Hvordan sammenligne tilbud om bilforsikring for å få den billigste avtalen

Bilforsikring

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hvordan spare penger ved å sammenligne bilforsikring

Fremskynde sammenligningen av bilforsikringer



Den samme personen, med samme adresse og samme bil kan få svært forskjellige tilbud på bilforsikringer fra forskjellige forsikringsselskaper.



Men hvis du forstår systemet ordentlig, kan du få store besparelser ved å sammenligne tilbud på bilforsikringer før du søker om en forsikring.



De fleste kan £ 237 eller mer ved å shoppe rundt , et sammenligningsnettsted fungerte. Men hva trenger du å vite for at alt skal fungere jevnt?

joe swash og stacey solomon

Dette er vår brukervennlige guide for sammenligning av tilbud på bilforsikringer.

Les mer



Bilforsikring: Det du trenger å vite
Fangsten som dobler forsikringen din Forfremmelse? Dekselet ditt er nå i fare Feilen som betyr en bot på 271 pund Hvordan klistremerker og mer kan gjøre forsikringen ugyldig

Billigste cover er ikke det beste coveret

Det er en viktig ting å være tydelig på - når du sammenligner tilbud på bilforsikring, prøver du ikke å få den billigste politikken. Du prøver å få den beste prisen for den riktige politikken for deg.

jamie og rebekah vardy

De fleste bilforsikringsverktøy for sammenligning vil ha en enkel måte å vise hvilke retningslinjer som inkluderer tillegg som høflige biler, juridisk beskyttelse, nøkkelbytte og hva overskuddet er. Når du sammenligner forsikringer, må du se på forsikringsselskapene som tilbyr den beskyttelsen du faktisk trenger.



Les mer

Bilforsikring for unge sjåfører
Telematikk 4 måter du kan betale mindre Pay as you go -retningslinjer Hvordan kutte premien

Ikke bli fristet til å øke det overskytende

Selv om det å øke overskuddet kan gjøre en policy billigere, kan det være risikabelt. Aldri øke overskuddet til et beløp du ville slite med å betale, fordi du må stubbe det opp før forsikringsselskapet betaler ut.

Les mer

Hvordan senke kostnaden for kjøring
Hypermiling - Slik bruker du 40% mindre drivstoff Telematikk - hva det er og hvordan det fungerer 6 ting du bør sjekke FØR du får en MoT De billigste bilene du kan kjøpe

Ring rundt andre forsikringsselskaper

Ikke alle forsikringsselskaper viser seg selv på prissammenligningsnettsteder, så du kan ikke sammenligne dem på en gang.

Men det kan være verdt å ringe rundt eller få et tilbud direkte fra nettstedene sine, ettersom de kan være villige til å tilby deg en bedre avtale.

Du finner ikke Direct Line, Aviva eller Zürich via prissammenligningssider, og de er tre av de største forsikringsselskapene.

Legg til noen i politikken

Det kan virke lite sannsynlig, men å legge til en ekstra sjåfør i retningslinjene dine - spesielt hvis de er en eldre og mer erfaren bilist - kan redusere dekningskostnadene.

mini-shetlandsponni

Ikke gjør dem til hoveddriveren hvis det ikke er sant, men legg dem til som en navngitt sjåfør og se om du tilbys billigere dekning.

Ikke la forutsetninger gjøre deg til grus ...

Les mer

Triksene til billigere bilforsikring
Beste tid å fornye politikken Kameraet som kan redusere forsikringen din 6 hemmeligheter med billig bilforsikring Bilforsikring sammenligning forklart

Når du sammenligner bilforsikring, vil et forsikringsselskap gjøre visse forutsetninger - og det er opp til deg å sørge for at disse er riktige.

Vanligvis inkluderer disse for bilforsikring at du aldri har blitt dømt og at bilen din ikke har noen modifikasjoner. Les alltid små skrift slik at du er klar over hvilke forutsetninger som er gjort, og ring forsikringsselskapet for å diskutere om det er et problem.

mesut ozil og seid kolasinac

Å la uriktige forutsetninger stå uimotsagt kan bety at forsiden din ikke er gyldig.

Se Også: