Hvordan få gratis skjønnhets- og foreldreprodukter fra Boots, M&S og Tesco ved å registrere deg for å gå gjennom dem

Spare Penger

Horoskopet Ditt For I Morgen

Gratis ting! (Det innebærer ikke å rane en bank)



Det er ingenting bedre enn en freebie - spesielt fra store merkenavn.



Men det er en måte å få tak i produkter gratis (og noen ganger får du betalt for luksusen også!), Og du vil være glad for å vite at det ikke innebærer å bli kriminell.



Mange forhandlere sender gjerne ut produktene sine gratis i bytte for ærlige anmeldelser på dem - og det meste av tiden er alt du trenger å gjøre å registrere deg.

Så vi har avrundet noen av de beste forhandlerne og nettstedene som du kan registrere deg for freebies på, mot en ekte anmeldelse av dem.

Hvis du har tid til å legge igjen en ekte anmeldelse for dem - er det verdt å registrere seg (Bilde: Getty)



I de fleste tilfeller innebærer det bare en enkel registrering, selv om du ikke antar at når du har registrert deg, vil du motta en ny freebie hver dag, ettersom dette dessverre langt fra er tilfelle.

Siden det bare vil være et begrenset antall produkter som kan testes hver måned, må du sørge for at du er rask til å svare.



Og hvis du blir valgt, anbefaler vi at du alltid gir en rask og ærlig anmeldelse for å sikre at du er mer sannsynlig å bli valgt neste gang. For mer informasjon om hvordan alt fungerer, gå til MoneySavingExperts komplette guide til produkttestnettsteder.

Mange skjønnhetsmerker er involvert (Bilde: iStockphoto)

I tillegg til nettsteder som er spesielt opprettet for produkttesting, tilbyr noen forhandlere også muligheten på sine egne merkevaresider, for eksempel Elemis , Philips , L & apos; Oreal og Såpe og ære, som alle er på utkikk etter testere.

Tesco

Tesco supermarked

Tesco har et helt eget nettsted for det (Bilde: Getty)

Tesco Clubcard -innehavere kan registrere seg for gratis produkter på Tesco's Home Panels -seksjon å spore i bytte for tilbakemelding.

Og det er ikke bare gratis produkter du får tak i! Som en takk for at du tok deg tid til å gi din anmeldelse, vil Tesco også belønne deg med poeng.

hvordan leve billig uk

Og når du har tjent deg 50 poeng, får du en bonuskupong på 10 GBP, som du deretter kan bruke hos forhandlere som f.eks. Støvler og Argus.

Støvler, M&S og The Body Shop

Noen nettsteder er vert for anmeldelsesprodukter for en rekke forskjellige merker (Bilde: Bloomberg)

Et nettsted som heter Klikkforskning gir gratis skjønnhet og mat og drikke produkter

Og det er ikke bare en gammel tat, slik som Liz Earle, Sanctuary Spa, M&S, Body Shop og Støvler alle bruker nettstedet til produktanmeldelser, noe som betyr at du kan klare å få tak i noen seriøst dyre produkter.

Det delte tilsynelatende ut over 100 000 produkter i fjor, selv om det er mer enn en halv million mennesker som allerede har registrert seg for det rundt om i verden, så ikke sett hjertet ditt på en helt ny sminkepose med en gang.

Clicks Research opererer også på et poengsystem, som vanligvis deler ut mellom 25-200 poeng per undersøkelse, og når du har tjent 2500 kan du bytte det for £ 25 i kontanter.

Det eneste kravet er at du er over 18 år.

Gratis prøver for deg og dine venner

Katt spiser fra bolle

Dyrefôr kan bli dyrt - men du kan kanskje kjøpe noen pakker gratis (Bilde: Getty Images)

Trnd tilby både mat og drikke og skjønnhetsprodukter, som Batiste tørrsjampo, Irn Bru og kattematen I AMs.

Det beste med Trnd er at når du registrerer deg og får tildelt et produkt, får du et sjenerøst 'startpakke', som inkluderer det aktuelle produktet, samt bonusprøver som du kan dele ut til venner og familie. Det er en vinn-vinn-situasjon.

Gratis foreldreprodukter

baby

Spill kortene dine riktig, og du kan få gratis babybiter samt en Amazon -kupong på 100 pund

Til gjengjeld for anmeldelser, foreldreside MadeForMums deler ut gratis leker og babyutstyr for å informere brukerne om de aller beste baby- og småbarnproduktene.

Hvis du legger igjen en betydelig nyttig anmeldelse, vil du også bli med i en trekning for å vinne en 100 kupong på Amazon.

I følge Penger Sparer Ekspert, noen av de beste tidligere produktene som har blitt sendt ut inkluderer solbriller for barn, et Braun-termometer og et Fisher-Price aktivitetssenter.

Les mer

Finn flere freebies ....
KFC gir bort gratis te Gratis bursdagsgodbiter 10 måter å få gratis drikke Spis restaurant måltider gratis

Fin sminke og toalettartikler

Alba Science er bra for kosmetikk og toalettsaker (Bilde: Getty Images)

For sjampo, lotion og oljer er det verdt å melde seg på Alba Science.

I bytte for deres luksusprodukter må du legge ut en ærlig anmeldelse på nettstedet deres, med nåværende forsøk på prøve, inkludert ansiktsmasker, skjulere og fundamenter.

For Alba Science må du passe inn i de forskjellige publikumskategoriene hvert produkt er rettet mot, for eksempel å være en kvinne mellom 18-40, som mange av sminkeproduktene krever.

Gratis Maybelline og Rimmel falsk brunfarge

Kvinne som bruker spraytan

Toluna produktanmeldelser er sjeldne - men fortsatt potensielt verdt å se etter (Bilde: Getty)

Til tross for at det stort sett er et undersøkelsessted, Toluna legger også inn av og til produkttestforespørsler, inkludert populære high street-produkter, inkludert L 'Oreal make-up, Maybelline BB-kremer og Rimmel selvbruner lotion.

Det er gratis å registrere kontoer, og når du først har registrert deg, kan du velge fra produktutvalget du vil teste - selv om det for øyeblikket er ganske begrenset.

Se Også: