Homes Under Hammer -verten Martin Roberts rykket til sykehuset med en 'alvorlig' infeksjon

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Homes Under Hammer-stjernen Martin Roberts har blitt innlagt på sykehus med en potensielt 'alvorlig' infeksjon-og etterlot ham kort sengebundet og festet til drypp.



Den 58 år gamle TV-stjernen skyndte seg til A&E i helgen da en tilbakevendende infeksjon kom tilbake og spredte seg fra den ene delen av kroppen til den andre.



BBC -verten forklarte på nettet at han lider av cellulitt - en smertefull hudinfeksjon som oppstår når bakterier trenger dypt inn under hudlagene, og som kan bli alvorlige hvis de ikke behandles raskt.



I desperasjon da symptomene spredte seg, vendte Martin seg til sin lokale apotek for å be om antibiotika for å behandle tilstanden.

Martin Roberts

Homes Under the Hammer -verten Martin Roberts har vært i A&E med & apos; seriøs & apos; infeksjon (Bilde: @TVMartinRoberts/Twitter)

Men datafeil betydde at Martin ble tvunget til å få akuttbehandling ettersom han ikke klarte å få medisinen han trengte på apoteket.



Martin forklarte sin prøvelse lørdag via Twitter, og forklarte Martin: Bl ** dy cellulitt har blusset opp igjen og det har spredt seg til det andre beinet mitt også.

Kjemikerne ville ikke gi meg antibiotika jeg hadde fått foreskrevet, til tross for at jeg så beinet mitt, på grunn av en 'systemfeil' og ingen erkjennelse av hvor alvorlig dette er ... Så A&E for meg.



Martin Roberts

Martin delte bilder av hans smertefulle hovne hud da cellulitt blusset opp i kroppen hans

Martin delte oppdateringer da han kastet sykehuset og ventet på behandling - delte videoer av seg selv i et venterom og bilder av seg selv som ble koblet til en IV -drypp full av antibiotika.

Stjernen sa at han hadde en søppel tid da han ventet på behandling og for at tilstanden hans skulle bli under kontroll.

Han delte også bilder av det smertefulle berørte området - med et knips med en fot som viste at huden hans så rød, betent og hovent ut.

Martin Roberts

Martin ble strengt opp til et IV -drypp for å motta behandling i løpet av helgen

Til tross for det medisinske dramaet, klarte Martin å holde seg i overraskende godt humør.

Han sa i en av videooppdateringene sine: Det er nå 02:30 om morgenen, og jeg er fortsatt her. Men jeg må fortelle deg noe veldig morsomt midt i alt dette!

Jeg spøkte med at kanylen min [et rør som kan settes inn i kroppen som brukes til å fjerne væske til prøvetaking) lekker, og det er fullmåne i kveld.

'Sykepleieren kom tilbake og tok litt mer blod, og hun er fra Romania, og jeg tror Transylvania er i Romania, ikke sant? Og vi lo fordi hun sa: 'Du har veldig fine årer!'

'Du må le i ansiktet av motgang! Den rumenske sykepleieren, på fullmåne, komplimenterte meg på venene mine ... burde jeg være bekymret? '

Etter å ha mottatt behandling, fortsatte Martin med å dele en video av seg selv på en McDonalds klokken 04.00 søndag morgen da han feiret å komme seg ut av sykehuset.

Martin Roberts

Martin er programleder for det populære BBC -programmet Homes Under the Hammer (Bilde: BBC)

NHS beskriver cellulitt som: en hudinfeksjon som er behandlet med antibiotika. Det kan være alvorlig hvis det ikke behandles raskt med symptomer som hud som er smertefull, varm og hoven.

Tilstanden kan påvirke hender, ben, føtter og øyne, og hvis den ikke behandles, kan infeksjonen spre seg til mer alvorlige deler av kroppen, inkludert blod, muskler og bein.

Martin delte sin takknemlighet for å ha følgere som ble med ham under turen til sykehuset, og twitret: Takk for alle de fine meldingene i kveld. Det har sikkert holdt meg i gang.

Se Også: