FIFA 21 neste generasjons anmeldelse - Det flotteste FIFA -spillet noensinne, men gameplayet er for kjent

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Velkommen til FIFA 21 neste generasjon, uten tvil den flotteste FIFA -spiltittelen som noensinne er laget, men gjør det spille og føle neste generasjon nok?



Den nåværende generasjonsversjonen av FIFA 21 ble utgitt over hele verden 9. oktober, og alle som allerede har kjøpt en kopi av FIFA 21 på de nåværende genkonsollene, får en gratis neste generasjons oppgradering hvis de klarer å få tak i en av nye neste generasjons konsoller inkludert PlayStation 5, Xbox Series X og Xbox Series S.



catherine zeta jones barn

Da FIFA 21 neste generasjon først ble kunngjort av EA SPORTS, hevdet de at tilleggskraften til disse neste generasjonskonsollene kombinert med fremskritt i Frostbite -motoren har gjort det mulig for dem å innføre raske lastetider og implementere ulike visuelle, lyd-, spillerbevegelser, realisme og autentisitetsforbedringer, i sammenligning med den nåværende genversjonen.



* Klikk her for å abonnere på nivå opp! Esports- og spilleshowetApple -podcaster , Spotify , Google Podcaster og Spreaker . *

Det er ingen tvil om at FIFA 21 neste generasjon ser oppsiktsvekkende ut i forhold til alle andre FIFA-spiltittler før den, med spillere som Trent Alexander-Arnold, Kylian Mbappe, Neymar, Lionel Messi, Alisson og Joao Felix som ser mer realistiske ut enn noen gang før.

Spillerens ansikter har flere detaljer enn noen gang før, med ekstra teksturer, bedre belysning og, den beste nye funksjonen, 'trådbasert' hårmodellering.



Lionel Messi på FIFA 21 neste generasjon (Xbox Series X)

Denne nye funksjonen, drevet av de nye neste generasjonskonsollene, har gjort det mulig for EA SPORTS å gjenskape spillere & apos; hårklipp strand for tråd, også i øyenbryn og skjegg. Håret beveger seg også uavhengig når en spiller beveger seg, noe som høres enkelt ut, men ser utrolig ut i spillet. Selv om du bare vil legge merke til dette når du zoomer inn eller etter scoring, men det er fortsatt veldig imponerende.



En annen ekstra visuell funksjon som har blitt lagt til for FIFA 21 neste generasjon er naturtro lårmuskler, som endres og deformeres som reaksjon på beinhandlinger, inkludert skudd, pasninger og til og med når de lander etter hopp. Du kan sjekke Mbappes lårmuskler som bøyer seg etter et skudd på bildet nedenfor.

Kylian Mbappes lårmuskel på FIFA 21 neste generasjon (Xbox Series X)

Hvis du zoomer inn på ballen når den er sparket, vil du se at ballen faktisk komprimeres mot spillerens fot, noe som ser veldig kult ut.

Det er en rekke andre fine visuelle forbedringer også, med stadioner som ser bedre ut enn noensinne, en ny cut-scene før avsparkskamper som viser spillere som går inn på stadion og til og med en ny feiring, med sene vinnere som nå starter en dramatisk feiring med hele teamet, inkludert manageren.

Spillere utfører også handlinger utenfor ballen uten brukerinnspill, inkludert å peke på hvor ballen skal spilles, trekke opp sokker og vi fikk til og med fanget Alexander-Arnold på nesen på et tidspunkt også.

Det er også et kamera, kalt EA SPORTS GameCam, som EA SPORTS sier er inspirert av utseendet på fotballsendinger på toppnivå. Kameraet beveger seg med stykket som om et faktisk menneske kontrollerer det, og det ser virkelig ut som en TV -sending.

camilla thurlow og jamie jewitt

EA SPORTS GameCam (Bilde: EA SPORTS FIFA)

hva betyr 1211

Lastetidene har også blitt dramatisk redusert for FIFA 21 neste generasjon. Da jeg spilte spillet på den nye Xbox Series X, kunne jeg komme fra meny til kick-off på to sekunder, og å laste hele spillet fra start til meny tok rundt 27 sekunder på Xbox Series X. Til sammenligning kjørte jeg nåværende gen FIFA 21 på Xbox One X tok litt over 53 sekunder å laste ned spillet. Det er en betydelig forbedring.

Så visuelt er det en stor forbedring, men hva med selve spillopplevelsen?

EA SPORTS sier at en ny funksjon heterResponsive Multi-Touch Animations er lagt til i FIFA 21 neste generasjon, somforbedrer den visuelle kvaliteten og responsen til koblede animasjoner på ballen.

Når det gjelder hva dette betyr for gameplay, tar spillerne nå mer menneskelige kontekstuelle berøringer, noe som reduserer mekanisk eller robotisk bevegelse i kamper. Selv om denne funksjonen gjør en liten forskjell for spillingen, noe som gjør den litt jevnere og realistisk, sammen med en rekke andre endringer, er gameplayet veldig likt det nåværende gentillegget.

Erling Haaland on FIFA 21 next gen

Så ikke forvent at FIFA 21 neste generasjon vil føles som et helt annet spill, for det føles ikke som en jevnere og raskere versjon av FIFA 21 nåværende generasjon med en enorm visuell oppgradering.

Men til forsvar for EA SPORTS, hvis det aldri kom til å føles som et helt annet spill. Vi har sett en rekke såkalte & apos; neste generasjon & apos; spill som har blitt utgitt de siste ukene og som er bemerkelsesverdig lik deres nåværende genmodeller, om enn med betydelige visuelle oppgraderinger.

Det er fordi utviklere, spilldesignere og andre ansatte som er involvert i utviklingen av disse spillene bare ikke har hatt den tiden som trengs med denne neste generasjonen konsoller for å dra full nytte av den enorme ytelsen og kraften de tilbyr.

I virkeligheten vil sanne neste generasjons spill sannsynligvis ikke være tilgjengelige før 2021, med FIFA 22 sannsynligvis de første & apos; sanne & apos; neste generasjon FIFA -tittel utgitt rundt september 2021, når fansen kan forvente å se store oppgraderinger av FIFA -spillopplevelsen, i tillegg til visuelle oppgraderinger.

Totalt sett, hvis du liker FIFA 21 nåværende gen, vil du elske FIFA 21 neste generasjon. Grafikken er utrolig, lastetiden er rask og spillet er jevnere. Men ikke forvent at gameplayet vil føles helt annerledes, fordi det er veldig likt nåværende gen, med betydelige endringer i gameplay forventet for FIFA 22 og senere.

Les mer

katie price tv-program
FIFA 21 Siste nytt
EA utfordrer viral & apos; true cost & apos; post Verdens første virtuelle fotballspiller FIFA 21 FUT forhåndsvisningspakker FIFA 22 lisensiering

Hvis du allerede har kjøpt FIFA 21 på Xbox One/PS4, kan du nå oppgradere til neste generasjons versjon gratis.

Spillere som har kjøpt en av de nye neste generasjonskonsollene, inkludert PlayStation 5, Xbox Series X og Xbox Series S, og som allerede har kjøpt FIFA 21 på sine eldre konsoller, kan nå oppgradere til FIFA 21 neste generasjon gratis gjennom Dual Entitlement .

Men ikke bekymre deg, du vil ikke miste noen av fremskrittene dine på spillmoduser som FUT og Volta Football fordi det vil overføre til dine neste generasjonskonsoller. Du kan også ta lagene dine fra den nåværende generasjonen til neste generasjon i FIFA 21 med transfermarkeder på tvers av gener og topplasser i FUT 21.

For å oppgradere din nåværende generasjonsversjon av FIFA 21 til neste generasjons versjon av FIFA 21 (sammen med den nåværende genversjonen) på PS5, Xbox Series X eller Xbox Series S, må du logge deg på din neste generasjonskonsoll med plattformkontoen tilknyttet med din Xbox One eller PS4 kopi av FIFA 21, og du vil da ha tilgang til FIFA 21 neste generasjon gjennom spillbiblioteket.

Alternativt kan du finne FIFA 21 neste generasjon på PlayStation Store eller Microsoft Store og laste den ned gratis derfra. Spillere på PS5 kan ha problemer med å laste ned FIFA 21 neste generasjon, og EA SPORTS bekrefter på Twitter at de jobber med saken.

Se Også: