Google Maps leder kvinner som søker abort til livsvennlige klinikker, viser undersøkelser

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Google Kart har vært ledende britiske kvinner som søker en abort til falske klinikker, har en sjokkerende undersøkelse avslørt.



Etterforskningen, av Sunday Telegraph , fant ut at kvinner over hele Storbritannia som søker etter abortklinikker, blir henvist til sentre som prøver å overtale dem til ikke å avslutte.



Disse såkalte 'graviditetskrisesentrene' finnes over hele England, Skottland og Wales.



fersken geldof og thomas cohen

Mange av disse sentrene er knyttet til religiøse organisasjoner, og gir inntrykk av at de tilbyr oppsigelser, mens de i realiteten prøver å overbevise kvinner om noe annet.

Snakker med legen

Kvinne på abortklinikk (arkivbilde) (Bilde: Getty)

03:11

Undersøkelsen antyder at denne taktikken kan ha kommet over til Storbritannia fra USA.



Katherine O'Brien, leder for medie- og policyforskning ved British Pregnancy Advisory Service, sa til Telegraph: Livsfremmende organisasjoner i Storbritannia ser hva som fungerer i USA, og så tar de i bruk denne taktikken.

Jeg ville ikke bli overrasket over å se mer av denne aktiviteten finne sted på nettet, for som vi har sett, har den vært veldig effektiv i Amerika.



lotteri resultater i dag uk i kveld
Google Kart

De forteller kvinner helt unøyaktig, vitenskapelig tull, at å ta abort vil forårsake brystkreft, kan føre til spiseforstyrrelser, vil gjøre at de ikke kan elske eller passe på sine nåværende barn.

Heldigvis, Google sier at den tar opp problemet.

En talsperson sa: Hvis noen mener at en bedrift på Google gir en feilaktig fremstilling av seg selv eller tjenestene sine, kan de rapportere oppføringen for retting eller fjerning. Vi tar opp problemer som er flagget for oss så raskt som mulig.'

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: