'Problemfri' bank tror pengepenger krasjer - og etterlater kundene uten kontanter på lønningsdagen

Banker

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Photographer's Choice)



Kunder av thinkmoney har brukt fredag ​​morgen på å ikke betale for varer, sjekke saldo eller se om lønnen har kommet inn.



'Hva skjer i dag? Ektemannens lønn har fortsatt ikke blitt kreditert kontoen vår, og han har blitt betalt, spurte Hazel på Twitter.



Hun er heller ikke alene.

Sarah spurte: 'Har du noen ide om når jeg får tilgang til lønningene mine?'

Banken svarte: 'Vi jobber hardt for å få dette løst så raskt som mulig, og så snart midlene er tilgjengelige, sender vi deg en tekstmelding som normalt.



rød telefonboks til salgs

'Jeg beklager at jeg ikke kan være mer spesifikk på dette tidspunktet, men vi er klar over at dette haster for deg. Takk for din tålmodighet. '

Banken, som sender en melding om 'nyttig' og 'problemfri' bankvirksomhet i sin markedsføring - har håndtert kundeklager siden de tidlige timene fredag ​​morgen.



Det er trygt å si at folk er mindre enn imponert.

'Folk sitter fast på bensinstasjoner, på kassene med fulle vogner, barn med psykiske problemer blir avvist i flere dager, folk tapt lønn fordi de ikke kan få arbeid ... det er ekkelt hvordan folk sliter,' en kunden fortalte NEWSAM Money.

Andre er bekymret for hva som vil skje hvis betalingene deres ikke går igjennom.

'Jeg har allerede hatt en txt om at kredittvurderingen min vil bli påvirket, ettersom de ikke klarte å samle inn betalingen min,' twitret Carrie.

orionids meteorregn 2016

'Hvis kredittfilen min blir ødelagt på grunn av dette, kan jeg garantere at en stor klage kommer inn igjen!'

Les mer

Få en bedre bankkonto
Santander kutter fordeler på 123 -konto Hvorfor trenger du tre bankkontoer Banker som lar deg fryse kortet ditt Hvordan bytte til en mye bedre bank

Som en nettbank kan kunder ikke dra til en filial for å ta ut kontanter hvis systemene går ned - og mens det er et hjelpetall, sliter folk med å komme seg gjennom.

50 minutter på vent for å få beskjed om at pengene mine skal være tilgjengelige, men det er det ikke. Syk i tennene på denne banken nå, 'skrev Chris på Twitter.

En annen skrev: '30-45 minutters ventetid for å få tak i penger til noen andre som har et problem. Bestemors begravelse og den nye banken min i dag av alle dager roter til, og vi skal betale for denne tjenesten?

Den gode nyheten er at kundene ikke bør tape - i hvert fall økonomisk - som følge av tekniske problemer.

betydningen av tallet 54

' Fra å stanse betalinger til bedrifter som går i stykker, hvis en bank eller et finansfirma gjør en feil og du taper, kan og bør du forvente å bli satt tilbake i den posisjonen du ville ha vært hvis feilen ikke hadde oppstått - så snart som mulig, ' Martyn James fra klageoppklaringstjeneste Resolver.co.uk fortalte NEWSAM Money.

'Dette er ikke åpent for debatt, dette er reglene.'

En talsmann fra thinkmoney sa til NEWSAM: Dessverre ble noen av kundenes kreditter forsinket i morges.

'Vi kan bekrefte at en SMS har blitt sendt til alle berørte kunder for å gi dem beskjed om at kreditter nå er på kontoen deres, de kan få tilgang til pengene sine som normalt og alt som de vanlige betalingene vil bli betalt.

'Vi beklager eventuelle ulemper dette har forårsaket, og vi fortsetter å hjelpe de berørte kundene.

Hvordan kontakte thinkmoney

Kunder kan ta kontakt ved å ringe 0161 779 5000, eller + 44 161 779 5000 for de utenfor Storbritannia.

Du kan også komme i kontakt med dem på Twitter, her .

Se Også: