Halifax tilbyr £ 100 i kontanter til alle nye kunder når bankmutter returnerer

Halifax Inc.

Horoskopet Ditt For I Morgen

Du trenger ikke å være en helt ny kunde(Bilde: Getty)



itv coronation street spoilere

High street långiver Halifax bringer tilbake sitt bytteinsentiv på 100 pund for første gang siden pandemien startet i mars.



Det kommer etter tall denne uken fant banken mistet mer enn 92 000 kunder mellom januar 2019 og juni 2020.



Långiveren sa at alle som slutter seg til Halifax -belønningskontoen, vil motta pengene direkte til bankkontoen sin innen syv dager.

Du kan få bonusen hvis du har vært en Halifax -kunde før - men for å være kvalifisert må du åpne en ny konto, og du kan ikke ha mottatt et Halifax -bytteinsentiv siden april 2018.

Halifax -belønningskontoen ble opprettet for å belønne kunder som har sin hovedbankkonto med Halifax.



I tillegg til £ 100 -tilbudet, kan kundene velge å streame to filmer i måneden gjennom året, verdt opptil £ 120, kreve en gratis Vue kinobillett i måneden, en månedlig belønning på £ 5 eller velge et gratis magasinabonnement.



(Bilde: iStockphoto)

På toppen av dette vil kundene få tilgang til Cashback Extras, og tilbyr 15% cashback hos utvalgte forhandlere.

Martin Turner, i Halifax, sa: 'Det har aldri vært et bedre tidspunkt å åpne en ny konto hos Halifax.

'Både våre nye belønningskontoer og Ultimate Reward -kontoer har muligheten til å tjene en fantastisk livsstilsfordel, og nå vil nye søkere også motta £ 100 når de bytter til oss når de bruker bransjens byttetjeneste.

'Byttingsprosessen tar bare syv dager, og kundene vil motta sine £ 100 før byttet er fullført.'

For å få fordelene må du bytte via tjenesten for bytte av nåværende konto, som tar rundt syv dager og inkluderer alle direkte debiteringer, faste ordre og lønn og pensjonskreditter.

grigor dimitrov nicole scherzinger

Halifax belønningskontoen er tilgjengelig for nye og eksisterende kunder, for enkelt- eller felleskontoer, og er gratis for alle som betaler £ 1500 på kontoen hver måned. Hvis disse kriteriene ikke er oppfylt, har kontoen en gratis £ 3 månedlig.

nelly-kelly rowland

Den ultimate belønningskontoen kommer med et gebyr på £ 17 i måneden, men inkluderer også reiseforsikring, mobiltelefonforsikring og bilbrudd.

Hvordan fungerer byttebelønninger?

Ulike banker og byggefellesskap tilbyr kontantbelønninger for å vinne over skikken din - og hvis tilbudet er riktig, kan de være en vinn, vinn.

For å få fordelene må du bytte med gratis Current Account Switch Service (CASS) . I de fleste tilfeller vil du også bli bedt om å overføre over minst to direkte belastninger og ha en minimum månedlig inntekt på minst £ 500.

Hvis du blir med, men ikke oppfyller kriteriene, er det lite sannsynlig at banken vil betale ut.

Derfor er det viktig å ...

Gjør leksene dine før du blir med

(Bilde: Bloomberg via Getty Images)

Bekymret for regninger? Få de siste rådene om penger, nyheter og hjelp rett til innboksen din, registrer deg på NEWSAM.co.uk/email

Det er flott å bytte penger - men før du gjør det, må du alltid lese den lille skriften for å sikre at det er det riktige trekket for deg.

Det er fordi hvis du ikke oppfyller kvalifikasjonskriteriene, kan det hende at du ikke får belønningen. På samme måte, hvis det er en skjult månedlig avgift som du ikke er klar over, kan den treffe deg lenger ned på linjen.

Sjekk hva banken tilbyr på toppen av kontantfordelen - dvs. reiseforsikring - spør om trekkgebyrer, eventuelle månedlige avgifter, og sjekk at du oppfyller minstekravene.

'Bytteinsentiver er en stor fristelse for forbrukere som ønsker å flytte sin nåværende konto, men dette bør ikke være den eneste grunnen til å bytte,' forklarer Moneyfacts ekspert, Rachel Springall.

'Kunder må sørge for at de veier opp alle elementene i en kontokonto før de flytter, som inkluderer gebyrer eller ekstra fordeler.

'Det nytter ikke å bytte til en konto som tilbyr gratis kontanter hvis noen forventer å bruke kassekreditten ofte. Ikke bare det, men det er litt meningsløst å åpne en konto som er vert for tonnevis av fordeler og kostnader i et gebyr hver måned. '

england euro 2016 skjorte

Se Også: