Halifax gir folk £ 100 til å bytte bank - men det kommer med en heftig avgift

Halifax Inc.

Horoskopet Ditt For I Morgen

Halifax har lansert en ny byttebonus på £ 100

Halifax har lansert en ny byttebonus på £ 100(Bilde: Getty Images)



Halifax gir nye kunder 100 pund hvis de bytter til en av bankkontoen.



pappa lange ben uk

Kontantbestikkelsen tilbys de som flytter pengene sine til den nye Ultimate Reward Current -kontoen.



Noen av fordelene inkluderer AA -dekning, mobil-, hjem- og reiseforsikring - men ettersom dette er en premiumkonto, kommer det med en heftig £ 17 månedlig avgift.

Dette vil utslette noen av byttebonusene dine på £ 100, for over 12 måneder vil du ende opp med å betale £ 204 for å holde tjenesten åpen.

Ta hensyn til den bestikkelsen på 100 pund du får for å bli med, og dette reduserer faktisk til £ 104 i løpet av året.



Du må betale £ 17 hver måned for å holde kontoen åpen

Du må betale £ 17 hver måned for å holde kontoen åpen (Bilde: Geoffrey Swaine/REX/Shutterstock)

De som åpner kontoen vil også få en seks måneders gebyrfri kassekreditt og opptil 15% cashback hos utvalgte forhandlere, inkludert Co-op, Costa og Sky.



Halifax -kunder registrerer seg også for en månedlig belønningsordning, hvor de kan velge mellom enten to filmutleie, tilgang til tre digitale magasiner, en Vue kinobillett eller £ 5 betalt direkte på kontoen hver måned.

Hvis du går for det siste alternativet, vil du effektivt spare ytterligere £ 60 på den årlige kostnaden for å holde kontoen åpen, og redusere den totale summen til £ 44 for det første året.

For å få bytteinspirasjon må du bruke tjenesten for bytte av nåværende konto innen 3. august - dette er en gratis tjeneste som overfører for deg, inkludert overføring av direkte debiteringer og betalinger.

Du må også oppfylle visse kvalifikasjonskrav - dette inkluderer å betale 1500 pund og å være i kreditt i løpet av måneden, og enten bruke 500 pund på debetkortet ditt eller beholde en balanse på 5 000 pund.

hva betyr 701

Hvis du allerede har en Halifax nåværende konto eller belønningskonto, vil du ikke være kvalifisert for tilbudet.

Martin Turner, leder for personlige løpende kontoer i Halifax, sa: 'Vi er glade for å gjeninnføre vårt byttetilbud på 100 pund, denne gangen for nye kunder på vår Ultimate Reward Current Account.

'Kontoen gir fantastiske fordeler og fordeler - inkludert forsikringsdekning, livsstilsfordeler, cashback og mer.'

Halifax er ikke den eneste banken som tilbyr en byttebonus for å lokke nye kunder - og det er én bank som for tiden stubber opp litt mer for din skikk.

HSBC er øverst på tabellen når det gjelder kontantmutter, og tilbyr £ 125 til nye kunder som registrerer seg på forhåndskontoen og Premier -kontoen.

For disse kontoene trenger du å betale mer hver måned sammenlignet med Halifax, eller ha en høy inntekt.

HSBC -forskuddskontoen krever en minimumsbetaling på 1750 pund per måned, mens du for Premier -kontoen din må ha en årlig inntekt på minst 75 000 pund og ha minst en av enten boliglån, investering, livsforsikring eller beskyttelsesprodukt med bank.

Se Også: