Praktisk med noen virtual reality-spill på EGX 2017

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

EGX videospill-messen i Birmingham er i full varme denne helgen, med tonnevis av de nyeste spillene på utstilling som publikum kan få tak i.



For enkelte spill må du få mer enn bare hendene på dem. Jeg snakker selvfølgelig om det magiske riket av virtuell virkelighet.



Noen få VR-spill vises, inkludert PlayStation sine tilbud og noen få indie-titler i Rezzed-området. Hvis du er villig til å gjøre deg selv flau ved å snuble rundt med et headset på, er de vel verdt å prøve!



love island 2017 sex
Fruity Shooty VR

Fruity Shooty kombinerer oppgavene med å skanne mat og skyte mutant frukt. Uformelt.

Mens vi prøvde ut noen VR-titler, inkludert Theatre VR, en interessant opplevelse som lar deg spille ut Shakespeare-teatralske skuespill, var det Shooty Fruity som ga oss den mest sikre moroa.

Det og det ga en mye bedre video, selvfølgelig.



Sammenlignet med populære VR-spill som Job Simulator, lar Shooty Fruity deg utføre to helt grunnleggende og normale handlinger: skanne shopping og skyte sansende frukt.

De to konseptene ser definitivt ut til å ha plukket ut av løse luften og blandet seg sammen, men det var i det minste morsomt å spille, i det minste for den korte tiden jeg fikk tak i det.



Fruity Shooty virtual reality

Fruity Shooty er den typen spill som bare fungerer i virtuell virkelighet

hva betyr 41

Hvis du ønsker å beholde jobben din som supermarkedskasserer under en invasjon av levende mutantfrukter, betyr det at du må skanne matvarer fra et transportbånd, i tillegg til å strekke deg etter passerende våpen for å forsvare deg mot angripende frukt.

Fiender starter som sinte appelsiner som hopper mot deg, men så begynner gigantiske meloner å nærme seg deg.

hva betyr 55

Det er til tider som dette at du kanskje vil slippe ut din indre Lara Croft, ta en pistol og hver hånd og sprenge bort.

Som jeg sier, det er morsomt nok, selv om det absolutt er et konsept som bare kan fungere i virtuell virkelighet og det kan se ganske kjedelig ut brukt.

EGX VR

EGX er den perfekte muligheten til å få hendene (og ansiktet) på noen VR-spill

Hvis du er på EGX denne helgen, er det en fantastisk mulighet til å prøve ut noen virtual reality-spill, som jeg absolutt anbefaler å gjøre - spesielt hvis du ikke har satt på et headset før.

For de som allerede har et virtual reality-headset hjemme, kommer Shooty Fruity til Oculus, VIVE og PS VR senere i år.

EGX Gaming
datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: