Honor MagicBook 14 anmeldelse: Fantastisk utseende møter eksepsjonell ytelse

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Honor er et kinesisk teknologiselskap, etablert i 2013 kjent for å produsere smarttelefoner, nettbrett og bærbar teknologi rettet mot et kjøligere, ungt publikum. Tidligere en del av Huawei inntil i fjor da de ble kjøpt opp av Shenzhen Zhixin.



Honor MagicBook bærbare datamaskiner har bygget opp et respektabelt rykte som gode mellomvektsenheter, flott for folk som vil ha høy ytelse, men som har et budsjett.

2021-utgaven av MagicBook 14 ser ut til å presse konvolutten etter å ha byttet fra AMD til Intel-prosessorer, men kosmetisk ser den ut som før.



Det første du legger merke til er den slående, minimale, men kompakte designen, som måler en høyde på 214,8 mm, en bredde på 322,5 mm og en dybde på 15,9 mm, og på grunn av sin lette vekt på bare 1,38 kg er MagicBook veldig bærbar og lett å reise på med.



Årets modeller har i7- eller i5-prosessorer (Bilde: Honor)

Utseendet minner veldig om Apples nåværende MacBook, og det er en ren, minimal, attraktiv design, men hvis du ser nærmere etter kan du se at den har sin egen unike, diskré design.

Den er tilgjengelig i to farger - Space Grey og Mystic Silver - med begge fargealternativene som ser attraktive ut om de er litt generiske.



MagicBook er lett, men tøff på grunn av aluminiumskroppen som ser flott ut og gir den en mer holdbar følelse.

Den enkle metallkroppen har blåtonede, fasede kanter på toppen av lokket, samt en minimal, men vakker preget Honor-logo med den samme metalliske, blå fargen som ser premium ut, men diskré på en måte andre produsenter bør legge merke til.



Det er en bemerkelsesverdig ventil på den nederste bærbare datamaskinen, som leder den bort fra den vanlige forseglede enhetsdesignen som noen mennesker kanskje misliker, men jeg hadde ikke noe imot og har det bra med grillen hvis den forbedrer varmestyringen.

Den stilige designen fra MagicBooks vil garantert slå noen hoder (Bilde: Honor)

MagicBook har en bred 14-tommers skjerm med små 4,8 mm rammer på toppen og begge sider av skjermen, med en bredere 20 mm ramme nederst.

Honor gir virkelig massevis av skjermeiendommer som tilbyr et massivt 84 % skjerm-til-kroppsforhold.

MagicBook kan enkelt vinne i alle limbo-konkurranser siden den støtter en 180° rotasjon og tilbyr en fin slank profil som er nyttig for å samarbeide og dele arbeid med kolleger.

Det lette aluminiumsdekselet gjør MagicBook tøff, men ser flott ut

Hengslet føltes lett å flytte uten noen gang å føles løst slik at du kan justere skjermen perfekt for din komfort.

Skjermen er en 1920 x 1080 14-tommers IPS-panelskjerm med et sideforhold på 16:9 som gjør at den ser veldig naturlig ut når du ser på film eller spiller de fleste moderne spill.

Lysstyrken var ikke et problem i det hele tatt, da skjermen nådde godt over 300 nits, noe som gjør den over gjennomsnittet og tydelig.

Den matte skjermen var lett å se fra de fleste vinkler, men er litt vanskeligere å se utenfor sammenlignet med den blankere skjermen på en MacBook.


Skjermen er mindre kontrastfylt, og fargene er ikke like sterke som andre avanserte maskiner. Jeg fant også noe av fargegjengivelsen litt unøyaktig, men dette kan enkelt korrigeres i skjermbehandleren.

For tilkobling har MagicBook noen interessante valg. Den har en standard 3,5 mm lydkontakt, samt tre USB-porter, en USB 3.0, en USB-C-port for lading og en HDMI-port.

Det er ingen kortleser, micro-SD-spor eller Thunderbolt-port til stede, noe som er synd ettersom raskere porter ville være praktisk, men ikke en avtalebryter.

MagicBook ser flott ut uten å trekke for mye oppmerksomhet, og er fin for kontoret (Bilde: Honor)

Overraskende nok var tastaturet på MagicBook fantastisk behagelig å skrive på i lengre perioder og føltes bra.

Oppsettet er ikke for trangt, som ofte er tilfellet med bærbare maskiner. Tastene var ikke for klikkende eller for myke, og hadde en anstendig mengde reise. Tastaturet kommer også med to nivåer av bakgrunnsbelysning for arbeid i dårlig lys.

Styreflaten hadde også en anstendig størrelse, og har praktiske multi-touch-bevegelser for enkelhet som gjør den god å bruke i en klemme, men åpenbart ikke ideell for spill eller lengre perioder med bruk.

MagicBook var ok for videoredigering, men mer kompliserte prosjekter som å jobbe med opptak høyere enn 1920 x 1080 ville belaste maskinen.

Prosessor
Rocking the 11thgenerasjon Tiger Lake Intel i5 klokket til 2,40Ghz med 4 kjerner eller i7 som er en kraftig mellomtoneprosessor.

Grafikk

50 cent floyd mayweather biff

MagicBook har også Intels nyeste Iris Xe integrerte grafikk som er dobbelt så rask som den forrige integrerte Intel-grafikken, noe som betyr at dette systemet faktisk har noen tenner og muligheten til å levere en spillopplevelse på farten som er utrolig for størrelsen og prisen på dette laptop.

Selv om den fortsatt ikke er like kraftig som dedikert grafikk, var den integrerte grafikken flott for mindre krevende spill på mellomnivå. (Bilde: Honor)

Selv om den ikke kjører de nyeste AAA-spillene med fulle innstillinger, presterte den integrerte Iris Xe bra på Fortnite, Minecraft, Frostpunk, GTA V og The Witcher 3, og kjørte med 30 FPS og klarte også å kjøre Control på lave innstillinger.

RAM

Med 8 Gb eller 16 Gb DDR 4 Dual Channel RAM betyr dette at MagicBook kan håndtere flere applikasjoner samtidig med relativ letthet


Oppbevaring
For intern lagring så på MagicBook jeg brukte 512 Gb, Western digital NVMe Solid-state-stasjon med lesehastigheter opp til rundt 3400 MB/s og skrivehastighet rundt 2700 MB/s, noe som gjør den flott for spilling, redigering eller bare for et raskt og responsivt system .

Når det kjøres gjennom benchmark-verktøyet PC, fikk Mark the Honor MagicBook 14 en 3 926 som er en poengsum over gjennomsnittet, men bekrefter at denne enheten ikke er et dedikert spillsystem siden den mangler den grafiske kraften til avanserte spill, men er godt egnet til de fleste oppgaver .

Den 14-tommers skjermen er lett for øynene med sin TÜV Rheinland Low Blue Light-sertifisering (Bilde: Honor)

Batteri

For batterilevetid, 56Wh kapasitet batteriet, hevder 10,5 timers lading. Jeg var omtrent 8 timer på surfing og HD-videoavspilling, men mindre hvis jeg spiller mer intensive aktiviteter som spill og videoredigering.

Tanken er til og med lagt inn i laderen at det er en kompakt 65 watt USB-C kompakt enhet som er enkel å bære og oppbevare, noe som betyr at du ikke trenger å dra rundt på en tung murstein av en plugg eller strømpakke.

Ved å tilby hurtiglading kan du få rundt 44 % av batteriladingen på bare 30 minutter, noe som er flott på et blunk hvis du har glemt å lade helt opp før du forlater hjemmet.

En smart funksjon er den sømløse integreringen av fingeravtrykksensoren innebygd i strømknappen for å tillate diskret, men sikker bruk og raskt kan låse opp systemet som har vært raskt og pålitelig.

MagicBook 14 er også lett for øynene på en annen måte også, den kommer med TÜV Rheinland Low Blue Light-sertifisering. Dette betyr at den er designet for å være skånsommere for øynene og gi mindre skadelig blått lys og redusere flimring for å redusere tretthet i øynene.

Dette betyr at du kan jobbe lenger ved datamaskinen og unngå hodepine og belastning på øynene som noen skjermer er kjent for å forårsake.

Fingeravtrykksensoren er sømløst integrert i strømknappen (Bilde: Honor)

MagicBook leveres med Windows 10 Home installert, ved å bruke Windows PC-helsesjekkverktøyet er det bekreftet å være kompatibel med den gratis Windows 11-oppgraderingen som skal utgis senere i år.

I stedet for å ha det standard innebygde webkameraet på toppen av skjermen, har MagicBook en diskret popup som du deretter kan sprette ned igjen når den er brukt for å garantere ditt privatliv og trygghet.

Magic-Link lar deg umiddelbart overføre bilder, videoer og andre dokumenter mellom PC-en og mobilen. (Bilde: Honor)

Det eneste problemet med dette er på grunn av den lave vinkelen og vendt opp mot deg gir det en veldig lite flatterende utsikt over motivet med mindre du kommer veldig nært.

Fullpakket med de nyeste trådløse tilkoblingene, inkluderer MagicBook Bluetooth 5.1-tilbehør og støtter den nyere 2X2 MIMO Dual Antenna eller Wi-Fi 6 raskere tilkobling som kan tilby deg hastigheter på opptil 9,6 Gbps.

Den bærbare datamaskinen har også en unik funksjon kalt Magic-link 2.0, som lar deg dele filer fra mobilenheten din med et enkelt trykk samt muligheten til å bruke telefonen på skjermen til bærbare datamaskiner, dessverre er dette kun tilgjengelig for Honor-telefoner. den har begrenset appell hvis du ikke eier en Honor-enhet.

Spesiell oppmerksomhet har blitt viet til kjølingen av denne bærbare datamaskinen med MagicBook ved hjelp av doble varmerør som sprer varme, samt en dedikert kjølevifte med en mer effektiv viftebladdesign som øker luftstrømmen, og ventiler på baksiden for å holde systemet kjøligere og hindre at ytelsen blir strupet.

Når du prøver å tenke på hvem MagicBook er for den, er den en toppytende allrounder som taklet grunnleggende spill, arbeid på farten og fotoredigering med relativ letthet, noe som gjør den til et flott alternativ for mer avanserte brukere og spesielt studenter.

Siste tekniske anmeldelser


Kjennelse

Selv om det ikke er en Mac-killer, kommer det mye nærmere enn jeg hadde forventet. Det er en utrolig maskin som slår over vekten.

Selv om det absolutt ikke er noe spillsystem - det er smidig og er en velbalansert enhet som konsekvent hadde utholdenhet for bruk hele dagen, noe som ville være flott for de som studerer eller leter etter en anstendig allrounder til en beskjeden pris.

Med noen få små problemer her og der og mangelen på noen porter til tross for dette, er Honor MagicBook en av de beste bærbare datamaskinene jeg har brukt de siste årene.

Tilbyr enestående ytelse for arbeid, spill, redigering, mens den ikke helt klarer tunge løft, takler den nesten alt du kaster etter den.

...Og nevnte jeg hvor pen den er?


Honor MagicBook 14 er ute nå med i5, 512-versjonen vi anmeldte for 799,99 pund

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: