Google Daydream View-anmeldelse: Den beste inngangen til VR – men ikke kjøp den ennå

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Googles Daydream View-headset kommer endelig i salg i Storbritannia i dag og det er mye å anbefale det.



De selve headsettet koster £69 og leveres med en bevegelsesfølsom fjernkontroll som kan brukes til navigasjon eller spilling når du sitter fastspent.



Det er dyrere enn Samsungs rival på £60 Gear VR , men jeg vil påstå at det er verdt å betale de ni ekstra kiloene. Du kan hente den direkte fra Google eller fra EE eller Carphone Warehouse.



Før du pletter ned pengene, pass imidlertid på at du trenger den riktige smarttelefonen for å få det beste ut av det. Det betyr at du for øyeblikket sitter fast Googles Pixel for £599 .

Den nye Google Pixel-telefonen vises etter en produkthendelse

Den nye Google Pixel-telefonen vises etter en produkthendelse (Bilde: AP Photo/Eric Risberg)

svarte og hvite minstreler

Fordi Daydream-programvaren virkelig er integrert i Android 7-operativsystemet, så du trenger en telefon som kjører Android 7 (og Daydream-appen som er tilgjengelig i Play Store i dag) for å få det beste ut av det.



Andre telefoner som kjører Android 7 kommer i 2017, men foreløpig er det bare Pixel og Pixel XL. Det er åpenbart ingen støtte for iPhones, men det er ingenting som hindrer deg i å bruke den slik du ville gjort med alle andre 'dumme' VR-visere med aktuelle tredjepartsapper.

Design

(Bilde: Google Daydream)



Daydream View-hodesettet ligger langt foran Google Cardboard når det gjelder passform og komfort. For det første har den en hodestropp.

I stedet for å være laget av plast som andre hodesett, er det laget av stoff som ligner mer på sportsklær. Google sier at Daydream View er 30 % lettere enn lignende hodesett, og at det til og med kan vaskes for å holde det rent.

Den er tilgjengelig i tre forskjellige farger: Crimson, skifer og snø. Som betyr rødt, grått og hvitt. Det er et gjennomtenkt og attraktivt design, men likevel opplevde jeg at lys lekket inn i headsettet fra rundt nesen. For best resultat, dimp lysene rundt deg mens du bruker den.

Som nevnt ovenfor kommer Daydream View med en liten fjernkontroll som fungerer litt som fjernpinnene til Nintendo Wii. Den sporer bevegelseskontroll og kan brukes til å navigere i menyer og spille spill. Det er en smart liten krok inne i headsettet hvor du kan oppbevare det når det ikke er i bruk.

leona lewis kjæreste 2013

Innhold og brukervennlighet

Dagdrømmeutsikt

(Bilde: Google)

Googles egen stall med apper, inkludert YouTube og Street View, er allerede konfigurert til å fungere med plattformen, og du kan bruke fjernkontrollen til å jobbe deg gjennom appene.

En av de store tredjeparts 'opplevelsene' er VR-tilknytningen til JK Rowlings Fantastic Beasts and Where to Find Them. Den lar deg bruke fjernkontrollen til å kaste trollformler som igjen løser gåter.

hva betyr 3333

Det er også noen forskjellige spill å spille med. Jeg prøvde et som heter Wonderglade som består av et sett med minispill som å flytte fjernkontrollen for å vippe og lede en ball rundt en virtuell bordplate.

Dagdrømmeutsikt

Dagdrømmeutsikt (Bilde: Google)

En annen opplevelse er at du går inn i Natural History Museum for å lære om sjølevende dinosaurer.

Utenom streng virtuell virkelighet vil Netflix og Google Play Movies fungere med headsettet og lar deg se standard 2D-innhold på en storskjerm foran øynene dine.

360-graders visjonen til Daydream VR er ikke så sømløs eller skarp som HTC Vive eller Oculus Rift, men da er den flere hundre pund billigere, så husk det. Pixel-telefonen ble også ganske varm under bruk og - som du forventer - bruk av VR tøffer batteriet.

Når det gjelder brukervennlighet, sammenlignet med PlayStation VRs pannebånddesign , Daydream-hodesettet føltes tungt festet til ansiktet mitt med en smarttelefon inni den. Selv om det er et av de letteste hodesettene som er tilgjengelig (og mye mer behagelige enn overfloden av plasthodesett), tok det fortsatt noen sekunder å tilpasse seg vekten som trakk ansiktet mitt fremover.

Det eneste andre jeg fant er at lyden er litt stille hvis du bruker den uten hodetelefoner. Par den imidlertid med et godt sett med trådløse ørepropper, så kan du med glede blokkere den virkelige verden en stund. Ikke for lenge, ellers vil du finne deg selv med hodepine og belastning på øynene.

strengt tatt ledertavle uke 9

Den medfølgende kontrolleren er et mestertrekk fra Google fordi den gir deg et referansepunkt i den virtuelle verdenen.

Google Daydream VR-headset

(Bilde: Google Daydream)

Sporingen var ikke 100 % riktig, men det er et mye bedre system enn å prøve å velge menyer ved hjelp av akselerometeret inne i telefonen.

Fjernkontrollen i seg selv er litt mindre enn en Roku eller Amazon Fire Stick-fjernkontroll, men føles lett og komfortabel i hånden. Som mange andre nyere dingser, lader den via USB Type-C.

kjendis storebror 2016 sladder

Konklusjon

Google Daydream VR-headset

(Bilde: Google Daydream)

Hvis du er en Android-telefonbruker og har en forbigående interesse for VR, er det enkelt å få Daydream View. Jeg vil imidlertid anbefale å vente med å kjøpe den med en gang på grunn av mangelen på tilgjengelige telefoner.

Utviklere har jobbet med det siden mai, så det kommer ikke til å være mangel på ting å gjøre på det. Men jeg regner fortsatt med at det er verdt å vente til 2017 og se hva andre telefonprodusenter gjør med den på sine egne telefoner.

Selvfølgelig, hvis du er en av personene som skyndte seg ut og fikk en Pixel med en gang, er det ingenting som hindrer deg i å få et Daydream View-headset nå.

Det er åpenbart ikke blant de sanne virtual reality-kraftverkene som Vive eller Rift, men til £69 (pluss telefon) er det et fristende kjøp.

Prisen, funksjonene og innholdet gjør dette til det beste inngangspunktet for alle som er interessert i virtuell virkelighet.

Kjøp Daydream View-hodesettet fra Google her

Virtuell virkelighet
datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: