søt opplyst minion for under £ 2

Den laveste prisen ennå vi har sett for disse populære minions -produktene, samme nattlys er for øyeblikket 3,99 pund hos Aldi.

Bare klem kroppen hans for å slå ham på, så holder han deg trygg i mørket. For å spare batterilevetid er det en automatisk avstengningsfunksjon etter 10 minutter.



Despicable Me minions med 3D -pigger, £ 24,99

Vær den kuleste gutten på blokken med denne unike hjelmen

Hvem sa at sikkerhet måtte være kjedelig? Denne imponerende hjelmen vil forvandle enhver ung syklist til deres favorittfilmfigur, i tillegg til å holde dem trygge.



Minions dynesett, £ 17

Millioner av håndlangere over dynetøyet ditt (Bilde: JDWIlliams)

Pynt favorittstedet ditt på jorden med de søte gule skapningene og gjør sengetiden morsom igjen.

Despicable Me 3 Light-Up Fluffy, £ 29,99

'Det er så mykt at jeg kommer til å dø' - og det er det virkelig

Med et lyst enhjørningshorn og lyder inkludert naboer, trav og melodi, bryter denne offisielle Despicable Me -plysjen hjerter over hele landet.

Despicable Me Flying Minion Dave, £ 19,99

Bruk en hvilken som helst del av kroppen din for å få Minion Dave til å fly over rommet, ved å vinke med hender eller føtter for å få propelldrevet ryggsekk til å leve. I tillegg til å fly rundt, kan han også unnslippe hindringer, alt takket være hans infrarøde patenterte Heliball-sensorteknologi.

Tilgjengelig for øyeblikket online og i butikk hos Smyths, Du kan også hente ham i butikken på Sainsburys, mens Amazon begynner å selge dem neste uke.

Despicable Me 3 pyjamas, £ 8

Små gutter og jenter vil elske dette settet - nå hvor er den voksne?

Gru's Crew kan nå hente uniformen før sengetid, med dette morsomme pyjamasettet som vil gjøre barna begeistret for nattetid.

GetGo Minions rakettspilltelt, £ 19

Oppmuntre dem til å bli aktive med dette teltet, både inne og ute

På samme måte som den i filmen dukker dette rakettformede leketeltet opp på et blunk og gir timer med underholdning for de små.

Despicable Me feiringskake, £ 11,50

Du kan ikke gå galt med kake - spesielt ikke kakeformet kake

Ethvert barn som feirer bursdagen denne måneden, vil glede seg over denne velsmakende kaken i form av sine favorittfilmstjerner.

Minions leggings, £ 14,99

Minions -fans over hele Storbritannia vil bli gale for disse (Bilde: Amazon Fashion)

Hold favorittkarakterene dine med deg hele tiden - uten å ofre motefølelsen din - med disse vakre rosa leggings, pyntet med de ikoniske karakterene.

Se Også: