Slik får du en B&Q kullgrill på £ 20 for en femmer i forkant av maiferien

Grilling

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Bland bilder)



katie pris porno idol

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Da første juledag nærmer seg med stormskritt, vil briter overalt be om at været holder ut, slik at de kan piske ut grillen.



Hvis du er gammel, har du sett bedre dager og du ønsker å investere, har vi sett en måte å få B & Q's Kembla Charcoal Grill , verdt 20 pund, for en femmer.

maur mcpartlin drikkekjøring

TopCashback tilbyr alle nye medlemmer £ 15 bonus på kjøp fra B&Q frem til 3. juni 2019, så kjøpere som registrerer seg for topcashback.co.uk (ikke bekymre deg, det er gratis) kan kjøpe grillen, og cashback dekker det meste av kostnaden.

Den super lette designen gjør den til et flott bærbart alternativ hvis du planlegger en biltur eller vil ta den med deg på camping også.



Hvis du er interessert i å shoppe rundt for flere alternativer, kan du ta en titt på vår oversikt over de beste grillene som er verdt å investere i for 2019 for å hjelpe deg med å bestemme.

channing tatum og jenna dewan

Kembla Charcoal Barbecue koster vanligvis £ 20 (Bilde: Leveres)



Hvordan kreve du £ 15 rabatt på B&Q?

  1. Registrer deg på TopCashback.co.uk gratis.
  2. Finn 100% cashback opp til £ 15 B & Q's avtale for nye medlemmer, og klikk deg videre til B&Q for å gjøre et kjøp (bruker minst £ 15).
  3. 100% cashback opp til en verdi av £ 15 cashback vil deretter spore inn på medlemskontoen din innen sju dager og bli betalt for overføring til bankkontoen din to uker etter at avtalen avsluttes.

Grillen er det perfekte utendørstilbehøret for å være vert for en ‘haute barbecue’ som skyr tradisjonelle burgere og bangers til fordel for mer ukonvensjonelle retter som blomkålsteker eller laksepølser.

Ifølge undersøkelser fra B&Q ville halvparten av de spurte britene bli skuffet over et pålegg som bare serverte tradisjonell grillmat med kjøtt og boller.

Se Også: