Heathrows nye sikkerhetsskannere kan slutte med behov for å fjerne VÆSKER fra veskene dine

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det er en av de mest slitsomme delene av å reise, men køer ved flyplasssikkerhet kan snart være en saga blott, takket være en ny sikkerhetsskanner.



Heathrow har annonsert at de ruller ut nye datatomografi (CT) skannere på hele flyplassen, noe som kan stoppe passasjerenes behov for å fjerne væsker og bærbare datamaskiner fra bagasjen når de passerer gjennom sikkerhetskontrollen.



Teknologien vil bli installert på tvers av Heathrows terminaler innen 2022, med utrullingen verdsatt til over 50 millioner pund.



Selv om systemet utvilsomt vil redusere tiden som trengs for sikkerhetskontroll, viktigst av alt, kan det også redusere mengden plast som brukes på flyplassen, med passasjerer som ikke lenger trenger å legge væskene sine i plastposer.

Heathrow utvikler nye sikkerhetsskannere (Bilde: Heathrow)

Chris Garton, Heathrow Chief Operations Officer, sa: Heathrow har en stolt historie med å investere i å gjøre hver reise bedre, og det er derfor vi er glade for å lansere vårt nye CT-utstyr.



beste spillere i fifa 16

Dette banebrytende settet vil ikke bare holde flyplassen trygg med den nyeste teknologien, men vil bety at våre fremtidige passasjerer kan holde fokus på å komme seg videre med reisen og mindre tid på å forberede seg til sikkerhetskontroll.

Video laster innVideo utilgjengeligKlikk for å spille Trykk for å spille Videoen spilles av automatisk snart8AvbrytLeke nå

Heathrow vil være den første britiske flyplassen som prøver ut teknologien, men Samferdselsavdelingen håper å hjelpe andre flyplasser over hele landet med å prøve ut sine egne skannere i løpet av de kommende månedene.



Barones Vere, luftfartsminister, sa: Passasjersikkerhet er fortsatt vår høyeste prioritet, og dette programmet viser tydelig den enorme betydningen vi legger på sikkerhet.

Dette innovative nye utstyret vil sikre at Heathrow fortsetter å gi en trygg og smidig reiseopplevelse for passasjerer, ettersom vi ser på å rulle ut denne nye screeningteknologien på flyplasser over hele landet.

Cybersikkerhet
datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: